Horoscopul săptămânii 6-12 iulie. Află previziunile pentru zodia ta

Distribuie

Rac (22 iunie – 21 iulie) Reuşeşti cu brio să îţi faci iubitul fericit în această săptămână, atât tu, cât şi el aveţi multă afecţiune de oferit. Orice mic conflict iscat între voi ar trebui să se sfârşească rapid şi chiar să vă iubiţi mai mult după aceea. Nu pleca urechea la bârfe, unele persoane din jurul vostru vor să vă creeze probleme.

Eşti foarte ambiţioasă, însă în ciuda eforturilor tale e posibil să nu primeşti ceea ce îţi doreşti în această săptămână. Deşi meriţi mai mulţi bani, trebuie să ai răbdare şi să aştepţi ca cineva să decidă acest lucru pentru tine. Încearcă să priveşti mai mult spre viitor şi să te gândeşti serios la cum vrei să fii peste un an sau doi.

Vei fi destul de energică în această săptămână şi nu dai semne cum că ai ceda fizic ori psihic. În ciuda stresului la care eşti supusă şi a volumului mare de sarcini, te descurci de minune şi nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi, cândva organismul ar putea să îţi cedeze.

Nu vei avea prea mult timp pentru viaţa ta intimă, şi acest lucru se vede prin faptul că nu ai deloc un iubit sau ai o relaţie distantă. Ai nevoie de afecţiune şi îţi doreşti mult să te distrezi, însă pentru moment acest lucru este imposibil. Imediat ce se vor linişti apele în viaţa ta profesională, ai face bine să te ocupi şi de acest sector.
Lucrurile nu vor evolua aşa cum ţi-ai dori în această săptămână, însă cu mai multă răbdare vei reuşi într-un final. E posibil să fii nevoită să alergi destul de mult pentru a obţine un contract bănos şi îţi va fi destul de dificil să te mai ocupi şi de tine ori să ai viaţă personală.

E posibil ca în această săptămână să te simţi destul de rău din cauza dietelor pe care le-ai ţinut şi acesta este un semnal de alarmă cum că ar trebui să te opreşti. Mergi la un nutriţionist, sfaturile lui îţi vor salva fizicul, dar îţi vor proteja si sănătatea. Important este să nu aştepţi să îţi treacă de la sine, altfel problema se va agrava!

 
Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală, dar parcă nici nu ai vrea să ieşi din rutină. A venit vremea să faci o schimbare în viaţa ta privată, chiar dacă nu îţi va fi deloc uşor. Ori te schimbi tu, ori îl schimbi pe el, altfel relaţia va deveni din ce în ce mai toxică!

Ambiţia te va duce pe culmile cele mai înalte ale succesului, însă nu te aştepta la rezultate peste noapte. Puţin câte puţin vei reuşi să ajungi unde îţi doreşti, iar ţelul tău nu este să fii bogată, ci să te descurci modest şi să poţi să îi ajuţi şi pe cei din jur. Este o perioadă bună pentru proiecte noi şi investiţii.

Eşti destul de sensibilă şi vulnerabilă în această săptămână, însă măcar nu te vei lovi de probleme serioase de sănătate. Cu toate că exagerezi din multe puncte de vedere, organismul tău se ţine bine şi nu cedează. Trebuie să ai mai mare griă cu stresul şi să îţi protejezi nervii de emoţii inutile!

 
Unele probleme sentimentale îşi vor găsi rezolvarea în această săptămână, însă cu eforturi atât din partea ta, cât şi a iubitului. Dacă nu puteţi renunţa unul la celălalt, aţi face bine să luaţi măsuri, altfel vă veţi îngreuna viaţa unul altuia. E nevoie de mai multe dovezi de iubire pentru a reaprinde flacăra. 

Te descurci foarte bine la locul de muncă, iar rapiditatea cu care te adaptezi la schimbare îţi va fi apreciată. Chiar dacă nu vei primi vreun bonus sau o mărire de salariu, eşti mulţumită de situaţia ta financiară şi nu te dai peste cap pentru a avea mai mult. Este de apreciat faptul că eşti echilibrată!

