Horoscopul SEXUAL al lunii septembrie. Vezi ce îţi rezervă astrele

Distribuie

Fie că eşti într-o relaţie sau eşti singură, astrele ţi-au rezervat deja surprize pentru prima lună din toamnă. Dacă sunt din cele plăcute sau mai puţin plăcute, vei afla în horoscopul de mai jos.

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere sexual pentru luna septembrie 2013.

Berbec

Luna septembrie se anunţă foarte plină. Ai grijă de aspectul tău exterior (mergi la sală, faci mişcare) şi rezultatele se vor vedea. Pe lângă faptul că eşti în formă, ai încredere de sine, şi reprezentanţii sexului opus vor fi atraşi de noua ta imagine. Mai mult, libidoul este în panta ascendentă, iar spre finalul lunii se anunţă zile şi nopţi fierbinţi pasionale.

Taur

Relaţia cu partenerul de viaţă merge strună. Pe lângă faptul că viaţa amoroasă este la cote înalte, purtaţi şi discuţii legate de viitor, planuri, acţiuni care vă vor apropia şi mai mult. Perioada se anunţă propice pentru dezvăluiri intime care să întărească relaţia dintre parteneri. Chiar dacă eşti satisfăcut de relaţia pe care o ai acum, sunt şanse mari să o îmbunătăţeşti.

Gemeni

Luna septembrie se anunţă una echilibrată. După agitaţia de până acum, în sfârşit găseşti câteva momente de respiro. Eşti un bun comunicator şi reuşeşti să atragi persoanele de sex opus. Este posibil să începi o relaţie de durată cu una din persoanele pe care le vei cunoaşte în viitorul apropiat. Cei care formează deja un cuplu comunică foarte bine cu partenerul, ceea ce contribuie la cimentarea relaţiei.

Rac

Se anunţă o lună agitată, însă vei avea abilitatea să gestionezi fiecare situaţie tenstionată apărută. Se anunţă schimbări în stilul de viaţă al familiei care te vor nemulţumi şi care tor îndepărta uşor de partenerul de viaţă. Sunt posibile discuţii în contradictoriu. Vei reuşi, însă, să treci peste ele, iar spre finalul lunii vei îmbrăţişa noile modificări şi chiar ţi se vor părea de bun augur.

Leu

Comunicarea este o armă imbatabilă în această lună. Vorbind cu partenerul de viaţă vei reuşi să descoperi lucruri neştiute până acum, îţi vei deschide sufletul şi împreună veţi  crea mai multe punţi de legătură care vor întări relaţia de cuplu. După 19 septembrie, se anunţă nopţi pasionale.

Fecioară

Se anunta o lună septembrie vibrantă din toate punctele de vedere. Vei încerca lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Îţi foloseşti imaginaţia şi creativitatea pentru a impresiona partenerul de cuplu. Împreună veţi descoperi noi lucruri în comun care vă fascinează şi vă apropie şi mai mult. Dacă eşti singur, nu refuza invitaţiile prietenilor. Sunt şanse mari ca în aceste călătorii să-ţi întâlneşti jumătatea.

Balanţă

Se anunţă o lună fierbinte. Creşte încrederea de sine, iar această mică schimbare aduce cu sine noi oportunităţi din punct de vedere amoros. Indiferent dacă eşti singur sau eşti implicat într-o relaţie, vei trăi momente pasionale, pe care cu greu le vei uita.

Scorpion

Luna septembrie va fi una de vis pentru tine. Dacă eşti singur vei călători, vei avea timp să te bucuri de tine şi de gândurile tale, să te reânnoieşti. Nu sunt excluse unele întâlniri fierbinţi care să-ţi ridice încrederea de sine. Frustrările acumulate până acum vor fi uitate.

Sagetător

Lucrurile nu se anunţă tocmai liniştite în relaţia ta, mai ales că nici tu, nici partenerul de viaţă nu păreţi dornici să renunţaţi la dorinţa de a conduce. Sagetătorii singuri cred că sunt într-un labirint şi încearcă să găsească ieşirea. Atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei cu parteneri, cheia este comunicarea.

Capricorn

Luna septembrie va fi una plină de entuziasm din punct de vedere sexual. Toată luna, cuvintele omniprezente vor fi “Hai să…”. Cei singuri vor face planuri, vor pleca în călătorii, vor lua legătura cu persoane plecate departe şi vor reânnoda relaţii vechi.

Vărsător

Tot ce îţi propui, îţi iese. Luna septembrie se anunţă foarte benefică, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei aflaţi într-o relaţie de cuplu. Cea mai prielnică perioadă din punct de vedere amoros este ultima jumătate a lunii. Comunicarea este cheia. Vărsătorii îşi pun sufletul pe tavă şi au numai de câştigat din asta.

Peşti

Dacă eşti singur, sunt şanse mari să întâlneşti jumătatea. Dacă formezi deja un cuplu, se anunşă o lună hotărâtoare: continuaţi sau nu drumul împreună. Priveşte lucrurile şi din punctul de vedere al persoanei iubite şi aşa vei înţelege mai multe lucruri şi despre ea, dar şi despre tine.

 sursa:sfatulparintilor.ro


Distribuie
..