Horoscopul SEXUAL al lunii noiembrie 2013

Distribuie

Astrele ne prezic fiecare mişcare, iar datorită horoscopului putem să anticipăm unele lucruri din viaţa noastră. Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere sexual al lunii noiembrie 2013.

Berbec

Luna noiembrie se anunţă pentru Berbeci una plină de iubire şi situaţii cu conotaţie sexuală. Experienţele dureroase în amor din ultima vreme vor fi date uitării şi lecţiile învăţate vor fi folosite în noile relaţii de cuplu. Aceată lună este una de cunoaştere şi angajamente reciproce care vor contribui atât la creşterea intimităţii dintre parteneri, cât şi la explorarea unei zone şi satisfacţii sexuale nebănuite, scrie romaniatv.net

Taur

Dacă eşti singură, se pare că luna noiembrie îţi aduce marea iubire. Persoanele care formează deja un cuplu sunt flexibile şi deschise şi reuşesc să-şi consolideze relaţia. Presiunile sexuale din ultima vreme sunt depăşite cu brio, iar viaţa amoroasă îşi reia cursul firesc cu care aţi fost obişnuiţi până nu demult.

Gemeni

Dragostea pluteşte în aer în această lună noiembrie. Dacă eşti singură vei avea mai multe relaţii pasagere, intri într-un joc amoros destul de frivol şi ar fi bine să fii precaută. În cazul persoanelor care formează un cuplu, lucrurile se liniştesc. Consideri că te-ai ocupat suficient de propria persoană şi îţi dedici întreaga atenţie partenerului de cuplu. Eşti creativă şi te bucuri alături de persoana iubită de momente de intimitate excitante.

Rac

Luna noiembrie aduce pentru Raci oportunitatea de a-şi consolida încrederea de sine care în ultima vreme le-a cam lipsit. Stăpână pe sine te transformi într-op cuceritoarr şarmantă, iar „victimele” de sex opus îţi cad foarte repede în plasă. În cuplu, angajamentul dintre parteneri creşte, iar încrederea de sine îi transformă pe Raci în amante desăvârşite, care stăpânesc arta amorului în toate privinţele.

Leu

Sfârşitul lunii noiembrie îţi poate aduce marea iubire. O singură întâlnire cu persoana potrivită şi o simplă fantezie la care visezi de ceva vreme poate deveni realitate. În cazul persoanelor care au deja o relaţie, lucrurile se lămuresc. Deşi nu îşi iau gândul de la situaţia materială şi de la grijile legate de siguranţa fianciară, Leii reuşesc să acorde atenţie şi vieţii amoroase a cuplului. Sunt posibile mini-vacanţe cu trăiri intense din punct de vedere sexual.

Fecioară

Faptul că persoana iubită te alintă îţi dă aripi. Creşte nivelul comunicării, romantismului în cuplu, iar mintea ta ţese scenarii erotice pe care le pui în practică şi care încântă partenerul de cuplu. Dacă eşti singură, o persoană din cercul de prieteni îţi poate mărturisi că e îndrăgostită de tine de multă vreme, iar acesta poate fi începutul neaşteptat al unei noi poveşti de dragoste.

Balanţă

Dorinţa de libertate din luna noiembrie a Balanţelor îi cam sperie pe partenerii de viaţă ai acestora. Există tendinţe spre relaţii pasagere (extraconjugale în cazul celor care sunt într-o relaţie de cuplu). Este recomandat să fii cu băgare de seamă şi să nu rişti mai mult decât merită.

Scorpion

Luna noiembrie este plină de întâlniri romantice, atât pentru Scorpionii singuri, cât şi pentru cei aflaţi într-o relaţie de cuplu. În timp ce pentru persoanele cuplate se întrezăresc elemente de consolidare a relaţiei, pentru cei singuri se anunţă întâlnirea cu marea dragoste, foarte posibil cineva din zodia Peşti.

Săgetător

Dai dovadă de o energie debordantă. Toată luna este plină de întâlniri amoroase şi te atrag în special persoanele libertine, dornice de aventură. Şi pentru Săgetătorii cuplaţi se anunţă o lună plină de evenimente romantice. Comunicarea în cuplu sporeşte şi odată cu ea intimitatea relaţiei, care deschide un drum spre experienţe sexuale unice.

Capricorn

În luna noiembrie, dragostea şi romantismul vor fi la cote maxime. Cei singuri vor găsi cele mai bune modalităţi de a atrage persoanele de sex opus. Este posibil ca o relaţie veche de prietenie să se transforme într-una romantică. În cuplu, va creşte intimitatea şi se anunţă momente cu scântei în dormitor. Urmează-ţi inima, atunci când ai de luat decizii.

Vărsător

Ai foarte multe întâlniri care îţi cresc respectul de sine. Faptul că eşti dorită şi apreciată te face să te simţi mult mai stăpână pe tine şi astfel, succesul în rândul persoanelor de sex opus creşte simţitor. Este foarte posibil ca în urma acestor multiple întâlniri să întâlneşti o persoană care să merite continuarea unei relaţii pe termen lung.

Peşti

Prinzi mai mult curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi astfel partenerul ştie ce are de făcut. Te bucuri din plin de viaţă, inclusiv de partea intimă din viaţa ta. Dacă eşti singură, ţi se vor deschide uşi la ca nici nu visai şi te vei bucura de experienţe romantice unice. Deşi nu există garanţia ca aceste experienţe să se transforme în ceva solid, pe termen lung, eşti gata să accepţi orice provocare.


Distribuie
..