Horoscopul anului – Ce-ți aduce 2016

Distribuie

Noul an vine cu vești îmbucurătoare pentru majoritatea zodiilor și este marcat de evenimente neașteptate care pot schimba peste noapte cursul vieții. Important este să analizezi cu atenție situațiile în care te afli, pentru a lua cele mai bune decizii.

Berbec

În 2016, va trebui să te hotărăști care-ți sunt prioritățile și să faci tot ce-ți stă în putință pentru ca visele să ți se îndeplinească.

Dragoste

Pentru nativele singure, astrele sunt favorabile în 2016. Căutarea sufletului-pereche va lua sfârșit până la mijlocul toamnei. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, între lunile februarie și mai există riscul să apară probleme în cuplu. Totul va intra pe un făgaș normal în luna iunie, când sunt șanse să bată clopote de nuntă. Evită să-ți domini partenerul și învață să-l asculți și să-i respecți ideile.

Serviciu

Anul 2016 este unul numai bun pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Între lunile aprilie și septembrie este posibil să primești o oferă de muncă avatajoasă. Chiar dacă la noul serviciu vei fi nevoită să muncești mai mult, efortul îți va fi răsplătit pe măsură.

Bani

Vei sta foarte bine la acest capitol în noul an. În septembrie, vor apărea câteva cheltuieli neprevăzute, pentru care va trebui să bagi adânc mâna în buzunar. De aceea, ai grijă să economisești din timp.

Sănătate

Problemele de sănătate te vor ocoli în 2016. Chiar și așa, odihnește-te mai des și adoptă un stil de viață sănătos.

Taur

Se vor schimba foarte multe pentru tine în 2016, mai ales pe plan personal. O parte din cele născute în această zodie vor întâlni dragostea adevărată, în timp ce altele își vor consolida relațiile deja existente.

Dragoste

Prima parte a anului este una prielnică pentru noi relații, flirturi și întâlniri romantice. Dacă te numeri printre nativele Taur care se află în căutarea sufletului-geamăn, ar fi bine să faci mici schimbări în comportament, căci așa îl vei atrage pe viitorul tău partener de cuplu. Pentru cele căsătorite, 2016 va fi un an în care va domni armonia și fericirea în familie.

Serviciu

Este posibil ca în noul an să ți se ofere o slujbă mai bună sau noi atribuții, mai importante, la locul de muncă. Cert este că-ți vei schimba atitudinea față de colegi și vei munci cu spor.

Bani

În primele luni ale anului 2016, vei întâmpina dificultăți financiare, motiv pentru care va trebui să reduci din cheltuieli. Vei reuși să treci peste acest impas începând cu luna iunie.

Sănătate

Singurul incovenient cu care este posibil să te confrunți în noul an este că vei pune ceva kilograme, din cauza stilului de viață sedentar pe care îl ai. Din luna iulie, este importat să te implici în activități care te relaxează, pentru a face față stresului.

Rac

2016 va fi pentru nativele Rac un an plin de provocări. Te vei preocupa mai mult ca niciodată de muncă, pentru că vrei să-ți mărești venitul.

Dragoste

Dacă ești singură, fii precaută în ceea ce privește întâlnirile pe care le vei avea între lunile martie și iunie. Cele care sunt într-o relație serioasă trebuie să facă față schimbării comportamentului partenerului față de ele. În acest an cresc responsabilitățile față de copii.  

Serviciu

Fii precisă când îți exprimi dorințele în fața colegilor și a șefilor, pentru a nu lăsa loc de interpretare. În ultima parte a anului, vei avea ocazia să iei decizii la locul de muncă. Sunt șanse să primești o creștere salarială.

Bani

Pentru că vei câștiga foarte bine în prima parte a anului, ai tendința să cheltuiești mult pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Încearcă să te încadrezi în bugetul lunar.

Sănătate

Ai mai mare grijă de tine între lunile martie și iulie. Fă mișcare, ieși cu prietenii, mănăncă sănătos pentru a preveni o cădere nervoasă ori o gastrită. Elimină din dietă condimentele și grăsimile și adopă un regim alimentar echilibrat.

Leu

Vei munci din greu și vei avea mare noroc la bani în 2016.

Dragoste

Unele native vor trăi povești de dragoste alături de cineva diferit ca vârstă, mai tânăr sau mai în vârstă, întreaga experiență fiind una copleșitoare. Pentru persoanele căsătorite, în 2016 copiii vor deveni o responsabilitate pentru care sunt pregătite, atât psihic, cât și financiar.

