Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie. Iată ce îţi prezic ASTRELE

Distribuie

Pentru cei născuţi în zodia taur, va fi o săptămână agitată, o perioadă de timp în care vor fi obligaţi să lucreze contra-cronometru, să onoreze termenele promise şi să reziste stress-ului. Află cum va fi la tine această săptămână.

Berbec – Apar în viaţa ta oameni noi, persoane alături de care poţi avea reuşite de neimaginat. Sunt oameni care îşi pun întreaga experienţă de viaţă la dispoziţia ta, oameni care sunt gata să îţi ofere sfaturi valoroase şi să emită judecăţi pertinente, obiective. Aceştia sunt aceia care îţi vor arăta ce presupune un parteneriat corect. În ceea ce priveşte finanţele, însă, nu te grăbi să crezi că ai câştigat uşor; este o săptămână în care surprizele se pot ţine lanţ şi pe deasupra au şanse mai mari să fie surprize neplăcute decât vice-versa. În special pe 1 noiembrie, scrie sfatulparintilor.ro.

Taur – O săptămână agitată, o perioadă de timp în care eşti obligat să lucrezi contra-cronometru, să onorezi termenele promise şi să rezişti stress-ului. Ar fi bine să joci tare,  să nu te laşi intimidat şi nici pus la zid de cei care abia aşteaptă să găsească un ţap ispăşitor. Este indicat să îţi păstrezi orice fărâmă de energie pentru a avea destule resurse la îndemână, căci schimbările din mediul tău nu mai contenesc a apărea. Asigură-te că cei din jur îţi înţeleg clar intenţiile şi nu scot din context afirmaţiile tale. Secrete legate de casa sau de familia ta pot ieşi la iveală, în această perioadă.

Gemeni – Este indicat să păstrezi pentru tine ideile pe care le ai, nefiind o perioadă propice pentru a te pronunţa în orice circumstanţe. Cel mai bine ar fi dacă ţi-ai păstra părerile pentru tine, iar atunci când trebuie să te pronunţi, să o faci după ce ai calculat foarte bine efectele pe care cuvintele tale le pot avea asupra celor din jur. Sănătatea rămâne în continuare sectorul din viaţă care ar trebui să îţi capteze atenţia. Mintea îţi este neobosită, iar nevoia de a învăţa lucruri noi legate de sănătate şi de organizarea mai bună a rutinei tale zilnice se simte din ce în ce mai mult.

Rac – Se pare că este o săptămână în care zâmbetul şarmant se va vedea destul de des pe chipul tău. Fiindcă este o perioadă de timp în care găseşti soluţii pentru orice fel de probleme, indiferent de natura şi complexitatea acestora. Totuşi, fii mai precaut la începutul săptămânii, căci este posibil că ceea ce spui să fie scos din context, iar înţelesul cuvintelor tale folosit împortiva ta. În ceea ce priveşte relaţia de dragoste, încearcă să priveşti în urmă, acolo unde au început problemele, şi să dezegi iţele, cât încă nu este prea târziu. Este momentul să recunoşti că ceea ce simţi este real.

Leu – O săptămână ale cărei tranzite astrale au rolul de a te face să te întorci la rădăcini, indiferent ce presupune acest lucru. Legăturile cu părinţii ori cu familia se cer a fi fortificate şi este nevoie de prezenţa ta, pentru mai mult timp, acasă. Orice problemă de comunicare cu membrii familiei tale are şanse de a se rezolva de la sine, acum, condiţia fiind aceea de a te implica şi de a căuta soluţiile favorabile. În cazul în care doreşti să-ţi schimbi domiciliul, aşteaptă până la jumătatea lunii noiembrie, pentru a face vreo mutare. Petrece sfârşitul de săptămână alături de prietenii vechi.

Fecioară – Destul de dificilă comunicarea, în această săptămână, în ceea ce te priveşte. Chiar dacă la suprafaţă apele sunt liniştite, în realitate furtunile există, ascunse, mocnind asemeni unui vulcan gata să erupă. De preferat este să îţi păstrezi pentru tine observaţiile pe care le faci şi – mai ales – secretele pe care le afli. Sunt posibile erori de judecată în ceea ce te priveşte. Mai ales din partea celor care te cunosc. Nu semna contracte, nu alege această perioadă pentru o intervenţie chirurgicală, dar mai ales, nu critica pe nimeni. Cel mai bine ar fi să consideri că eşti în vacanţă, absentând de la viaţa socială.

