Horoscopul banilor pentru luna decembrie

Distribuie

Află cum stai cu banii în ultima lună a anului, ce trebuie să faci pentru a avea mai mult de câștigat în următoarea perioadă și dacă este indicat sau nu să faci achiziții importante spre finele lui 2015!

 Berbec

Strategiile tale financiare ar trebui revizuite și corectate din mers dacă e necesar. S-ar putea să fii forțată să iei niște decizii importante în privința banilor. În mod obișnuit, banii vin din activitatea profesională cotidienă.

Horoscopul banilor pentru luna decembrie – Taur

Este cea mai bună lună a anului pentru tine din punct de vedere bănesc. Până în a treia săptămână a lunii nu te vei putea plânge de lipsa banilor, din contră. Totuși, nu este cel mai bun moment să faci investiții sau achiziții importante. În cea de-a doua parte a lunii, este indicat să te gândești la o strategie financiară nouă pentru ca în viitor să n-ai probleme.

Gemeni

Vei avea parte de câștiguri importante, dar cea mai mare parte a banilor din casă vor veni din partea partenerului de cuplu. Dacă îți pui la lucru creativitatea, e posibil să scoți bani frumoși din lucruri aparent inutile. Sfârșitul anului nu te va găsi cu buzunarele goale, dimpotrivă.

Rac

Vei avea parte de o perioadă fluctuantă în ceea ce privește latura financiară. Pe de altă parte, partenerul te va susține în eforturile tale de a câștiga mai mulți bani. Sursa principală rămâne serviciul. Dacă ai făcut investiții riscante, se vor dovedi profitabile și vei fi surprinsă de răsturnări bruște de situație.

 Leu

Nu-ai motive de supărare din pricina banilor, iar câștigurile pot să vină din mai multe surse, nu doar din salariu. Dacă deții o mică afacere, e posibil să ai ceva probleme cu angajații, sau dacă ai un post de conducere, e posibil ca subalternii să-ți facă surprize neplăcute. E indicat să cumpărături cadourile pentru Sărbători până în a doua jumătate a lunii.

Fecioară

Financiar stai foarte bine la finele anului 2015. Banii vin atât din munca de zi cu zi, de la serviciu, cât și din alte activități sau de la partenerul de viață. Ești creativă în a găsi metode noi de a face bani.

Balanță

Ai o situație financiară de invidiat luna aceasta. Vei avea parte de susținere din partea familie și prietenilor pentru a-ți atinge obiectivele profesionale și pentru a câștiga mai mult. Dacă ai pus deja bazele unei afaceri, n-ar fi rău să investești în promovarea produselor tale pentru a fi mai profitabile.

Horoscopul banilor pentru luna decembrie – Scorpion

Ai o situație financiară foarte bună și va deveni înfloritoare în a doua parte a lunii decembrie. În cazul în care ai o afacere, dar nu numai în această situație, banii vor veni ca urmare a relațiilor sociale și a acțiunilor de promovare. De Sărbători, nu vei cheltui foarte mult.

Săgetător

Ai o situație financiară excelentă, dar n-ar fi rău să faci mai multe eforturi pe acest plan. Ai o intuiție bună și vei depăși cu succes provocările care te așteaptă. Trebuie să fii mai atentă la tendința de a cheltui fără măsură. Fii atentă și la discuțiile pe care le porți cu colegii despre bani, ca să eviți eventuale neînțelegeri.

Capricorn

În ceea ce privește banii, poți spune că ai un înger păzitor care te veghează. Câștigi din investiții care par riscante la prima vedere. În plus, ai parte de ajutorul oricui îl ceri pentru a progresa din punct de vedere financiar.

Vărsător

Luna aceasta, banii vin de unde nu te aștepți. Va fi nevoie ca în această perioadă să-ți urmărești obiectivele cu răbdare și consecvență pentru a avea succes. E nevoie de un plan bine pus la punct pentru ca totul să meargă așa cum trebuie.

Pești

Va trebui să depui eforturi mai mari pentru a avea succes pe plan financiar. Există pericolul să-ți pierzi răbdarea sau să devii agresivă. În relația cu colegii sau cu subalternii e nevoie să fii precaută și diplomată.

realitatea.net


Distribuie
..