Serviciu

Ideile creative pe care le ai vor duce la îndeplinirea rezoluțiilor pe 2016. Încearcă să fii cordială cu colegii și nu ezita să-ți exprimi de fiecare dată opiniile. Ascultă-ți intuiția când vine vorba de strategii care pot duce la câștiguri foarte mari.

Bani

Fii atentă cum îți gestionezi venitul! Pune bani deoparte și păstrează și pentru zile negre.

Sănătate

În primele luni ale anului, problemele de sănătate îți vor da ceva bătăi de cap, dar situația se va remedia din luna mai. Fă alegeri sănătoase în ce privește alimentația, odihnește-te cât poți tu de mult și încearcă să ai o viață ordonată. De asemenea, nu-ți irosi energia pe lucruri inutile.

Fecioară

2016 va fi unul foarte important pentru tine. Îți ies în cale oameni influenți și oprtunități noi. Micile reușite îți vor îmbunătăți starea de spirit.

Dragoste

În prima parte a lui 2016, orice dispută cu persoana iubită va fi dată uitării dacă veți discuta sincer. Ține cont și de părerea partenerului de viață când vine vorba de schimbări care vă privesc pe amândoi. Dacă ești în căutarea unui soț sau a unui iubit, 2016 este un an în care te vei distra foarte mult și îți vei face cunoștințe noi, iar printre ele este posibil să-l găsești pe cel sortit să-ți facă viața mai frumoasă.

Serviciu

Îți place foarte mult ceea ce faci, de aceea vor fi zile în care vei munci fără pauză. Chiar dacă serviciul te lasă fără energie, efortul îți va fi răsplătit în noiembrie. Fie vei primi o mărire de salariu, fie vei fi avansată. Leagă relații de prietenie cu colegii și nu încerca să fii agresivă, ci convingătoare în susținerea ideilor.

Bani

Te gândești foarte serios să-ți schimbi domiciliul. S-ar putea să te muți din nou sau să-ți cumperi propria locuință. Indiferent de situație, va trebui să bagi mâna adânc în buzunar, pentru că vei face reparații semnificative.

Sănătate

Există riscul să ai probleme cu greutatea în 2016. De aceea, renunță la a doua porție de desert și fă mișcare în fiecare zi.

Balanță

Lucrurile vor lua o întorsătură interesantă pentru tine în 2016. Fie îți schimbi locul de muncă, fie domiciliul. Fii încrezătoare în forțele proprii și vei reuși să iei cele mai bune decizii.

Dragoste

Pe plan personal, lucrurile vor decurge cum nu se poate mai bine. Nativele implicate în relații serioase nu vor duce lipsă de întâlniri sub clar de Lună, care pot culmina cu o căsătorie. În ce privește legăturile de familie, vor apărea câteva schimbări majore. Pentru că totul merge ca pe roate, unele dintre nativele căsătorite își vor extinde familia.

Serviciu

2016 este un an propice pentru a te implica în fel și fel de proiecte. Va trebui să te străduiești să faci față criticilor, dar vei reuși să treci peste acestea în a doua jumătate a anului.

Bani

Nu vei duce lipsă de bani în acest an. Chiar și așa, stai departe de ispite, pentru a nu-i cheltui fără folos. În caz contrar, riști să rămâi cu datorii.

Sănătate

Între lunile aprilie și iulie este posibil să te confrunți cu stresul ori cu depresia. Din septembrie, starea psihică se îmbunătățește.

Scorpion

În 2016, vei cunoaște oameni noi și vei profita din plin de compania altora. Vei munci din ce în ce mai mult pentru a-ți îndeplini scopurile. Câștigurile nu vor întârzia să apară.

Dragoste

Vor avea loc câteva schimbări semnificative la acest capitol, între lunile februarie și mai. Fii răbdătoare cu persoana iubită în a doua jumătate a anului 2016, dar nu renunța la convingerile tale. Nativele singure au toate șansele să-și întâlnească sufletul-pereche.

Serviciu

Relațiile cu colegii și cu șefii vor fi tensionate în prima parte a anului. Exprimă-ți nemulțumirile cu calm. Între lunile aprilie și septembrie este posibil să primești o nouă ofertă de muncă.

Bani

Muncești din greu pentru câștigurile tale. Din luna iunie, vei sta foarte bine la acest capitol.

Sănătate

Stai departe de activități riscate, mai ales în a doua jumătate a anului. Dacă vrei să-ți păstrezi silueta, fă modificări importante în ceea ce privește alimentația zilnică. Mănâncă multe fructe și legume proaspete și renunță la dulciuri. Dacă nu ai timp să faci sport, mergi în pas alert cel puțin 30 de minute în fiecare zi.

Săgetător

2016 va fi un an cu multe provocări. Vei primi o oferă avantajoasă de muncă, ce va aduce cu sine și o schimbare de locuință.

