În funcţie de zodie, ce adevăruri „murdare” ascund BĂRBAŢII

Distribuie

În funcţie de zodie, bărbaţii pot fi caracterizaţi cât de buni sunt în pat. Iar dacă ai cunoscut un bărbat şi eşti curioasă să afli ce fel de fantezii sexuale are şi cum se descurcă, tot ce trebuie să faci este să afli zodia sa.

Bărbaţii din zodia Berbec schimbă femeile foarte repede. Pentru ei nu există femeie care să fie atât de specială, încât să păstreze interesul mai mult de trei luni.

Chiar dacă sexul este important despre o femeie, Taurul nu este perfect pentru asemenea relaţii. Este un amant leneş, care lasă partenera să facă totul în pat.

Bărbatul din zodia Gemeni este fidel şi nu îşi complică viaţa cu aventuri pasagere, însă iubeşte flirtul şi de multe ori flirtează, chiar dacă nereuşit.

Racul este un copil mare, ce necesită multă atenţie din partea iubitei. Este un amant egoist, care se gândeşte în primul rând la plăcerea lui.

Înainte să ajungi în pat cu un Leu, trebuie să ştii că toţi prietenii lui vor afla cum a fost. Leul este foarte lăudăros şi orgolios şi îi place să ştie toată lumea cât de bun e în pat şi că are succes la femei.

Bărbaţii Fecioară sunt mofturoşi, foarte atenţi la detalii. Aceştia adoră perfecţiunea, deşi iubesc la nebunie sexul.

Balanţa are o experienţă sexuală bogată şi a încercat tot felul de tehnici sexuale picante şi ciudate. Pentru a fi cu un bărbat din acest semn zodiacal, trebuie să fii gata să încerci tot felul de tehnici.

Scorpionul este unul dintre cei mai buni amanţi ai zodiacului. Dacă o femeie a ajuns în patul unui scorpion, atunci trebuie să fie pregătită să ţină pasul cu el.

Săgetătorul este foarte egoist, mai ales în pat. Orice i se propune, nu-i place. Acest bărbat pare să poarte „ochelari de cal” când vine vorba de sex şi nu vede decât înainte.

Capricornul este foarte ruşinos, complexat şi tot timpul se teme că nu va fi la înălţimea aşteptărilor. În relaţiile noi, sexul este un subiect tabu pentru el.

Bărbatul Vărsător nu este fidel, chiar dacă în primele luni de relaţie face declaraţii uimitoare. Se plictiseşte foarte repede şi are nevoie tot timpul de o aventură nouă.

Deşi pare a fi sigur pe el, prima seară de dragoste este totdeauna emoţionantă pentru bărbatul Peşti. Are nevoie de o femeie blândă alături.


Distribuie