Horoscop zilnic. 9 noiembrie 2015. Cele mai leneșe zodii

Distribuie

Horoscop zilnic. 9 noiembrie 2015. Dacă vreți să aflați ce zodii nu au deloc spor astăzi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Spargi gheața într-un nou domeniu de activitate și, mai mult, primești și o sumă importantă de bani pentru eforturile tale. Descoperi un talent pe care nu bănuiai că îl ai.

TAUR

Nu te simți prea bine azi, iar o vizită la doctor sau farmarcie este foarte probabilă. Ai nevoie și de puțină odihnă, mai ales că în weekend ai fost mai mereu pe drumuri.

GEMENI

Nu ești în cea mai bună formă azi. Prima zi a săptămânii îți stârnește mereu sentimente confunze, însă de această dată nu vrei să faci mai nimic la locul de muncă, doar să aștepți timpul să treacă.

RAC

Problemele financiare grave cu care te confrunți își găsesc azi o rezolvare pe termen scurt. E nevoie, însă, de mai multă chibzuință din partea ta pe viitor.

LEU

Ai multe întâlniri importante astăzi și le faci față cu bine tuturor. Nu încerca să schimbi vreun plan, este aproape imposibil și lucrurile nu vor ieși conform planului. Ia lucrurile pas cu pas.

FECIOARĂ

După o seară cu mici câștiguri financiare, e momentul să te trezești la realitate și să reintri în rutină. Ai energie și un tonus fizic foarte bun, astfel că ziua de azi va fi ca o plimbare în parc pentru tine.

BALANȚĂ

Îți dai o întâlnire azi, dar aceasta nu se mai materializează din vina ta. Ești destul de neglijent în viața personală, iar acest lucru se va resimți în calitatea relațiilor tale.

SCORPION

Azi poți câștiga o sumă neașteptată de bani sau poți petrece toată ziua la locul de muncă, încercând să rezolvi unele scăpări din trecut. Oricum ar fi, îți păstrezi optimismul.

SĂGETĂTOR

Ai pierdut puțin din veselia care te caracterizează, dar îți poți recăpăta foarte ușor jovialitea începând cu zilele viitoare. Astăzi ești mai sobru și mai serios, dornic de realizări profesionale.

CAPRICORN

Ești din nou deosebit de toți ceilalți. Reușești să intri în câteva încurcături uriașe, pe care nici în câteva luni nu le vei putea rezolva. Ești distrat și nu dai atenție lucrurilor importante

VĂRSĂTOR

Ghinioanele te urmăresc astăzi. În a doua parte a zilei nici nu te mai aștepți la ceva bun. Chiar și așa, spre seară, vei avea parte de o surpriză foarte plăcută.

PEȘTI

Ai cam absentat de la multe îndatoriri în ultima vreme, însă nici azi nu ai prea mult chef. Ai dori să lenevești toată ziua în pat, dar nu ai de ales și vei merge totuși la muncă.


realitatea.net


Distribuie
..