Lady GAGA a revenit pe scenă după o pauză de cinci luni (FOTO şi VIDEO)

Distribuie

Lady Gaga a revenit spectaculos în scenă după o pauză de cinci luni, timp în care vedeta a suferit o operaţie la şold în data de 20 februarie şi a trecut printr-o perioadă în care a fost imobilizata într-un scaun cu rotile. Artista a avut o prestaţie în New York, la Gay Pride, unde a ţinut un discurs şi a câtat imnul SUA în faţa comunităţii LGBT.

Lady Gaga este susţinută de foarte mulţi fani  LGBT, iar piese ca Born This Way nu au făcut altceva decât să-i crească popularitatea în rândul acestei comunităţi. În discursul ei, Gaga a făcut trimitere la siguranţa pe străzi, menţionând că ei sunt o întreagă umanitate.

Nu suntem o minoritate. Suntem o parte, o mare parte a umanităţii. E timpul să fim mainstream. Cer drepturi!” a spus Gaga. 
La final, starul a interpretat imnul SUA live şi a  modificat câteva dintre cuvintele acestuia pentru a se potrivi evenimentului.

Săptămâna trecută, Curtea Superioara din SUA a adoptat o hotărâre care deschide calea spre legalizarea mariajelor gay în statul California şi a invalidat Defence of Marriage Act (DOMA), o lege federală care refuză să acorde cuplurilor gay aceleaşi beneficii cu cele de care se bucură cuplurile heterosexuale.

 Lady Gaga şi-a întrerupt turneul din cauza unei operaţii la sold, însă îşi va lua revasanşa în faţa fanilor odată cu lansarea albumului ARTpop. Cantareata a fost operată după ce a avut dureri acute,  iar medicii au diagnosticat-o cu inflamaţii severe ale articulaţiilor, în special la şoldul drept.


Distribuie
..