Iată 3 moduri ciudate în care mai poți folosi VINUL ROŞU

Distribuie

Specialiștii recomandă să bei câte un pahar de vin roșu în fiecare zi, pentru sănătatea sistemului cardiovascular. Pe lângă asta, este gustos și elegant și poate fi folosit și în alte scopuri. Vezi care]

Baie cu vin roșu

Ca să-ți îmbunătățești circulația, o baie în vin te-ar putea ajuta destul de mult! Desigur, nu trebuie să te îmbăiezi cu totul într-o cadă plină cu vin roșu, ci două cești adăugate în apa fierbinte și câteva picături de ulei de sâmburi de struguri au același efect. Enzimele din băutură sunt bune și în lupta împotriva celulitei, scrie unica.ro.

Vin roșu ca să-ți fertilizezi grădina

Ca plantele tale din grădină să crească frumoase și sănătoase, e nevoie să le oferi un pic de ajutor din când în când. Așa că în găleata în care aduni plantele moarte pentru compost, toarnă și câteva pahare de vin roșu, ca să ajute la fermentare.

Prinde muște cu vin roșu

Musculițele de fructe se adună cum simt un pic de miros de vin, iar dacă s-a întâmplat să lași peste noapte un pahar cu băutură pe afară, cu siguranță s-au adunat zeci.

Ca să le prinzi, pune o folie de plastic pe gura unui pahar cu puțin vin roșu, în care dai două-trei găurele cu o scobitoare. Lasă paharul în încăperea unde s-au strâns musculițele peste noapte, iar de dimineață le vei găsi în pahar.


Distribuie
..