INCREDIBIL! Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat! N-ai fi crezut că e posibil așa ceva. FOTO

Distribuie

Medicii de la un spital Empangeni din Africa de Sud au avut parte de o surpriză de proporții, când i-au făcut o radiografie unui pacient, care s-a prezentat la spital cu dureri puternice de burtă și vomitând sânge. Acesta avea îns tomac peste 200 de obiecte metalice.

Un sud-african a ajuns la spital în stare gravă, vomitând sânge, după ce a înghițit 227 de obiecte din metal, printre care șurubelnițe, cuțite de bucătărie, chei sau cuie, notează libertatea.ro.

Bărbatul de 25 de ani le-a explicat medicilor că nu se poate abține să nu înghită obiecte de metal. Și asta, pentru că suferă de o boală rară, numită „pica”, care este o tulburare de alimentație ce crește apetitul pentru substanțe ciudate ca metalul, hârtie, lipici sau cretă. Însă, adicția neobișnuită îi pune bărbatului viața în pericol, întrucât aceste obiecte îi pot perfora stomacul sau să îi distrugă organele interne. Pacientul a fost supus unei intervenții medicale de urgență, medicii reușind să îi scoată toate cele 227 de obiecte din stomac

. „Operația a durat aproape două ore, deoarece am fost nevoiți să îi scoatem obiectele unul câte unul și să îi curățăm stomacul foarte bine”, a declarat doctorul Naidoo, care a participat la intervenție.


Distribuie
..