Keo e piele şi os de când l-a părăsit Andreea Bălan! FOTO în articol

Distribuie

Cosmin Mustaţă, alias Keo, n-a fost niciodată vreun bărbat plin de muşchi, dar acum, la o lună de când s-a despărţit de Andreea Bălan, supărarea şi-a pus amprenta pe chipul său. Este tras la faţă, gânditor, iar hainele abia mai stau pe el, pentru că a slăbit enorm de mult.

După ce Andreea l-a desfiinţat public că a înşelat-o cu solista Misty, Keo e afectat. Cu atât mai mult cu cât i-a cerut iertare iubitei, iar ea l-a trimis la plimbare, notează libertatea.ro.

În acest răstimp, cântăreţul infidel a dispărut din peisaj, pentru a nu mai da socoteală ziariştilor, dar iată că zilele trecute şi-a făcut apariţia la Călăraşi, în calitate de jurat al unui concurs muzical.

Se vedea de la o poştă că nu-i mai pasă nici de felul în care arată, pentru că avea toate hainele şifonate: “Am slăbit vreo 7 kg din pricina unor motive anume, nu mi-aş fi dorit. E o situaţie tensionată”, a povestit el, vizibil afectat de tot circul.

La acelaşi eveniment, surpriză!, a apărut şi Andreea. Plină de vervă, ea i-a mai dat o lovitură sub centură: “Abia acum încep să-mi trăiesc viaţa”, a afirmat ea la microfon, moment în care l-a privit tăios pe Keo.

După show, solista a refuzat să înnopteze în acelaşi hotel cu fostul iubit, făcând cale întoarsă spre casă.


Distribuie
..