Imagini INCREDIBILE! Cele mai terifiante prăpăstii din întreaga lume. FOTO

Distribuie

Sunt locuri pe acest pământ care te fac să tresari, doar pentru că le priveşti. Vezi mai jos 10 imagini ale celor mai periculoase prăpăstii din lume.

1. Lacul Roșu. Croația. Aceast lac are o adâncime de 287 m – cel mai adânc lac din Europa.

2. Great Blue Hole. Situat în centrul Lighthouse Reef. Hole are un diametru de prăpastie circular de 305 m şi 120 m adâncime. Acest loc a devenit celebru datorită exploratorul francez Jacques Yves Cousteau, care l-a inclus în lista celor mai periculoase zece locuri din lume pentru scufundari.

3.  Prăpastia Bimah. Acest crater de calcar este umplut cu apă verde-albastră şi se află în Oman. Foarte popular şi plin de turişti.

4. Prăpastia este situată la 500 de metri de plajă. Este legată prin peştera subacvatică de mare.

5. Ik-Kil. Situat în Mexic. Aceasta este una dintre cele mai frumoase lacuri carstice din lume. Înălțimea peretelui este de aproximativ 25 de metri și adâncimea – mai mult de 50.

7. Blue Hole Dean. Situat pe Long Island, Bahamas. Cunoscut ca un loc ideal pentru scufundări.

8. Blue Hole Dean are o bază circulară cu un diametru de 25 la 35 de metri. După ce a coborât la 20 de metri în peșteră se extinde la un diametru de aproximativ 100 de metri.

9. Lacul încântarea dimineţii (Morning Glory Pool). Lac foarte frumos, care se află în Parcul Național Yellowstone din Statele Unite.

10. Adâncimea lacului – aproximativ 7 metri. Apa e caldă şi ies aburi. Culoarea originală este datorită bacteriilor care trăiesc în ea.


Distribuie
..