Horoscopul BANILOR pentru luna martie 2016

Distribuie

Află previziunile astrale despre finanțele tale pentru luna martie și fă-ți calcule. Cum stă zodia ta pe plan financiar? Poți face și economii?

Luna aceasta este plină de surprize pe plan financiar. Vezi dacă astrele sunt favorabile investițiilor pentru zodia ta.

Horoscopul banilor – Berbec

Vrei să te afirmi pe plan profesional și acum este momentul potrivit, pentru că Saturn, stăpânul casei carierei Berbecului, se află în Săgetător.

De aceea ai multă energie și ambiție, iar Uranus, aflat și el în zodia ta, te impinge de la spate să faci ce îți dorești de multă vreme. Însă nu pleca la “război” fără un plan bine pus la punct. Astrele recomandă prudență pe plan financiar după data de 12 martie.

Horoscopul banilor – Taur

Luna martie nu va fi tocmai ușoară pentru tine, dacă ne referim la situația financiară. Stăpânul casei carierei Taurului, Saturn, nu este bine aspectat și așa va fi până pe 27 mai 2016.

Până atunci, desi ai multă ambiție și tendință spre competitivitate, riști să te trezești în mijlocul conflictelor și a incidentelor neplăcute.

Vestea bună este că o scoți tu la capăt, pentru că te ajută și Jupiter. Nu te aventura în investiții și cheltuieli de care nu ești sigur, că poți pierde mulți bani în această lună.

Horoscopul banilor – Gemeni

Pentru tine, astrele au vești mai bune. Te așteaptă realizări și satisfacții, însoțite de recunoașterea meritelor. Soarele, Venus și Mercur au poziții benefice pentru cariera ta.

Iar eclipsa solară, care traversează și ea casa banilor, te invită să fii pregătit:o schimbare importantă sau un eveniment de proporții te așteaptă pe plan profesional.

Dar nu este exclus să fie vorba despre sistarea unui contract de colaborare. Marte și Saturn te pun în fața unor provocări, pe care le vei depăși dacă gândești pragmatic, cu încredere în viitor.

Horoscopul banilor – Rac

După ce au parcurs un drum anevoios și lung, Soarele, Venus și Mercur au ajuns la momentul când vei fi răsplătit pentru eforturile tale. După data de 20 martie începi să simți că astrele îți surâd și pe plan financiar.

În primele două decade ale lunii, poți avea satisfacții pe alte domenii, cum sunt studiile, activitățile culturale, călătoriile, lucrul la distanță.

Păstrează-ți diplomația și pune comunicarea și informația în topul preocupărilor tale. Vei munci mult, mai ales că pot apărea urgențe și situații de criză, dar le vei putea soluționa.

Horoscopul banilor – Leu

La începutul lunii martie, ai succes cu parteneriatele și colaborările și chiar pot apărea unele contracte noi. Sau poți cunoaște persoane care te pot ajuta să promovezi profesional.

Începând cu 6 martie, ai satisfacții în activitățile sportive, preocupările creativ-artistice și abilitatea de a te autopromova sau de a promova diverse produse sau servicii.

Te interesează noi afaceri, achiziții și investiții. Totul e să fii prudent, pentru că sunt contraindicate speculațiile.

Horoscopul banilor Fecioară

Interacționezi mult cu ceilalți și pe tine asta te încarcă de energie pozitivă. Se pot destrăma unele parteneriate mai vechi, dar în locul lor apar alianțe fructuoase. Pune în balanță care sunt profitabile și care merită să le lași pe mai târziu.

Finațele tale încep să înflorească abia în ultima decadă a lunii martie, și e posibil să ai resurse și pentru ceva investiții.

Pot apărea, însă, ceva probleme cu un spațiu locativ, locuință, sediu unde ai locul de muncă, și trebuie să renovezi sau să repari ceva stricat. Asta implică unele cheltuieli.

Horoscopul banilor Balanță

Martie este pentru tine o lună dinamică, deschisă la schimbări și surprize. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

Neptun, Soare, Mercur și Venus sunt toți în casa banilor, așa că te vor ajuta dacă activezi în domenii intelectuale, care implică scrisul, socotitul, vorbitul și schimburile de idei sau cele comerciale.

Poți avea succes și dacă faci o muncă manuală ori care cere dexteritate. Eclipsa de Soare anunță un eveniment semnificativ în carieră, surprinzător pentru tine, și cel mai bine ar fi să te organizezi mai bine și să reconsideri unele contracte, ca să nu fie vorba de o surpriză neplăcută.

Horoscopul banilor – Scorpion

Pentru tine, până la începutul toamnei, banii sunt prioritari și constituie principala motivație pentru inițiativele profesionale.

Trebuie să te reorganizezi, să pui la cale alte strategii și să iei decizii inteligente, ca să ai succes și în sfera materială. Cel mai important este că șansele pot apărea când și de unde nu te aștepți.

Horoscopul banilorSăgetător

În prima parte a lunii martie sunt de bun augur comunicarea, negocierile, schimburile, informarea și munca intelectuală. Toată luna tu ești interest de detalii care țin de imobile, dar și de resurse naturale.

Poate fi vorba despre o afacere de familie care privește domeniul agriculturii, poate un teren în provincie care poate fi cultivat cu ceva, ca să aducă profit.

Se cere prudență și cumpătare, pentru că Marte este repezit și conflictual. Păstrează-ți calmul și activează-ți diplomația, ca să treci cu bine peste provocări.

Horoscopul banilor – Capricorn

Vei fi remunerat peste măsură pentru eforturile tale până pe 12 martie, datorită poziției lui Venus, care se află în casa banilor.

După această dată intervin și Soarele și Mercur, care favorizează domeniul informației, al călătoriilor și al comunicării.

Poate pleci în delegație sau ții un discurs important în fața echipei cu care lucrezi ori poate dai un examen sau negociezi aprins pentru ceva. Indiferent despre ce este vorba, miza este mare.

Horoscopul banilor – Vărsător

Luna martie, dar și lunile aprilie și mai sunt foarte importante pentru tine, dacă ne referim la carieră, statutul social, prestigiu și popularitate.

Datorită prezenței lui Marte în casa carierei și a lui Saturn, vei simți o motivare mai puternică în plan profesional.

Banii apar notați cu majuscule în dreptul zodiei tale, mai ales în luna martie, dar să știi că pe cât de mult poți câștiga, pe atât de mult poți cheltui.

Horoscopul banilorPești

A treia lună din an este dinamică, datorită Soarelui, care îți aduce autoritate, putere și onoruri, a lui Mercur, care te înzestrează cu ușurință în gândire, comunicare și dorință spre informare, și a lui Venus, care îți aduce farmec și talent.

De toate acestea o să ai multă nevoie, fiindcă intri într-o perioadă încărcată, care nu este lipsită de obstacole și provocări.
Una peste alta, ești bine din punct de vedere financiar, dar vei sta mai bine în ultima decadă a lunii.

clickpentrufemei.ro.


Distribuie
..