În funcţie de zodie, vezi care sunt bărbaţii care vor doar sex

Distribuie

Genetic, fiecare bărbat este predestinat la înşelăciune. În funcţie de zodia lui, putem stabili comportamentul atunci când vrea doar sex. Ca să ştii cum să te protejezi, îţi prezentăm secretele fiecărei zodii:

Berbecul care vrea doar sex de la tine, nu va fi preocupat să te cunoască. El niciodată nu va pune întrebări şi nu va petrece mult timp alături de tine. Pentru acesta, e important să cunoască doar lucrurile esenţiale despre tine, te va suna rar.

Bărbatul Taur este tipul care dispare şi apare atunci când lui îi convine. Niciodată nu îţi va povesti nimic despre problemele personale, nu va sta cu tine la o discuţie sinceră şi nu te va asculta atunci când îi vei reproşa ceva.

Atunci când nativul din zodia Gemeni nu ascultă opiniile şi sugestiile tale, vrea doar sex. El nu se învârte în jurul tău şi nu-ţi pune întrebări. Nu îl interesează rochia nouă pe care ţi-ai cumpărat-o sau succesul pe care-l ai la locul de muncă.

Bărbatul Rac este foarte distant şi nu-şi deschide sufletul pentru nimic în lume. Atunci când vrea doar sex de la tine, este insuportabil şi morocănos. Are obiceiul să-ţi trimită mesaje de întâlnire.

Leul, atunci când vrea doar sex, apare şi dispare fără să spună vreun cuvânt. Pentru el nu contează părerea ta şi nici nu iubeşte să dea explicaţii şi să se justifice.

Bărbatul Fecioară este foarte răutăcios atunci când vrea doar sex. Are un comportament vulgar pentru că nu-i pasă ce simţi.

Nativul din zodia Balanţă este specialist în relaţiile bazate doar pe sex. El poate spune vorbe mari, fără a se simţi incomod sau vinovat. Seduce pentru a atrage în pat.

Scorpionul este indiferent atunci când vrea sex. Dacă vrei să te destăinui, mai bine nu încerca. Îl vei lăsa rece, poate chiar îl vei enerva şi va pleca.

Săgetătorii iubesc libertatea şi acest lucru îi face să aibă doar relaţii bazate pe sex. Dispar atunci când crezi că eşti cu ei într-o relaţie serioasă şi apar atunci când nu te aştepţi.

Nativul Capricorn gestionează slab relaţiile bazate pe sex. Deseori, se poate da de gol şi poate lăsa baltă o întâlnire sau o înţelegere deja stabilită.

Când Vărsătorul îţi spune de la bun început despre fanteziile sale sexuale, atunci află că el este cu tine doar pentru sex. Este curios să afle care sunt părerile tale cu referire la acelaşi subiect.

Bărbatul Peşti este insensibil şi indiferent. Când vrea sex, nu ascultă nimic din ce spui. Îl irită discuţiile despre relaţii serioase.


Distribuie