Balanţă – Rişti să fii catalogat drept arogant în această perioadă de timp. Căci îţi susţii cu atât de multă vehemenţă punctele de vedere şi observaţiile, încât cei din jur te-ar putea asemăna unui dictator. Ia în calcul faptul că Mercur încă se află în mers aparent retrograd, ceea ce te poate face să spui mai multe decât trebuie şi cui nu trebuie. Indicat este să faci tot ce poţi pentru a păstra pacea şi armonia în jurul tău. Îţi poţi converti foarte uşor surplusul de energie în idei revoluţionare, condiţia fiind aceea de a-ţi îndrepta atenţia către astfel de chestiuni.

Scorpion – O săptămână în care încărcătură emoţională este foarte mare în ceea ce te priveşte. De menţionat faptul că este de preferat să nu ceri sfatul nimănui, indiferent ce anume te macină. Este o perioadă în care introspecţia ar trebui să fie singurul lucru care să îţi acapareze atenţia şi energia. Fii răbdător şi nu căuta confortul în mediul în care îţi desfăşori activitatea, căci liniştea îţi poate fi alungată de către terţe părţi în orice moment. Fii diplomat şi nu-ţi impărtăşi gândurile oricui, mai ales că ceea ce crezi acum a fi real, va fi diferit de ceea ce vei crede peste câteva săptămâni.

Săgetător – Ai putea părea foarte tăcut, introvertit în această săptămână. Ceea ce îi poate îngrijora pe cei din jurul tău, în special pe cel/cea care te iubeşte. Se recomandă conversaţiile tete-a-tete, comunicarea fără ascunzişuri şi vorbele dulci, de dragoste. Fii cu băgare de seamă, însă, atunci când necunoscuţii îţi spun vorbe dulci, căci sigur sunt semnale de alarmă în ceea ce priveşte o viitoare trădare. În ceea ce priveşte cariera, însă, nu uita că îţi este recomandat să îţi calculezi mişcările în linişte, până când va fi momentul să ieşi în scenă. Moment care nu va mai întârzia foarte mult.

Capricorn – Probabil că deja ştii faptul că atunci când Mercur se află în mers aparent retrograd, este indicat să nu achiziţionezi lucruri valoroase sau aparate electronice. Deci, în cazul în care intenţionai să faci aşa ceva, această săptămână nu reprezintă o perioadă favorabilă. Petrece-ţi timpul alături de prieteni, mai ales pentru că este posibil ca aceştia să te ajute să rezolvi probleme legate de propria persoană care nu şi-au găsit până acum răspuns. Atenţionarea se păstrează şi în ceea ce priveşte persoana de care te simţi atras; este posibil să observi că discutaţi verzi şi uscate în loc să dezvoltaţi o viziune comună şi benefică amândurora.

Vărsător – Locul de muncă rămâne, în continuare, cel mai solicitat segment de viaţă din această săptămână. Mult de muncă, mult de furcă, comunicare deloc facilă, întârzieri, poate chiar şi vorbe nepotrivite în momentele în care te simţi slăbit, toate acestea par a-ţi face viaţa un chin. Toate au un sens în viaţa noastră, iar sfârşitul acestei săptămâni va sosi cu revelaţiile de care ai nevoie pentru a te ghida de acum încolo. Totuşi, poţi contracara aceste influenţe dinamice luând legătura cu cei din trecut, oameni care te pot ajuta necondiţionat, pregătind însă noi proiecte de viitor.

Peşti – Se schimbă modul tău de a vedea lumea. Ai acces la cu totul alt tip de energii şi informaţii, spre deosebire de nativii celorlalte semne zodiacale. Arta, însă, este aceea de a le putea traduce într-un limbaj convenţional, în folosul celor din jurul tău. Practic, în această săptămână, ar fi bine dacă ai lucra la a găsi o cale de comunicare eficientă între tine şi cei din jurul tău. Încearcă să înţelegi schimbările care se petrec cu tine însuţi, tocmai pentru a le putea arăta şi celorlalţi drumul. Totuşi, până a te dedica complet acestui scop, încearcă să finalizezi proiectele deja începute, în termen cât mai scurt.


Distribuie
..