Jeanna Friske a început să cânte şi vrea să revină în Rusia. Iată ce a declarat artista pentru toţi fanii săi

Distribuie

În urmă cu patru luni, medicii spuneau că starea de sănătate a Jeannei Friske este critică, dar tratamentul pe care l-a urmat cântăreață, a dat un rezultat bun. Jeanna se însănătoşeşte rapid aşa că planifică să se reîntoarcă în vară la Moscova.

În Los Angeles, alături de cântăreaţă sunt mereu mama și soțul, iar prin casă Jeanna deja se mişcă desinestătător. Acum, cantăreaţa încearcă să-și petreacă tot timpul cu fiul său mic.

”Jeanna are picioarele umflate, deşi a slăbit deja foarte mult” – a spus prietena sa Olga Orlova, menționând că Jeanna petrece acum mai mult timp la aer liber cu copilul ei.

Cu toate acestea, Jeanna încă are nevoie de ajutorul unui asistent. Jeanna însă este sigură că în curând nu va mai avea nevoie de ajutorul acestuia.

Mai nou, medicii i-au permis să practice gimnastica de recuperare și chiar să înoate în piscină cu fiul ei, Platon.

„Platon a crescut foarte mult, el aleargă, muşcă şi îi place să înoate cu mine și cu mama sa. Fiica noastră îi cântă cântece de leagăn”, a declarat tatăl Jeannei pentru revista „Starh.” 

”Totodată Jeanna vrea cât mai curând să revină acasă. Ea va reveni cel mai probabil la ferma noastră, pentru că este bine şi pentru Platon sa stea la aer curat. Aşa că în timpul apropiat voi pune lângă casă leagăne, diverse jucării şi bazin pentru nepotul meu. „

Acum fanii Jeannei Friske îi pregătesc o surpriză. Pe 6 iunie, membrii fan clubului vor duce pe covorul roşu  al MuzTV-ului, un banner mare cu inscripţia „Jeanna, te iubim și te aşteptăm cu nerăbdare.”

Jeanna este foarte recunoscătoare pentru astfel de gesturi ale fanilor. Luna trecută, cântăreaţa a promis fanilor săi o revenire cât mai rapidă: „Dragii mei, vreau să vă mulțumesc pentru bunătatea voastră, participarea, compasiunea și sprijinul de care am atâta nevoie acum” – a fost mesajul Jeannei către fanii săi.

”Am primit melodia, și îmi curgeau lacrimi, vă mulțumesc pentru loialitatea voastră, vă mulțumesc pentru devotamentul vostru, vă mulțumesc că ați fost alături de mine. Eu chiar sper să vă revăd  în curând. Aveţi grijă de voi și nu pierdeţi credința! Jeanna voastră. „


Distribuie
..