Dragoste

Pe plan personal, vor exista câteva turbulențe pentru nativele născute sub această pecete astrologică. Ar fi bine să renunți la atitudinea și comportamentul cu care vrei să te impui în fața partenerului de viață.

Serviciu

Odată cu schimbarea locului de muncă, vei câștiga mai mult respect din partea celorlalți. Profiți din plin de această posibilitate, deși îți petreci o mare parte din timpul liber la lucru.

Bani

În ciuda veniturilor foarte mari pe care le vei avea în 2016, pune bine în balanță câștigurile și cheltuielile. În aprilie este posibil să dai o mare parte din salariu pe cheltuieli neprevăzute.

Sănătate

Te vei confrunta cu extenuarea în prima parte a anului și cu multă greutate vei reuși să te destinzi. Situația se va schimba din aprilie, când vei avea mai mult timp să călătorești și să te relaxezi.

Capricorn

2016 va fi un an în care va trebui să iei decizii care privesc renunțarea la unele proprietăți sau ruperea unor relații. Alege cu mintea și nu încerca să te opui. Altfel, lucrurile se pot întoarce împotriva ta, situația devenind confuză și problemele greu de rezolvat.

Dragoste

Pentru nativele născute sub acest semn zodiacal, anul debutează cu întâlniri romantice. Lucrurile vor evolua rapid și fără un mare efort din partea ta. Trebuie doar să profiți de momentele frumoase petrecute în doi. Este posibil ca alte native să pună capăt unei relații de durată.

Serviciu

Va trebui să te concentrezi pe relațiile cu șefii și cu colegii în 2016. Asta pentru că micile conflicte te vor împiedica să progresezi. Axează-te pe responsabilitățile de la locul de muncă și ajută-ți colegii la nevoie.

Bani

Pune bani deoparte, în special în perioada mai-octombrie. Este posibil să primești o sumă de bani considerabilă (moștenire, bonus).

Sănătate

Vei avea nevoie de energie pentru a-ți duce la îndeplinire obiectivele. Din aprilie, concentrează-te mai mult pe sănătate. Include în dietă cât mai multe legume și fructe și implică-te în activități creative.

Vărsător

Ești nerăbdătoare să obții câștiguri foarte mari. Ești motivată de realizările obținute în 2015 și simți că poți face orice.

Dragoste

Cele care vor începe o nouă relație sau care urmează să-și întemeieze o familie vor fi nevoite să aibă grijă de cineva mai în vârstă, între lunile august-octombrie. Dacă apar nori negri la orizont, aplanează neînțelegerile cu calm și ia-le ca pe un test. Cele singure au toate șansele să-și găsească alesul inimii în luna mai.

Serviciu

Este un an numai bun pentru a te implica în proiecte care-ți vor aduce bani pe măsura efortului depus. Fii încrezătoare în forțele proprii și amabilă cu colegii.

Bani

În aprilie și mai, vei depăși bugetul rezervat cheltuielilor. Situația financiară se va stabiliza până în iunie 2016, când sunt mari șanse să primești bani de unde te aștepți mai puțin (cadouri de la cei dragi sau restituiri).

Sănătate

Încearcă să te odihnești mai mult și dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte. Este posibil ca indigestiile și durerile de dinți să-ți dea bătăi de cap în prima parte a anului. Totodată, pentru că riști să ai probleme cu sistemul locolotor, fă sporturi care pun în mișcare picioarele: tenis, ciclism ori volei.

Pești

Este un an foarte bun pentru a-ți îmbunătăți parteneriatele existente, dar și pentru a începe unele noi, atât pe plan personal, cât și profesional.

Dragoste

Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește în 2016 și va fi ferită de disensiuni. Cele singure vor avea parte în lunile martie – aprilie de întâlniri romantice. Există șanse ca relația să culmineze cu o căsătorie.

Serviciu

În acest an, vei primi recunoașterea pe care o meriți la locul de muncă. Ești mulțumită de serviciul pe care îl ai, mai ales că de-acum și situația financiară se îmbunătățește.

Bani

Vei sta foarte bine cu banii în 2016, cu mici variații. Este posibil să trebuiască să cheltuiești destul de mult pe lucruri care trebuie schimbate în casă.

Sănătate

Între lunile aprilie și septembrie, problemele emoționale pot duce la mici probleme de sănătate. Fă pauze dese și petrece-ți cât mai mult timp în compania celor dragi. De asemenea, pentru că ești predispusă la îngrășare, fă sporturi ușoare (alergat ori mers cu bicicleta). Nu exagera cu aceste activități, pentru a nu obosi peste măsură.


Distribuie