Lindsay Lohan vrea să îşi scrie autobiografia.O să fie mare SCANDAL

Distribuie

Actriţa americană Lindsay Lohan intenţionează să îşi scrie autobiografia, care va include şi o serie de informaţii despre foştii ei amanţi.

Vedeta americană, în vârstă de 28 de ani, doreşte să facă public adevărul despre presupusa ei listă cu amanţi celebri, care a făcut furori la Hollywood după ce a fost publicată pe internet la începutul acestui an, întrucât conţinea numele unor actori şi cântăreţi de renume, precum Colin Farrell, Justin Timberlake, James Franco şi Max George, informează contactmusic.com.

„Lindsay a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţii unor edituri majore din Londra, recent, iar poveştile pe care ea a promis că le va publica în acea autobiografie i-au impresionat pe agenţii literari”, a declarat o sursă.

„Este pregătită să spună tot adevărul şi a dovedit deja că nu este deloc timidă atunci când vine vorba de a alcătui o listă cu bărbaţii cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale”, a adăugat aceeaşi sursă.

Actriţa americană caută în prezent un scriitor care să o ajute să îşi scrie autobiografia şi, potrivit tabloidului The Sun, ar putea colabora cu E.L. James, autoarea romanelor din trilogia „Fifty Shades of Grey”. Pe de altă parte, Lindsay Lohan şi-ar dori să colaboreze şi cu celebra J.K. Rowling, autoarea francizei literare „Harry Potter”.


Distribuie