Horoscopul DEFECTELOR

Distribuie

Care zodie are cele mai mari defecte?

BERBEC

Ai de-a face cu un bărbat Berbec? Atunci fii în gardă, pentru că poate fi destul de neloial, indiscret şi nu prea obişnuieşte să se scuze pentru acţiunile sale. Este adevărat că e şarmant, pătimaş, sentimental, dar şi schimbător. Are un temperament impulsiv, este agitat, aventurier, fiind în acelaşi timp şi dominator. Nu te mira dacă vrea să iasă în evidenţă şi să te intimideze. Dacă vrei să îl ţii aproape, nu uita că uneori e rece şi distant.

TAUR

Domnul „Taur” are o îngă-duinţă excesivă faţă de propriile slăbiciuni şi defecte. El poate fi materialist, avar, lent, lacom şi răutăcios. Nu prea are încredere în corectitudinea celor din jurul lui şi nici măcar în propriile sale forţe. Este încăpăţânat, deseori monoton, rigid, neadaptabil şi inconstant. Într-o relaţie, e posibil să fie lipsit de iniţiativă, pentru că în sinea lui este neliniştit, furios, gelos şi suspicios.

 

GEMENI

Dacă îţi doreşti o relaţie fără griji, bărbatul „Geamăn” nu prea se încadrează în tipar. Este imatur, superficial

şi nestatornic. Are o energie debordantă, dar o risipeşte fără folos, pentru că e lipsit de concentrare şi nici nu prea ştie ce vrea. Îşi schimbă des idealul şi deseori ia decizii în detrimentul sentimentelor sale. Are iniţiativă, dar cam degeaba, pentru că începe mai multe lucruri deodată şi, în gene-ral, nu termină nimic. Totuşi, dacă vrei să trăieşti palpitant, acest nativ este foarte potrivit, pentru că iubeşte intriga şi aventura.

RAC

 


Distribuie
..