Horoscopul săptămânii 25 noiembrie – 1 decembrie. Vezi ce îţi prezic ASTRELE

Distribuie

În viaţa gemenilor urmează schimbări importante pe mai multe planuri. S-ar putea să experimenteze o dragoste la prima vedere, indiferent de vârstă și de scepticismul față de iubire. Vezi mai jos ce îţi prezic astrele pentru această săptămână.

Berbec

Vei avea o stare de spirit excelentă săptămâna aceasta, iar optimismul și veselia ta îți vor atrage multe simpatii. Săptămâna aceasta, conjunctura astrală va favoriza romantismul și idilele, scrie fabuloase.ro. Te vei simți mai nemulțumită decât de obicei în ceea ce privește silueta ta, așa că ai grijă să urmezi dieta pe care ai ales-o. Încearcă să ai un stil de viață echilibrat, pentru a putea face față mai bine problemelor care ar putea să apară.

Taur

Săptămâna aceasta, vei fi tentată mai mult să te bucuri de plăcerile vieții decât să muncești pentru a-ți atinge scopurile. Unul dintre prietenii tăi îți va face o bucurie. Pe plan profesional, vei avea parte de o săptămână solicitantă, însă astrele îți sunt favorabile și te vei ridica cu brio la înălțimea situației. Profită de conjunctura astrală favorabilă pentru a realiza o tranzacție financiară importantă. Ai grijă însă să nu cheltuiești prea mult pe capriciile tale.

Gemeni

Urmează schimbări importante pe mai multe planuri în viața ta. S-ar putea să experimentezi o dragoste la prima vedere, indiferent de vârstă și de scepticismul tău față de iubire. Încearcă să profiți cât mai mult de timpul tău liber, nu ți-l irosi uitându-te la televizor. S-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri cu partenerul și este posibil să-ți ieși din fire.

Rac

S-ar putea ca flirturile să se transforme într-un început de relație serioasă săptămâna aceasta. Încearcă să nu fi invidioasă și mulțumește-te cu ceea ce viața ți-a oferit. Trebuie să ai mai mare grijă cu banii tăi și să încetezi să speri că se va produce o minune pe plan financiar. Încearcă să ai mai multă grijă de sănătatea ta: bea mai puțină cafea și alege o alimentație echilibrată.

Leu

Vei  pune mare preț pe relațiile cu cei apropiați și îți vei petrece cea mai mare din timp alături de membrii familiei tale. Te vei simți pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău. În ceea ce privește planul profesional, vei ști exact care sunt pașii de urmat pentru a avansa în carieră. Vei fi foarte persuasivă, însă ai grijă: dacă te grăbești prea tare, șansele tale de succes ar putea scădea.

Fecioară

Săptămâna aceasta, ia-ți mari măsuri de precauție în orice vei face. Vei decide să faci niște concesii pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu familia, iar asta vă va apropia pe tine și pe partenerul tău. Există riscul să fii prea naivă în unele situații, așa că ai mare grijă să nu te încrezi în toți cei cu care stai de vorbă.

Balanță

Îți vei întări săptămâna aceasta situația profesională și ai putea chiar obține o mărire de salariu. Viața ta amoroasă va rămâne stabiliă și satisfăcătoare. Și relațiile tale de prietenie vor rămâne bune și, în cazul în care ai, te vei simți mai aproape de copiii tăi ca niciodată. Apucă taurul de coarne și rezolvă o problemă financiară care riscă să devină serioasă. Cu cât o vei amâna mai mult, cu atât îți va fi mai greu să o tranșezi.

Scorpion

Vei avea posibilitatea să închei un proiect de anvergură pe care l-ai început cu ceva vreme în urmă. Continuă să cultivi relații importante, vei avea nevoie mai devreme sau mai târziu de ele. Renunță însă la persoanele care nu sunt demne de încrederea ta. S-ar putea ca săptămâna aceasta să ai unele momente în care vei simți că te cuprinde depresia sau oboseala extremă, însă nu te lăsa învinsă. Un stil de viață activ te va ajuta să îți recapeți energia.

Săgetător

Va fi o săptămâne profitabilă pentru tine, însă este posibil să ai o dezamăgire pe plan profesional. Va trebui să găsești soluții pentru a evita monotonia și plictiseala care riscă să se instaleze în viața ta. Încearcă să acorzi o mai mare atenție relațiilor de familie, nu este o idee deloc rea să-ți vizitezi părinții.

Capricorn

Este o săptămână prielnică pentru a te împăca cu o persoană apropiată cu care nu ești în relații bune. Vei avea tendința să te entuziasmezi  prea ușor, însă vei demonstra luciditate în ceea ce privește aspectele financiare. În planul carierei, va fi o perioadă fastă. Ai grijă la starea ta de sănătate. Dacă ai unele probleme, nu le lăsa să se agraveze.

Vărsător

Există riscul să ai unele probleme financiare, pe care le vei putea însă rezolva înainte să te afecteze prea tare. Vei face un proiect pe termen lung cu partenerul tău și vei avea o mică dezamăgire din partea unei persoane apropiate. Există mari șanse să rezolvi o problemă profesională care nu-ți dă pace de ceva vreme.

Pești

Dacă ai posibilitatea să-ți iei concediu, profită de situație pentru a călători în afara țării. Pe plan profesional, vei avea posibilitatea să-ți pui în practică unele inițiative. Nu lăsa îndatoririle pe care le ai să se adune, pentru că există riscul să ajungi să te simți copleșită. Există riscul ca oboseala acumulată să îți slăbească sistemul imunitar și să te facă vulnerabilă în fața unor afecțiuni. Încearcă să te odihnești suficient pentru a-ți recăpăta forțele.

 


Distribuie
..