La ASTA trebuie să fii atent! Semne care apar cu 3 zile înainte să mori

Distribuie

Moartea a fost un subiect care fascinează și sperie în aceeași măsură. Intrigați de fenomen în sine, dar și de ce se întâmplă după ce un om își dă duhul, mai mulți jurnaliști, psihologi sau oameni de știință au analizat fenomenul. Una dintre descoperiri e… șocantă de-a dreptul.

Astfel, atât jurnalista americană Patricia Pearson, care a scris cartea „Cum să deschizi ușa Raiului. Povestiri despre Viață, Moarte și ce urmează după”, cât și psihiatrul Raymond Moody, care a făcut și o cercetare, au observat că se întâmplă ceva cu aproximativ 72 de ore înainte ca un om să moară. Practic, apar niște semne prevestitoare ale propriei morți.

Cu trei zile înainte să moară, oamenii sunt ”vizitați” de rudele decedate, care îi anunță că o să le ia cu ele. Acestea întâlniri au de obicei loc în vis.

O preoteasă de 92 de ani a povestit cum și-a văzut, în somn, cu trei zile înainte să moară, soțul care era decedat. Acesta i-a spus că o va lua cu el într-o călătorie. La trei zile de când a visat, femeia a murit.

O altă femeie a povestit cum vorbise cu bunicul ei și-i spusese că peste o perioadă o să meargă să îl ia pe la ea. Bătrânul i-ar fi răspuns că e posibil ca el să nu mai fie acasă. Femeia nu a luat în seamă ce i-a spus moșul decât udpă câteva zile, când acesta a murit. Atunci, nepoata s-a gțndut că poate și el primise un semn prevestitor.

În cercetările lui, psihiatrul Moody a observat că în ultimele 3 zile înainte să moară, muribunzii povestesc tot felul de lucruri bizare despre călătorii, drumuri făcute cu diverse rude sau cunoștințe decedate. Ba mai mult, unii le spun apropiaților să le pregătească locul de veci sau hainele pentru înmormântare.

libertatea.ro.


Distribuie
..