IMPRESIONANT! Cum viciile unui bărbat pot distruge femeia pe care o iubește! VIDEO

Distribuie

Filmul de scurt metraj, realizat de Nick Peterson și Jon Heder, se numește „Cum viciile unui bărbat pot distruge femeia pe care o iubește”. Acesta ilustrează foarte bine destinul unei femei care decide să rămână alături de un bărbat care nu o apreciază.

Femeia deși știe cît de rău o afectează acțiunile iubitului său, ea nu îl părăsește pentru că se lasă manipulată de sentimente.A fost trădată odată, de două ori și tot așa până a fost încătușată definitiv.
Acest filmuleț redă cruda realitate a multor cupluri din ziua de azi…cupluri care nu pun accentul pe dragoste și respect.
Acest filmuleț redă dragostea oarbă ….din cauza sentimentelor de dragoste pentru partener, celelalte persoane din jur par mai puţin atractive decât sunt în realitate. Emoţia pare că lucrează astfel încât să permită persoanei să alunge gândurile despre alţi oameni tentanţi“ ….atunci cînd iubești nu ești în stare să vezi defectele persoanei iubite…îți pare perferct..Atunci cînd iubim nu vrem să vedem adevărul iar atunci cînd îl vedem îl negăm.

Pelicula a fost realizată în still frames (8 poze pe secundă).

marinachetraru.wordpress.com.

DRAINED – nsfw from Nick Peterson on Vimeo.


Distribuie
..