Horoscopul AMOROS al săptămânii 9-15 septembrie

Distribuie

Horoscopul presupune influenţa astrelor asupra destinului nostru. În funcţie de anul, luna şi ziua în care ne-am născut, ni se decide şi soarta. În zodie regăsim toate nunaţele vieţii cotidiene, iar una foarte importantă este dragostea.

Iată ce îţi rezervă astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 9-15 septembrie 2013:

Berbec

Pregăteşte o cină romantică, muzică, karaoke, orice îţi trece prin minte pentru a îi arăta persoanei iubite că ai mai multe de oferit decât oricine altcineva. Pentru a-ţi creşte încrederea de sine, mergi la sală, schimbă-ţi alimentaţia, iar starea de spirit ţi se va îmbunătăţi simţitor.

Taur

Dai dovadă de multă stăpânire de sine, iar asta va impresiona cu siguranţă persoanele de sex opus. Câteodată, însă, cazi în extrema aroganţei, iar asta le va îndepărta. Încearcă să păstrezi echilibrul şi să îţi pui în valoare talentele pentru a cuceri persoana pe care o îndrăgeşti.

Gemeni

Nu eşti în cea mai bună formă posibilă, însă asta nu te descurajează şi nu îţi va cobori standardele. S-ar putea să auzi de multe ori de la prieteni cuvântul “disperat”, însă în adâncul sufletului tău ştii că nu eşti aşa. Spre finalul săptămânii s-ar putea să ai câteva întâlniri “fierbinţi”.

Rac

Prima parte a săptămânii se anunţă aglomerată şi mintea nu îţi stă la dragoste. Totuşi, nu trebuie să refuzi propunerile care ţi se vor face. Este recomandat să îţi reorganizezi programul astfel încât să răspunzi afirmativ invitaţiilor romantice.

Leu

Visezi cu ochii deschişi să te întâlneşti cu o celebritate. Deşi orice este posibil, este recomandat să îţi refaci strategia întâlnirilor romantice. Zâmbeşte mai des şi persoanele de sex opus te vor găsi irezistibilă.

Fecioara

Flexibilitatea este una dintre calităţile tale. Dacă persoana cu care urma să te vezi amână întâlnirea, găseşti imediat o alternativă. Spre sfârşitul săptămânii se anunţă o întâlnire fierbinte cu o persoană pe care o găseşti foarte intrigantă şi care simţi că te completează.

Balanţa

Chiar dacă nu ai o relaţie stabilă, prietenii te consideră expert în relaţii şi vin la tine să-ţi ceară sfatul. Dă-le un sfat dacă e nevoie, însă nu intra în detalii siropoase despre viaţa ta intimă. Spre finalul săptămânii se anunţă câteva momente tensionate şi este recomandat să nu vorbeşti mai mult decât trebuie.

Scorpion

Serviciul îţi limitează timpul pentru viaţa amoroasă. Totul se poate rezolva uşor dacă îţi refaci programul, astfel încât să îmbini armonios dragostea cu meseria. Viaţa amoroasă este la fel de importantă pentru a fi un om echilibrat.

Săgetător

Chiar dacă ai tot ce-ţi trebuie, simţi că nu e destul. Totuşi, nu ai curajul de a invita pe cineva în oraş. Spre sfârşitul săptămânii, o persoană de sex opus îşi ia inima în dinţi şi face primul pas. Chiar dacă ai suferit, până acum, nu refuza! Nu se ştie niciodată ce poate ieşi.

Capricorn

Dragostea este ultimul lucru la care vrei să te gândeşti. Totuşi, a trecut cam mult timp de când n-a fost printre primele priorităţi ale tale şi ar trebui să îţi schimbi atitudinea. Fii optimistă şi spre sfârşitul săptămânii, dacă se ivesc propuneri şi invitaţii, acceptă-le.

Vărsător

Întâlneşti o persoană simpatică şi începi să cauţi informaţii despre ea. Îi cercetezi trecutul, îi intrebi pe prietenii comuni ce părere au. Cei mai mulţi dintre ei cred că e perechea perfectă. Se anunţă o săptămână incitantă.

Peşti

Treci printr-o criză emoţională, dar nu vrei să ceri ajutorul prietenilor. Este destul de greu să uiţi relaţia anterioară, însă nu te poţi bucura de prezent şi de viitor dacă nu laşi trecutul în trecut. Dilema ta nu se poate rezolva peste noapte şi, poate, n-ar fi rău să plângi pe umărul unui prieten.

sursa:sfatulparintilor.ro


Distribuie
..