Înainte să moară mama ei, Oana Zăvoranu şi-a scos CHILOȚII, în direct și și-a arătat sânii! Așa chiar n-ai mai văzut-o | FOTO

Distribuie

Oana Zăvoranu a lăsat asisența cu gura căscată la o emisiune la care a participat joi seară.

Deși mama ei este în comă în spital, Oana nu se sinchisește prea mult. Ba chiar face show mai tare decât oricând, scrie libertatea.ro. Vedeta a fost invitata unei emisiuni de la Kanal D și și-a făcut apariția în studio într-o rochie lungă, extrem de tranparentă. Prin găurelele ținutei se putea vedea clar că Oana nu purta sutien. Și pentru ca nimeni să nu aibă dubii în această privință, Oana a făcut și precizări. „Am sfârcuri la vedere. Dar sunt îmbrăcată. Am chiloți. Bine că îi am și pe ăștia, că mămica a zis că m-a născut în pielea goală. Sutien, în schimb, nu am”, a spus Oana, care a tras de rochie, arătându-și sânii, cu totul.

Ea a ironizat-o apoi pe Iulia Albu, cea care o criticase, apărând cu hârtie înfășurată pe cap și cu o mică instalație de pom, înfiptă în păr. Iulia i-a lansat însă o nouă provocare: să renunțe și la chiloți. Lucru pe care Oana l-a făcut fără să stea pe gânduri: a mers în culise, și-a scos lenjeria și s-a întors fără probleme în platou.pagina5.libertatea.ro.


Distribuie
..