Îţi place să pozezi singură? Iată câteva trucuri pentru a obţine o fotografie reuşită

Distribuie

Fotografiile pe care ţi le faci singur, aşa numitele selfies, au devenit un adevărat fenomen al timpurilor moderne. Toată lumea vrea să obţina o poză perfectă. Iată şi câteva sfaturi practice pentru cei care vor să obţină un selfie perfect cu care să se laude pe reţelele de socializare.

 Jurnaliştii de la Daily Mail s-au hotărât să le dea câteva ponturi celor cărora le place să-şi facă singuri poze. Sunt câteva poziţii cu care nu aveţi cum să daţi greş!

Poziţia 1. Ridicaţi uşor din sprâncene, expresia feţei trebuie să fie uşor mirată, gura fie închisă, fie uşor întredeschisă, astfel încât să se vadă dinţii de sus, doar incisivii, iar buzele uşor ţuguiate.

Poziţia 2. Sprâncenele uşor ridicate, însă expresia feţei trebuie să exprime bucurie, ca şi cum aţi zâmbi cu ochii. Este puţin mai greu de obţinut deoarece nu trebuie să râdeţi şi nici să zâmbiţi, potrivit kanald.ro. Gura trebuie să fie închisă, însă colţurile gurii uşor ridicate.

Poziţia 3. Expresia feţei se concentrează în jurul gurii care trebuie să fie deschisă ca şi cum ceva v-ar surprinde. Ridicaţi din nou uşor din sprâncene. Ca şi cum aţi trata ceva cu maxim interes şi seriozitate.

Poziţia 4. Gura uşor deschisă, însă privirea nu trebuie să fie orientate spre cameră. Ca şi cum cineva v-ar surprinde cu aparatul de fotografiat.

Poziţia 5. Râdeţi, zâmbiţi larg, însă nu cu gura foarte deschisă pentru că totul să nu pară forţat, privirea largă. Un zâmbet natural, un râs, un chicot, dar nu prea puternic pentru a obţine aceasta naturaleţe care este foarte importantă. Priviţi şi imaginile din galeria foto de mai jos pentru a va putea inspira!


Distribuie
..