Te vei descurca în această săptămână cu toate că vei resimţi oboseala pe propriul corp. Este foarte important ca după ce termini ce este urgent, să reuşeşti să îţi iei câteva zile libere pentru a-ţi reîncărca bateriile. Nu este nimic mai important decât sănătatea, aşa că nu ignora nici cel mai mic semnal de alarmă ori durere!

 
Este foarte important ca în această săptămână să încerci să faci ca relaţia în care eşti angajată să meargă din ce în ce mai bine. Simţi că trebuie să treci la nivelul următor şi ar trebui să abordezi acest subiect în discuţiile tale cu iubitul. Dacă eşti singură, e posibil ca cineva cu care intri în contact foarte des să îţi declare iubirea.

Nu te lăsa păcălită de către cei din jur şi nici întoarsă din drum în această săptămână. Urmează-ţi planurile ca şi până acum şi cu siguranţă vei reuşi să ai rezultate palpabile. Invidia celor din jur te-ar putea pune pe gânduri, însă te va şi impulsiona în acelaşi timp să dai tot ce ai tu mai bun!

E posibil ca o problemă de sănătate să te ţină departe de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru această săptămână. Nu trebuie să te îngrijorezi prea tare, însă nici să amâni la nesfârşit o vizită la medic. Odată ajunsă acolo va trebui să respecţi cu sfinţenie sfaturile specialistului!

 
Chiar dacă nu îţi stă capul la iubire, fă-ţi timp măcar o zi din această săptămână doar pentru iubitul tău. Va fi suficient pentru ca acesta să nu creadă că îi ascunzi ceva sau că nu mai eşti atrasă de el. Dacă eşti singură, e posibil să fii atrasă de un bărbat puternic, dar care este deja implicat într-o altă relaţie.

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, însă cei dragi vor fi alături de tine şi te vor ajuta la nevoie. Nu îţi fie ruşine să ceri ori să accepţi propunerile lor, faptul că nu vrei să rămâi datoare este dovada suficientă pentru a te crede de încredere. Plăteşte-ţi datoriile urgente cât de repede poţi!

Eşti destul de leneşă în ultima perioadă şi e posibil ca lipsa de activitate fizică să îşi spună cuvântul. Stai prea mult pe scaun la locul de muncă, iar durerile de spate trebuie combătute cu mai mult sport. Nu ignora sfatul medicului şi tratează-te atunci când este cazul!

 
Încearcă să nu amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală, această perioadă poate fi destul de dificilă atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău de viaţă. Evită certurile pe tema banilor şi comunică deschis fără însă să ţipaţi unul la celălalt. Este foarte important respectul pentru a putea merge mai departe pe acelaşi drum!

Nu lăsa ca un plan eşuat să te întoarcă din drum, ci din contră să fii mai ambiţioasă. Este foarte important să înveţi din greşeli, doar aşa vei reuşi să evoluezi. Tot ce trebuie să faci este să nu te mai gândeşti atât de mult la bani, cu ceea ce câştigi acum te descurci destul de bine.

E posibil ca unele probleme cu stomacul să îţi cauzeze un disconfort în această săptămână, însă nu este nimic de speriat. Trebuie să ai mai multă grijă la ceea ce mănânci şi să încerci să adopţi un stil de viaţă sănătos. Nu sări peste micul dejun chiar dacă trebuie să fii la birou foarte devreme!

 
Nu vei fi într-o formă prea bună în această săptămână, însă partenerul tău de viaţă te va înţelege perfect şi îţi va fi alături. În această perioadă vei conştientiza câtă iubire îţi poartă şi vei primi exact dovada de care ai nevoie pentru a crede că el este bărbatul visurilor tale. Dacă aţi discutat deja despre căsătorie, după acest episod vei fi convinsă că vrei să treci la nivelul următor.

Micile probleme de sănătate te pot ţine departe de muncă în această perioadă, de aceea nici nu vei reuşi să câştigi bani în plus. Nu ai motive să te plângi, în ciuda cheltuielilor neaşteptate pe care le ai, te vei descurca foarte bine şi nu îţi vei goli buzunarele!

