Horoscopul săptămânii 23-29 septembrie. Iată ce îţi prezic astrele

Distribuie

Deşi nu toate femeile recunosc, majoritatea din ele cred în ce prezic astrele. Pentru unele această săptămână va fi una foarte productivă în plan profesional, iar pentru altele în plan personal. Află cum va fi la tine această săptămână.

Balanţă

Deşi tu eşti în formă maximă la începutul acestei săptămâni, există unele persoane în preajma ta care sunt cam morocănoase şi riscă să-ţi strice tot cheful. Cel mai indicat este să eviţi conflictele şi să-i laşi în pace pe cei care caută motiv de ceartă.

Scorpion

Eşti puternic orientată către viaţa profesională şi ai putea neglija unele chestiuni personale. Viaţa ta privată are de suferit din această cauză. Fii ceva mai relaxată acasă şi lasă la uţă toate grijile care ţin de muncă. Altfel, vei avea probleme pe ambele planuri.

Săgetător 

În această săptămână ai multe lucruri de rezolvat şi este vorba în general de chestii mărunte. Toate acestea necesită organizare şi un plan bine pus la punct. Spre finalul săptămânii, organizează o întâlnire cu prietenii, care te va ajuta să te relaxezi, dar să afli şi lucruri interesante, foarte utile pentru viitor.

Capricorn 

Prietenii vor fi în centrul atenţiei tale în această săptămână. Ai parte de multe întâlniri, ieşiri în oraş şi distracţii. Este posibil ca cineva nou în anturajul tău să fie mai mult decât interesant şi nu este exclus ca inima să-ţi bată iar cu putere. Ai grijă, însă, dacă ai o relaţie stabilă, pentru că flirturile insistente cu o altă persoană ar putea fi motiv serios de conflicte în cuplu.

Vărsător 

Ai parte de surprize cu totul neaşteptate în această săptămână. O întâlnire sau o conversaţie telefonică cu o rudă ar putea să-ţi schimbe modul în care gândeai despre o anumită situaţie. Este una dintre acele lecţii care te învaţă că ideile preconcepute sunt complet nefolositoare.

Peşti

O chestiune din trecut, în mod special ceva legat de fostele relaţii, ar putea să revină în actualitate săptămâna aceasta. Te va face să te gândeşti la tot ce a fost şi, mai ales, îţi va reaminti că certitudinea este ceva relativ. Dar nu uita că schimbarea este necesară uneori, iar alteori este de-a dreptul indispensabilă.

Berbec

Luni şi marţi, lucrurile se mişcă cu încetinitorul. Oricât de mult ai vrea să rezolvi unele chestiuni, parcă nimic nu iese aşa cum ţi-ai dori. Iar de miercuri şi joi, când reuşeşti să faci ceea ce ţi-ai propus, vei alerga în toate direcţiile ca să poţi termina totul la timp. 

Taur 

Eşti într-o formă foarte bună săptămâna aceasta şi asta se vede începând de luni. Totul se aranjează minunat şi starea ta pozitivă acţionează ca un magnet pentru cei din jur. Pregăteşte-te să fii foarte populară zilele acestea.

Gemeni 

Începutul acestei săptămâni nu va fi atât de bun pe cât ai crezut. Vei avea parte de tot felul de piedici şi încurcături care îţi vor da planurile peste cap. Spre finalul săptămânii, cineva flirtează insistent cu tine. Este posibil să simţi ceva fluturi în stomac, iar dacă eşti singură, se anunţă posibilitatea unei noi relaţii.

Rac 

Te descurci de minune în situaţiile în care este necesar să vorbeşti cu oamenii, să socializezi şi să fii prietenoasă. Săptămâna aceasta este favorabilă unor astfel de întrevederi. Dar ai grijă ce spui, pentru că vei avea tendinţa de a da detalii cam intime, iar asta îţi afectează reputaţia. 

Leu 

Cariera ta se află în prim-plan în această săptămână. Va trebui să te afirmi, să-ţi faci anunţate intenţiile. Nu te lăsa intimidată de cei care te acuză de aroganţă doar pentru că vrei să ieşi în evidenţă şi să te pui în valoare. Până la urmă, este vorba de viitorul carierei tale. Spre finalul săptămânii, o întîlnire cu prietenii te-ar putea ajuta să te relaxezi.

Fecioară 

Vei fi deosebit de productivă săptămâna aceasta şi vei reuşi să rezolvi chestiuni importante. Ai putea să întâmpini probleme de comunicare. Este necesar să fii prudentă în declaraţii şi promisiuni. De asemenea, ai grijă ce acte semnezi.

sursa:eva.ro


Distribuie
..