Horoscopul DRAGOSTEI pentru săptămâna 6-12 ianuarie

Distribuie

Cele din zodia gemenilor s-ar putea să răsufle ușurate la sfârșitul acestei săptămâni, după ce vor fi discutat cu iubitul lor despre problema spinoasă pe care au tot evitat-o atâta timp. Iată ce rezervă astrele pe plan amoros pentru celelalte zodii în perioada 6-12 ianuarie.

Berbec

Iubitul tău te-ar putea ajuta să iei o decizie legată de locul de muncă pe care ai tot întors-o pe toate părțile. Ascultă-i părerea luni sau marți pe această temă, s-ar putea să fii surprinsă de sfatul pe care ți-l va da, scrie fabuloase.ro. Miercuri, s-ar putea să vă certați din cauza unei probleme casnice. Amintește-ți că nu poți câștiga mereu.

Taur

Luni și marți, vei simți  nevoia să i te destăinui unei persoane speciale. S-ar putea și să descoperi că tu și iubitul tău împărtășiți mai multe valori spirituale decât credeați până acum, iar asta nu va face decât să vă întărească relația. Până sâmbătă, te vei simți foarte sigură de ea.

Gemeni

S-ar putea să răsufli ușurată la sfârșitul acestei săptămâni, după ce tu și iubitul tău veți fi avut discuția pe care v-o doriți de ceva vreme, cea despre problema spinoasă pe care ați tot evitat-o. Vei constata cu suprindere că această discuție nu-l va îndepărta pe iubitul tău, ci va avea un efect opus. Lecția pe care o vei învăța este că trebuie să încetezi să fii nesigură să-ți dezvălui personalitatea.

Rac

Vei fi preocupată foarte mult săptămâna aceasta de relația pe care o ai, pe bună dreptate. Luni și marți, vei purta o discuție serioasă cu iubitul tău despre viitorul vostru, în urma căreia vei rămâne cu o stare de optimism prudent. Sâmbătă, vă veți concentra pe ce vă unește, precum copiii. Acest lucru va mai diminua tensiunea care există între voi.

Leu

Săptămâna aceasta, tu și iubitul tău veți lua o decizie despre cum să vă distribuiți mai bine sarcinile între voi, astfel încât niciunul să nu se simtă copleșit. Sarcinile pot varia de la gătitul cinei la făcut curat în casă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, sâmbătă vei purta o discuție profundă cu iubitul tău despre un subiect care vă interesează pe amândoi.

Fecioară

Romantismul sau lipsa lui vor fi o preocupare de căpătâi pentru tine săptămâna aceasta. Dacă ești singură, vei trece printr-un proces de reevaluare a conceptului de dragoste și a lucrurilor pe care ți le dorești de la un viitor iubit. De asemenea, nu te vei gândi doar la ce îți dorești, ci și la ce ai de oferit. Dacă ai deja o relație, atunci tu și iubitul tău veți avea tendința să depănați amintiri plăcute, iar asta vă va apropia mult.

Balanță

Vei fi atât de ocupată săptămâna aceasta cu treburi casnice încât îți va fi greu să îți faci timp pentru romantism. Dacă locuiești împreună cu iubitul tău, este posibil să redecorezi locuința sau să vorbești cu el despre planuri de mutare. De asemenea, este posibil să primești o vizită din partea unei rude care nu-ți va lăsa suficient timp și spațiu pentru a te bucura de iubitul tău.

Scorpion

Fă planuri pentru o conversație necesară cu iubitul tău luni, mai ales dacă implică viața voastră sexuală, o fantezie secretă pe care vrei să i-o împărtășești sau o aspirație de-a ta. Chiar dacă este o problemă complicată, vei fi capabilă să expui lucrurile în așa manieră încât iubitul să te înțeleagă pe deplin.

Săgetător

Săptămâna aceasta, tu și partenerul tău veți face progrese în ceea ce privește modul în care vă gestionați banii. Dacă locuiți împreună, luni este foarte posibil să luați o decizie legată de o cheltuială comună. Miercuri veți realiza că este nevoie să vă diminuați cheltuielile și că o metodă foarte eficientă de a face asta este să răriți activitățile sociale la care luați parte.

Capricorn

Cu Venus retrogradă în zodia ta, îți va fi ușor să analizezi din nou o problemă sentimentală. Este posibil și să simți că începi să ai altfel de sentimente pentru un prieten de-al tău. Nu te arunca însă cu capul înainte într-o relație, chiar dacă oportunitatea există. Ia-o încet și gândește-te foarte bine dacă este cu adevărat ceea ce îți dorești.

Vărsător

Dacă ai decis să iei măsuri pentru a netezi unele lucruri din viața ta amoroasă, săptămâna aceasta te vei felicita pentru decizia făcută. Mai mult, vei simți că ai făcut un pas extrem de important pe pas sentimental, care îți va crea o stare de bine pe termen lung.

Pești

Dacă ești singură și în căutarea iubirii, este un moment foarte bun pentru a-ți relua activitatea pe un site de dating unde ai cont. Este posibil ca la capătul celălalt al cablului de internet să te aștepte cineva special. Dacă ești implicată într-o relație, este posibil ca una dintre prietenele tale să se bage prea mult în viața ta amoroasă. Este un moment prielnic pentru a o pune la punct, însă într-un mod cât mai diplomatic.


Distribuie
..