Nu te vei simţi prea bine în această săptămână, însă nici nu poţi descoperi cauza dacă nu mergi la un control medical. Fă-ţi timp pentru asta chiar dacă va trebui să amâni unele activităţi pentru altă dată. Ascultă de sfatul părinţilor şi al prietenilor, chiar dacă uneori îţi par cicălitori şi prea panicaţi!

 
Eşti mereu cu zâmbetul pe buze, iar partenerul tău se va declara efectiv vrăjit de tine. Traversaţi o perioadă frumoasă din viaţa voastră şi ar trebui să profitaţi de asta, nu se ştie dacă veţi mai trăi astfel de momente. Dacă în timpul săptămânii nu aveţi timp, în weekend ar fi o idee bună să mergeţi într-o excursie doar voi doi.

Munceşti mult în această perioadă, pentru că energia ta este una cum nu ai mai văzut demult. Uşurinţa cu care te descurci îţi va fi răsplătită pe măsură şi vei primi mici bonusuri care te vor impulsiona şi mai mult. Dacă îţi rămâne timp, nu ezita să îţi ajuţi şi colegii care se află într-un impas!

 
Iubirea va pluti în aer în această săptămână, iar acest lucru se va vedea din fapte, nu din declaraţii. Eşti susţinută de toţi cei dragi ţie atât moral, cât şi financiar dacă este cazul. Dacă nu ai un iubit, cu siguranţă nici nu îţi stă capul la aşa ceva şi nu faci nimic pentru a schimba această situaţie.

Este foarte important ca în această săptămână să nu faci investiţii şi nici să nu te implici în proiecte care presupun un maxim de concentrare. Nu dispui de resursele necesare, de aceea ar trebui să te mulţumeşti cu ce ai. Banii pe care îi câştigi acum îţi sunt de ajuns pentru a te descurca cu cheltuielile pe care le ai. 

Nu vei fi prea energică în această săptămână, de aceea ar trebui să îţi păstrezi resurse pentru urgenţe. Soluţia care te-ar putea ajuta la maxim ar fi să pleci în concediu sau cel puţin să îţi programezi unul. Nu te implica în treburi serioase atât timp cât conştientizezi că dai greş cu concentrarea.

 
Nu îţi faci deloc timp pentru partenerul de viaţă în această perioadă, fapt care ar putea să aibă repercusiuni. Faptul că acorzi mai multă atenţie jobului sau prietenilor îl va face să creadă că nu îl mai iubeşti, iar munca pentru a demonstra contrariul va fi destul de mare. Încearcă să împaci pe toată lumea, însă nu te neglija nici pe tine!

Vei fi stresată la maxim în această săptămână, însă doar pentru că nu ştii să îţi gestionezi corect sarcinile. O mai bună organizare te poate linişti, şi chiar te-ar determina să dai mai mult randament şi să ai rezultate. Banii vor veni în măsura în care lupţi pentru a-i câştiga!

Este foarte important ca în această săptămână să nu te oboseşti inutil, altfel vei avea răbufniri nervoase asupra persoanelor care nu au nicio vină. Încearcă să gândeşti pozitiv, nu ai nicio problemă reală care te-ar putea determina să fii atât de încruntată sau prost dispusă!

 
În această perioadă vrei să petreci mai mult timp de una singură şi îi ceri acest lucru iubitului tău. Nu va primi vestea deloc urât, ci te va înţelege şi îţi va respecta decizia. Din când în când ai nevoie de intimitate şi de izolare, lucru cu care s-a obişnuit deja. În tot acest timp, răsfaţă-te şi ocupă-te de tine!

Nu te grăbi să tragi concluzii în această săptămână, altfel ai putea să îţi tai singură craca de sub picioare. Traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional şi există şansa de a trece la nivelul următor dacă continui pe aceeaşi linie ca şi până acum. Nu te grăbi să ceri banii care crezi că ţi se cuvin!

E posibil ca aspectul tău fizic să îţi dea bătăi de cap în această săptămână, iar încrederea în tine să fie la minim. Încearcă să faci tot ce poţi pentru a remedia această situaţie, altfel rişti să ai chiar şi probleme de sănătate. Te doare spatele în ultima perioadă? Una dintre cauze ar putea fi chiar aceasta!

 


Distribuie
..