Horoscopul săptămânii 14-20 octombrie. Iată ce ţi-au pregătit ASTRELE

Distribuie

Astrele au mereu grijă să ne comunice lucruri ce se vor întâmpla în viaţa noastră, de ce să ne păzim şi să avem grijă şi ce lucruri interesante şi îmbucurătoare vor avea loc. Iată ce îţi prezic astrele în această săptămână.

Iată ce îţi dictează astrele pentru această săptămână, potrivit eva.ro

Balanţă

Ai nevoie să începi săptămâna cu un suflu nou şi să încerci să ieşi din monotonie. Marţi şi miercuri vrei să petreci mai mult timp de una singură, dar joi îţi revii şi începi să socializezi cu oricine îţi iese în cale. În weekend ai parte de romantism şi flirt, fie că eşti singură, fie că ai un partener stabil.

Scorpion 

Luni vei avea parte de o schimbare radicală în mediul familial. Nu te speria pentru că nu e nimic de rău. Vei încerca pe tot parcursul săptămânii să eviţi conflictele, pentru că vrei să ai parte de linişte mai mult decât oricând. Acest weekend este despre tine şi despre cine vrei tu să fie în preajmă.

Săgetător

Conexiunile vor fi uşor de realizat în acest început de săptămână, iar tu eşti capabilă să termini orice încep alţii. Această aptitudine a ta va fi apreciată la locul de muncă, şi este posibil să primeşti o ofertă avantajoasă. În weekend ai parte în sfârşit de un weekend cum nu ai mai avut demult, liniştit şi fără griji legate de dragoste sau bani.

Capricorn

Rutina în care ai intrat începe să te deranjeze în acest început de săptămână, dar nu îţi vine să renunţi la activităţile tale de teama unui eşec. Acest lucru este înţelept, dar joi şi vineri poţi să încerci câteva lucruri noi care să te facă să te simţi totuşi în viaţă. În weekend, apariţia unei persoane misterioase îţi va da peste cap planurile.

Vărsător 

În acest început de săptămână îţi dai seama, în sfârşit, cât de mult influenţezi oamenii din jurul tău. Eşti un exemplu bun pentru ei, aşa că încearcă să te menţii pe poziţii şi să nu clachezi. Joi şi vineri vei face unele descoperiri incitante despre un membru al familiei tale, fapt pentru care te vei vedea nevoită să oferi câteva sfaturi. În weekend, iubitul tău nu se află în cea mai bună dispoziţie, aşa că nu te enerva şi tu pe el.

Peşti

Îţi începi săptămâna cu dorinţa de a te odihni mai mult în această perioadă. Pentru că programul de muncă nu îţi permite acest lucru, e cazul să îţi iei câteva zile de concediu şi să te rupi de griji. Du-te la filme, concerte şi relaxează-te! În weekend, organizează o cină la care să îi inviţi pe cei mai importanţi oameni din viaţa ta: părinţii şi prietenii cei mai buni.

Berbec 

Nativa din această zodie începe săptămâna în forţă, şi dacă până acum a avut parte de mult succes, de acum va avea şi mai mult. Miercuri şi joi este posibil să te blochezi puţin şi să nu ştii încotro să o iei, dar până la urmă vei lua decizia bună. În weekend vei face o călătorie undeva departe, îţi vei închide telefoanele şi vei uita de muncă.

Taur

Începi săptămâna destul de îngrijorată şi ţi se pare că nimic nu are sens. Trebuie să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu calm. Chiar dacă totul este confuz şi la locul de muncă, şi acasă, totul se va rezolva dacă ai răbdare cu tine. Vineri sau sâmbătă vei fi pe punctul de a cumpăra ceva inutil, dar te răzgândeşti pe ultimul moment, din fericire.

Gemeni 

Opiniile tale sunt importante, dar în acest început de săptămână trebuie să fii receptivă şi la ideile altora. Miercuri şi joi nu se întâmplă nimic nou, dar vineri vei petrece în compania celor mai buni prieteni, sau chiar a unor colegi cu care te înţelegi mai bine. În acest weekend ia iniţiativa într-o situaţie de grup, şi toată lumea va fi încântată să te urmeze.

Rac 

În acest început de săptămână trebuie să faci tot posibilul să nu se piardă o relaţie cu o persoană la care ţii foarte mult. Faptul că aveţi atâtea amintiri frumoase împreună vă va ţine legate până la urmă. Miercuri şi joi vei fi destul de distantă cu partenerul tău, iar acesta îţi va cere socoteală. În weekend, însă, îi vei demonstra că nu ai nimic de ascuns, şi vei avea parte de clipe minunate alături de el.

Leu

Luni ţi se va atrage atenţia că eşti prea sufocantă, iar acest lucru te prost dispune destul de mult. Chiar dacă intenţia ta era de a fi loială, rezultatul este cu totul altul. Joi şi vineri trebuie să încerci să îmbunătăţeşti relaţiile cu cei din jurul tău, chiar dacă acest lucru îţi va lua din timpul tău liber. În weekend ai parte de distracţie alături de o veche cunoştinţă, care vine să îţi facă o vizită.

Fecioară 

Începând de luni trebuie să fii mai generoasă decât de obicei, şi să oferi şi complimente, nu numai critici. O bună prietenă de-a ta tocmai şi-a achiziţionat un lucru de care e foarte încântată, aşa că ai face bine să nu îi tai elanul. Miercuri şi joi vei întâmpina unele probleme cu banii, fapt ce te va trezi puţin la realitate. În weekend, fă o vizită părinţilor sau bunicilor!

 


Distribuie
..