Horoscopul săptămânii 21-27 octombrie. Iată ce îţi prezic astrele

Distribuie

În această săptămână berbecii se vor gândi doar la bani şi cum să facă să nu ajungă la sapă de lemn. Aceştia ar trebui să lase deoparte gândurile şi socotelile banilor pentru că la finalul săptămânii atmosfera din familie va deveni tensionată. Vezi ce prezic astrele altor zodii.

Balanţă 

Lumea este un loc frumos, mai ales în această săptămână. Toamna este în toi, iar natura oferă tot ce are ea mai frumos. Este ceva în aer care îţi dă o energie imensă pentru a face ca lucrurile să meargă perfect. Fie că vrei să te afirmi la locul de muncă, fie pe plan personal, toate îţi vor ieşi. Bucură-te de toate reuşitele tale în acest weekend alături de cele mai dragi persoane, scrie eva.ro

Scorpion

Cel mai important lucru într-o relaţie este să fii sincer, mai ales luni. Este important să îţi aminteşti că amândoi sunteţi implicaţi, şi tot împreună trebuie să treceţi şi prin bine, dar mai ales prin rău. Dacă este nevoie să faci compromisuri la locul de muncă, nu ezita să o faci. O mulţime de lucruri bune sunt în drum spre tine. În weekend, fă ceva inedit dacă vrei să nu intri în acea rutină supărătoare.

Săgetător 

Primele zile ale acestei săptămâni sunt marcate doar de lucrurile mici. Cum ştii prea bine, câteodată acestea contează cel mai mult la final. În plan profesional situaţia este bună, eşti capabilă să priveşti în ansamblu şi să îţi dai seama foarte uşor unde ai greşit. În weekend, dacă te simţi singură şi puţin deprimată, sună-ţi prietenii şi cere-le ajutorul.

Capricorn

Intersecţia dintre distracţie şi romantism este un loc minunat în care să te afli în acest început de săptămână. Ai ştiut dintotdeauna cum să îi faci pe alţii să se simtă bine, dar a  venit şi rândul tău să simţi acest lucru. Comunicarea este tema centrală atât pe plan profesional, cât şi personal. Din fericire pentru tine, în acest weekend, vei primi o vizită neşteptată care te va umple de bucurie.

Vărsător

Viaţa familiei tale ţi se pare cu adevărat interesantă în acest început de săptămână, şi ai o mulţime de lucruri de învăţat de la ei. Cu cât petreci mai mult timp împreună alături de ei, cu atât ajungi să găseşti mai multe lucruri în comun. La locul de muncă, aşteaptă-te la surprize plăcute din partea colegilor, şi chiar din partea şefului. Vei avea un weekend liniştit, în care îţi vei reîncărca bateriile.

Peşti 

În acest început de săptămână vei fi nevoită să îţi anulezi toate planurile pe care ţi le-ai făcut şi să te ocupi mai mult de tine. Te-ai cam neglijat în ultima vreme, aşa că ia măsuri în această privinţă. La mijlocul săptămânii, aşteaptă-te la presiuni din partea familiei sau a şefului. Tot ce se întâmplă te va extenua, dar vei supravieţui ca o campioană. Acest weekend va fi plin de romantism.

Berbec 

Doar la bani te vei gândi în acest început de săptămână, câţi ai pe card, cât ai cash, sau cât trebuie să pui deoparte pentru facturi. Trebuie să te asiguri că nu vei cheltui prea mult pe parcursul acestor zile, dacă vrei să nu ajungi la sapă de lemn. La finalul acestei săptămâni trebuie să acorzi mai multă atenţie familiei, pentru că atmosfera începe să devină tensionată şi emoţională.

Taur 

Începând de luni dimineaţă te trezeşti plină de energie şi ar trebuie să profiţi de asta. Aranjează-te frumos, stabileşte întâlniri cu persoane străine şi fă-ţi planuri. Nimeni nu este mai pregătit ca tine pentru o poveste de dragoste. Din păcate, miercuri sau joi, nu vei mai avea timp să te gândeşti la dragoste. În weekend vei petrece alături de câţiva prieteni, ocazie la care e posibil să întâlneşti pe cineva.

Gemeni

Săptămâna aceasta este total diferită de săptămâna trecută. Eşti înconjurată de obstacole ciudate şi mesaje la fel de stranii. Bazează-te pe intuiţie şi fă orice pentru a convinge că eşti cea mai bună. Mijlocul săptâmânii îl petreci în sânul familiei şi nu poţi fi mai fericită de atât. În weekend vei pierde timpul bârfind cu prietenele şi îţi vei face planuri de viitor.

Rac 

În această săptămână te vei ocupa exclusiv de organizare. Adori să strângi oamenii laolată şi este unul dintre lucrurile pe care le faci cel mai bine. Desigur, există o doză de nebunie, mai ales că ai şi altele pe cap. Nu ignora sarcinile pe care le primeşti la locul de muncă, dacă nu vrei să ai probleme. În weekend te simţi liberă şi vei face numai ce îţi va trece prin cap.

Leu 

Este luni, iar cariera ta este prima pe lista. Fie că te cerţi cu şeful, fie că eşti apreciată, este vorba doar de muncă. Miercuri şi joi acordă mai multă atenţie stării de sănătate şi nu neglija micile semne care prevestesc o răceală. În weekend, vei fi invadată de prieteni, fie că vrei, fie că nu, aşa că relaxează-te şi încearcă să te bucuri.

Fecioară 

Gândul de a pleca într-o călătorie devine din ce în ce mai insistent, aşa că începând de luni totul devine posibil. Chiar dacă nu dispui de resursele necesare pentru a planifica o super excursie, te poţi mulţumi şi cu o cină într-un alt oraş. În acest weekend vei cunoaşte oameni noi şi vei face lucruri inedite. Oamenii iubesc să te aibă în preajmă.

 


Distribuie