Janna Friske ar putea să iasă în curând pe scenă

Distribuie

Janna Friske se simte tot mai bine, iar recent, artista bolnavă de cancer a început să-şi revină. Unele surse din anturajul interpretei susţin ca Janna va putea sa iasă curând pe scenă.

Interpreta se afla acum în Tarile Baltice. Potrivit presei ruse, Janna Friske se simte tot mai bine, iar nano-vaccinul se pare că îşi face efectul. Asta chiar dacă medicii ruşi nu cred în efectul acestuia.

Acum interpreta se deplasează fără scaunul cu rotile, a slăbit foarte mult şi practic a scăpat de kilogramele în plus.

Unele surse susţin că au vazut-o pe interpretă la volanul unei maşini. Specialiştii sunt convinşi că dacă lucrurile vor continua aşa, Janna Friske se va vindeca definitiv până la sfărşitul acestui an şi chiar va putea urca pe scenă.

Publika.md aminteşte că celebra interpretă din Rusia Janna Friske este bolnavă de cancer. Anunţul a fost făcut de către iubitul acesteia la începutul acestui an. 

Janna Friske are 39 de ani, iar în aprilie a născut un băieţel. Interpreta a devenit populară în anul 1996, când era în componenţa trupei „Blesteaşcie”. În 2003, artista a început o carieră solo de succes, iar de-a lungul timpul a jucat şi în câteva filme.

publikatv.md


Distribuie
..