Horoscopul lunii IULIE

Distribuie

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, banii sau cariera în luna iulie? Nu-ţi rămâne decât să citeşti horoscopul zodiei tale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

S-ar putea să te simţi puţin epuizată din cauza evenimentelor şi activităţilor anului trecut, când ai reuşit să rezolvi numeroase probleme importante şi chiar dificile. Luna aceasta nu te va solicita foarte mult şi iti vei da seama de acest lucru mai ales în primele două săptămâni. Neînţelegerile din familie, problemele profesionale şi divergenţele dintre tine şi partenerul tău se vor tempera în cea de-a treia săptămână. Cel mai bine pentru tine ar fi ca în această perioadă să adopţi o atitudine calmă şi tăcută, lăsându-i pe ceilalţi să se descarce în faţa ta. În ultima săptămână, când energiile negative se vor risipi vei avea şansa să rezolvi aceste situaţii.

Leu (22 iulie – 22 august)

Speranţele şi dorinţele prietenilor tăi vor fi cele care îţi vor capta atenţia în această săptămână. Prima jumătate a acestei luni va fi o perioadă liniştită care îţi va permite să te gândeşti la viitorul tău. În cea de-a treia săptămână, vei descoperi că superiorii tăi nu sunt foarte deschişi la sugestiile tale, ceea ce te va pune pe gânduri şi poate că te va convinge să cauţi un alt loc de muncă, dar în ultima săptămână a lunii iulie te vei simţi epuizată şi vei renunţa să te mai lupţi cu morile de vânt.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta va fi extrem de favorabilă carierei tale. Dacă ţi-ai îndeplinit cu simţ de răspundere responsabilităţile profesionale vei fi răsplătită, iar dacă nu, atunci ţi se va spune acest lucru. Oricum ar fi, primele două săptămâni ale acestei luni vor fi plăcute şi ar trebui să socializezi mai mult şi să te bucuri de zilele frumoase ale lui iulie. În cea de-a doua jumătate a lunii, vei fi prinsă într-o activitate dinamică care te va solicita extrem de mult şi te va obliga să echilibrezi presiunile financiare şi creative din jurul tău. Un amestec ciudat, dar foarte important.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Poţi găsi siguranţa de care ai nevoie în rândul bisericii sau în contactele sociale pe care le vei avea în această lună. În primele două săptămâni, te vei confrunta cu o situaţie dificilă pe care o vei putea rezolva cu ajutorul prietenilor cărora le vei fi recunoscătoare. În cea de-a treia săptămână, vei fi nevoită să te împarţi între activitatea profesională şi viaţa particulară. Cu cât vei face mai multe schimbari, cu atât mai mult vor cere ceilalţi de la tine. În ultima săpămână, când influenţele astrale vor fi favorabile carierei tale, poate că ar trebui să faci câteva schimbări doar în folosul şi interesul tău.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Începând cu luna iulie, situaţia materială ţi se va îmbunătăţi şi vei descoperi că din punct de vedere financiar, nu stai chiar atât de prost precum ai crezut. Cu aceste gânduri pozitive din mintea ta, vei avea posibilitatea să te relaxezi şi nici nu te vei cofrunta cu prea multe probleme, deci prima jumătate a acestei luni va fi plăcută şi liniştită din toate punctele de vedere. În cea de-a doua jumătate a lunii vei dori să aduci câteva modificări fundamentale înfăţişării tale. Acceptă schimbările din viaţa ta şi uită evenimentele nefericite din trecut.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este o perioadă minunată pentru a petrece mai mult timp alături de partenerul tău. În primele două săptămâni, stabileşte cât mai multe activităţi pe care să le faceţi împreună, iar o mică excursie în afara oraşului va consolida şi mai mult relaţia dintre voi. Profită din plin de această perioadă şi reaprinde flacăra pasiunii în relaţia ta de dragoste. Activităţile creative îţi vor aduce numeroase satisfacţiii în a treia săptămână. Vei fi solicitată să rezolvi o problemă profesională extrem de dificilă, dar temporară. Sfârşitul lunii te va elibera de toate gândurile pesimiste şi vei reuşi să oferi siguranţa zilei de mâine celor dragi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Activitatea profesională şi sănătatea vor fi în centrul atenţei tale în această lună. Totul pare a fi excelent. Vei descoperi că ajutorul pe care-l vei da cuiva aflat la nevoie îţi va oferi satisfacţii neaşteptate, pe care nu le puteai obţine altfel. Primele două săptămâni ale lunii iulie vor fi uşoare pentru tine, dar această situaţie se va schimba în a treia săptămână, când vei fi nevoită să găseşti un echilibru între relaţia ta de dragoste, carieră, casă şi nevoile tale personale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Romantismul este pe lista ta de priorităţi în această lună. Vei avea o perioadă liniştită, iar pasiunea pe care ţi-o doreşti o vei construi în timp. Primele două săptămâni vor trece fără să ai probleme, dar în cea de-a treia săptămână va trebui să rezolvi câteva probleme personale şi să eviţi divergenţele cu cei din familia ta. În ultima săptămână a lunii iulie, concentrează-te mai mult asupra sănătăţii tale şi activităţii profesionale.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Vei avea o lună plăcută, fără să te agiţi foarte mult, iar lucrurile vor merge de la sine în jurul tău. Prima jumătate a lunii îţi va oferi o perioadă liniştită, în care vei atinge nivelul de pace şi singurătate pe care ţi-l doreşti de foarte mult timp. În a treia săptămână, va trebui să fii foarte atentă la ceea ce vei spune şi ar trebui să-ţi cântăreşti foarte atentă fiecare mişcare, în aşa fel încât să nu fii judecată de ceilalţi. La sfârşitul lunii, vei avea posibilitatea să obţii majorarea de salariu sau funcţia pe care ţi-o doreşti.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu eşti genul de persoană care să poată rezolva o anumită problemă prin comunicare, dar în această lună te vei lovi de o situaţie care îţi va pune la grea încercare abilităţile tale comunicative. Dacă ai promis că faci un anumit lucru, nu te plânge, fă-l pur şi simplu. În prima jumătate a acestei luni vei obţine numeroase satisfacţii, daca te vei adapta uşor la câteva schimbări ce vor avea loc în viaţa ta. A treia săptămână va fi liniştită, iar ultima săptămână a lunii iulie va fi plină de romantism şi distractivă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare că în această lună nu vei avea niciun fel de probleme financiare, deci te poţi relaxa din acest punct de vedere. Este una din acele perioade de aur când simţi că toată lumea este a ta, deci bucură-te din plin de primele două săptămâni ale acestei luni. În cea de-a treia săptămână poţi avea probleme din cauza unui prieten furios, de aceea ar fi bine să-l eviţi. Energia de care vei da dovadă în ultima săptămână te va ţine ocupată tot timpul. Verifică-ţi periodic corespondenţa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acum este momentul tău să străluceşti. Te aşteaptă un început de lună uşor, iar dacă simţi nevoia să petreci câteva momente de una singură, acum este perioada cea mai indicată. În următoarea săptămână, imaginaţa ta va fi debordantă, fapt ce îţi va oferi câteva satisfacţii, pe de o parte, iar pe de altă parte poate continua şi în cea de-a treia săptămână, cu condiţia să fii atentă la ceea ce vorbeşti. Uneori, este mult mai bine să păstrezi tăcerea. O oportunitate romantică va evolua încă de la începutul celei de-a patra săptămâni ale lunii iulie, iar până la sfârşitul acesteia te poţi trezi că eşti îndrăgostită până peste cap.


Distribuie
..