Horoscop pentru 11 decembrie 2015. Cele mai amuzante zodii

Distribuie

Horoscop zilnic 11 decembrie 2015. Dacă vreți să vă petreceți weekendul în compania unor persoane cu simțul umorului, din acest horoscop zilnic aflați care sunt cele mai glumețe zodii.

BERBEC

Ești destul de posac. Vremea urâtă și situația ta financiară precară sunt doar câteva dintre cauze. Ai putea să pleci în vizite, însă nici această perspectivă nu te încălzește prea tare. O vei face, totuși.

TAUR

După o dimineață mai grăbită decât ți-ar fi convenit, urmează discuții lungi și tensionate. Asiști cu interes și reușești chiar să intuiești, cu ajutorul ascuțitului tău simț de observație, natura multor probleme.

GEMENI

Te caută prietenii, dar nu le răspunzi. Ai tot felul de emoții ciudate, pe care nu știi cum să le negociezi. Te gândești mult la trecut, dar și la viitor. Ești prea gânditor și îți faci prea multe griji.

RAC

Rezolvi câteva probleme pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Nu ai nici astăzi parte de prea multă liniște sufletească, însă tulburările sunt plăcute și de această dată. Te răsfeți.

LEU

Nu mai poți evita unele discuții importante, chiar dacă nu îți plac nici temele de conversație, nici persoanele cu care trebuie să dialoghezi. Ești foarte bine pregătit și câștigi toate duelurile verbale.

FECIOARĂ

Nu ești în cea mai bună formă. Ești încordat și tensionat. Firea ta arțăgoasă își arată azi una din laturile cele mai urâte. Te cerți și ești nervos de la începutul zilei și până seara.

BALANȚĂ

Pierzi ziua uitându-te la tot felul de prostii. Distracția ieftină te va inspira în glumele pe care le faci în a doua parte a zilei și care sunt foarte apreciate de prieteni.

SCORPION

Nu te gândești decât la tine. Egoismul tău este ușor de observat, dar foarte greu de vindecat. Cu toate că anturajul tău încearcă să te ajute, tu vezi în aceste gesturi doar naivitate.

SĂGETĂTOR

Îți complici inutil viața cu tot felul de probleme. În loc să îți vezi de treburile tale, te implici în fel de fel de scheme și combinații, care nu pot avea decât un final nefericit.

CAPRICORN

Începi o nouă etapă din viața ta astăzi. Ești entuziasmat, dar și foarte obosit și temător. Totul decurge conform planului și fricile se risipesc. Spre seară, petreci cu pasiune.

VĂRSĂTOR

Ești o persoană foarte agreabilă astăzi. Încerci să îi faci pe toți cei din jurul tău să râdă și să se simtă bine. Chiar dacă suferi puțin la capitolul atenție, ai prezența de spirit pentru a ieși cu bine din orice situație.

PEȘTI

Ești foarte fericit. Planurile în dragoste se împlinesc cu precizie extremă. Nu ai prea mult timp liber la dispoziție, însă te consolezi cu ideea unui weekend relaxant.

realitatea.net


Distribuie
..