IMAGINI VIDEO IMPRESIONANTE de la nunta lui Sergiu şi Inna Sîrbu. Zâmbete, lacrimi, emoţii şi multă fericire…

Distribuie

Deputatul Sergiu Sîrbu şi iubita sa, Inna Verejan s-au căsătorit pe 30 iunie. Chiar dacă şi-au dorit o petrecere departe de ochii lumii, au apărut primele primele imagini de la nunta acestora.

Video-ul conţine cele mai importante momente de la nunta acestora, dar şi declaraţiile soţilor.

Sergiu Sîrbu spune că: „Sunt foarte fericit că am întâlnit-o pe Inna, ea mi-a schimbat viaţa radical şi sunt sigur că această zi va rămâne în memorie ca o zi foarte importantă. Inna este o persoană specială, ea este imprevizibilă, uneori are un caracter impulsiv, este foarte puternică dar în acelaşi timp şi foarte gingaşă”.

La rândul ei, Inna a declarat: „Sergiu este foarte bun, foarte deştept şi vreau ca fiica noastră să-i moştenească calităţile şi să se asemene cu el. În aceşti 23 de ani, Sergiu este tot ce mi s-a întâmplat mai frumos. Îl iubesc foarte mult şi îi mulţumesc pentru că mi-a oferit posibilitatea să port alături de mine „a doua inimă.”

Naşii cuplului sunt Veronica şi Valentin Vizant.

Inna Verejan este cu aproape zece ani mai tânără decât proaspătul ei soţ şi a terminat Facultatea de Jurnalism. În scurt timp, tinerii însurăţei vor deveni părinţi.


Sursa:videomagic.md


Distribuie
..