INCREDIBIL! Uite cum soţul îşi linişteşte soţia în timpul naşterii! VIDEO

Distribuie

Momentul sublim al venirii pe lume a unui nou născut reprezintă pentru cei doi părinţi cea mai frumoasă amintire din viaţa lor. Deşi cuprinde şi momente de disconfort inerente naşterii, dragostea care i-a unit pe cei doi parteneri de viaţă învinge orice temeri.

Avem în acest filmuleţ cea mai nepreţuită dovadă de dragoste şi bucuria imensă de a ţine în braţe pentru prima dată copilul lor abia născut, scrie livebiz.ro.

Când momentul crucial este foarte aproape, soţul se asigură că are alături o doctoriţă care va supraveghea îndeaproape naşterea dar şi câteva prietene comune pentru ca soţia lui să aibă încredere că este susţinută întru totul.

Emoţionant este modul în care soţul încearcă să-şi liniştească soţia şi să o ajute să treacă mai uşor peste durerile şi emoţiile care o încearcă. Mângâierile tandre, îmbrăţişările calde şi cuvintele rostite în şoaptă sunt adevărate doze de sensibilitate şi afecţiune.

Când totul este pregătit, soţia intră în piscina special pregătită pentru naştere şi nu după mult timp îşi face apariţia fiinţa care le va fi de acum înainte cea mai dragă de pe pământ – copilul lor. Clipele ce au urmat au o încărcătură emoţională deosebită. Prima alăptare, întâlnirea micuţei cu surioara ei mai mare, mângâierile pe care numai bunicile ştiu să le dăruiască aduc, dacă mai era nevoie, un plus de emoţie şi bucurie.

Nimic în lume nu se compară cu fericirea de a fi mamă însă nici bucuria de a fi tată nu este cu nimic mai prejos, iar acest cuplu ne-o dovedeşte din plin.


Distribuie
..