Horoscopul IUBIRII pentru săptămâna 30 decembrie -5 ianuarie

Distribuie

Dacă cei din zodia leilor au început o relație complicată cu un coleg de muncă, lucrurile vor deveni și mai problematice. Dacă au încercat să o țină secretă, un coleg care știe de ea s-ar putea să o facă publică din greșeală. Află detalii picante despre viaţa amoroasă pentru fiecare zodie.

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 30 decembrie – 5 ianuarie:

Berbec

Devotamentul pe care-l arăți față de profesia ta este admirabil, însă există riscul ca el să te coste locul de muncă. Săptămâna aceasta este foarte posibil să apară un conflict între o oportunitate în planul carierei și atenția pe care trebuie să i-o acorzi iubitului tău, scrie fabuloase.ro. Luna nouă de miercuri va fi pozitivă pentru tine în ceea ce privește ambițiile pe care le ai, însă vei simți că partenerul tău nu-ți oferă suficient sprijin.

Taur

Pentru tine, este important să ai o legătură spirituală profundă cu iubitul tău pentru ca în dormitor să apară scântei. Dacă nu te simți conectată la nivel spiritual cu el, atunci sexul devine mecanic și fără însemnătate. Săptămâna aceasta, așteaptă-te la un test în această privință. Miercuri, s-ar putea să aloci timp pentru o nouă pasiune de-a ta, însă este posibil să descoperi foarte repede că partenerul nu-ți împărtășește entuziasmul.

Gemeni

S-ar putea să apară o situație tensionată fără precedent în relația ta de cuplu. Ești pregătită să devii mai intimă cu el, însă vei deveni ușor frustrată pe măsură ce vei face asta. S-ar putea să fie vorba de o problemă personală pe care speri s-o împărtășească cu tine. Dacă ești pregătită să te lupți pentru relația aceasta, cu siguranță ți se va ivi o oportunitate.

Rac

Un început proaspăt este posibil pentru tine și partenerul tău, însă cu siguranță nu va fi lipsit de  anumită doză de stres. Dacă ești hotărâtă să rezolvi problemele care există între tine și el, fii încrezătoare în abilitatea ta de a schimba lucrurile în bine. Pe de altă parte, exisă riscul să ajungeți într-un impas în ceea ce privește o problemă casnică asupra căreia nu puteți cădea de acord. Vineri, amândoi veți fi cuprinși de optimism.

Leu

Dacă ai început o relație complicată cu un coleg de muncă, află că lucrurile vor deveni și mai problematice. Dacă ați încercat să o țineți secretă, un coleg care știe de ea s-ar putea să o facă publică din greșeală. De asemenea, este posibil să ai sentimente pentru cineva care nu ți le împărtășește sau să ai așteptări nerealiste de la o relație pe care o ai în prezent.

Fecioară

Dintre toate zodiile, tu vei fi cea mai favorizată pe plan amoros pe parcursul acestei săptămâni. Conjunctura astrală îți este foarte favorabilă, pentru că o lună nouă se va produce în Casa Amorului miercuri. Îți dorești o intensitate și o profunzime mai mari pe plan sentimental și este posibil să atragi pe cineva care îți poate îndeplini aceste dorințe.

Balanță

Dacă ești măritată sau trăiești cu iubitul tău, nu va fi o săptămână ușoară pentru tine. Este posibil să aveți păreri divergente în ceea ce privește o problemă casnică. Dacă te întâlnești cu cineva și plănuiești să-l prezinți familiei tale, mai gândește-te o dată, pentru că este mai bine să aștepți până săptămâna viitoare. Dacă grăbești lucrurile, există riscul ca întâlnirea să nu decurgă conform speranțelor tale.

Scorpion

Când vine vorba de viața ta amoroasă, vrei să știi adevărul, oricât de greu ar fi de digerat. Luna nouă care va avea loc în Casa Comunicării îți va aduce unele provocări care te vor ține ocupată pe plan profesional, iar astfel vei avea mai puțin timp pentru viața ta sentimentală. Dacă există unele lucruri nespuse între tine și o persoană apropiată, săptămâna aceasta este un moment potrivit pentru a scoate lucrurile la lumină.

Săgetător

Unele probleme financiare te vor împiedica să te bucuri de viața ta sentimentală săptămâna aceasta. Vei avea parte de cheltuieli mai mari decât de obicei în această perioadă, iar iubitul tău nu va fi bucuros de asta. S-ar putea chiar să vă și certați din această cauză.

Capricorn

Săptămâna aceasta vei simți o nevoie de schimbare. Dacă în ultima vreme ai fost puțin mulțumită de viața sau de relația ta, luna nouă din zodia ta de miercuri te va impulsiona să iei măsuri în această privință. Fie că vei decide să-ți împrospătezi cumva relația, fie vei renunța cu totul la ea.

Vărsător

Problemele în dragoste vor continua pentru tine săptămâna aceasta. Pe lângă faptul că Venus e retrogradă în Casa Intimității, o lună nouă în aceeași zonă se va produce miercuri. În ciuda dificultăților, există o speranță pentru un nou început, dacă vei reuși să treci peste o suferință din trecut legată de o despărțire. Reține însă că meriți să mergi mai departe. Ce te oprește?

Pești

S-ar putea să fii stresată săptămâna aceasta din cauza problemelor legate de viața ta socială. Există un mare risc să te cerți cu cineva apropiat și îți va fi dificil să te porți într-un mod diplomatic. S-ar putea chiar ca și iubitul tău să se implice vineri în acest conflict, ceea ce nu este de bun augur.


Distribuie
..