Iată care sunt PLANTELE de cameră ce curăţă aerul POLUAT şi care îmbunătăţesc sănătatea omului

Distribuie

Plantele pe care le avem în locuinţa noastră au o contribuţie extrem de importantă pentru sănătatea organismului uman. Aceastea, alese corect, nu au doar rolul de decoraţie ci contribuie la îmbunătăţirea aerului pe care îl respirăm.

Purificarea aerului din casă este o preocuparea a tot mai multe familii şi una dintre cele mai importante măsuri pentru protejarea sănătăţii de efectele negative ale poluanţilor şi toxinelor.

Iedera, cactusul, azaleele şi ferigile nu sunt doar plante decorative, ele ajută foarte mult la curăţarea aerului şi la îmbunătăţirea sănătăţii oamenilor.

Ficusul te scapă de aerul toxic din locuinţă. Ajută atât la purificarea aerului, dar şi să scapi într-un mod natural de anumite mirosuri neplăcute şi bacterii.

Iedera este o altă plantă ornamentală de apartament care contribuie la împrospătarea şi curăţarea aerului de toxine. Absoarbe nu doar substanţe precum benzenul, tricloretilena, toluenul sau formaldehida, dar şi-a dovedit eficienţa şi în combaterea poluării electromagnetice.

Feriga este considerată un „plaman verde” care împrăştie nu doar culoare, ci şi sănătate în jur. Purifică aerul, dar contribuie şi la sporirea umidităţii în casele în care aerul este uscat, prin procesul de transpiraţie.

Azaleea este planta cu proprietatea de a purifica aerul. Este cunoscută pentru faptul că absoarbe amoniacul, care este degajat în aer din detergenţi şi produse de curăţare. Elimină şi formaldehida şi xylena, alte substanţe toxice frecvent răspândite în aerul din încăperi.Distribuie
..