Horoscop pentru DECEMBRIE 2015

Distribuie

Iată care sunt previziunile astrale pentru luna decembrie 2015, potrivit Astrocafe.ro.

Berbec

Te vei simți mai bine în această lună, astfel că este bine să închei anul lăsând în urmă toate neplăcerile și animozitățile din relațiile cu ceilalți. Relațiile parteneriale devin tensionate si păguboase după 5 Decembrie. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, întrucât sunt șanse mari de distrugere a unor situații și relații bune. Cu toate că simțurile tale îți transmit că ar trebui să te debarasezi rapid de persoanele care-ți pun bețe în roate, inerția și comoditatea sunt prezente pe tot parcursul lunii, făcându-te să acționezi lent în situații în care ar fi bine să folosești viteza maximă. În preajma datei de 11 Decembrie se conturează o etapă nouă vizavi de filozofia de viață abordată. Vor înmuguri în mintea și sufeltul tău concepții și planuri noi legate de lărgirea orizontului educativ, dar și relațional. Intervalul 24 – 26 Decembrie te aduce acasă, printre cei dragi. Fii înțelegător și afectuos cu toată lumea!

 

Taur

Segmentul sănătății rămâne vulnerabil, așa încât ar fi bine să te îngrijești corespunzător. Posibil să se accentueze afecțiunile specifice sistemului renal, dar și cele ale capului. Evită suprasolicitarea nervoasă și munca în exces! La locul de muncă, relațiile devin tensionate, existând riscul demarării unor conflicte pe termen lung. Șefii nu te vor sprijini, iar colegii devin amenințători. În preajma datei de 11 Decembrie sunt posibile câștiguri de la și prin alții, dar și deschiderea unei etape importante de câștig. Pot apărea cheltuieli neașteptate dinspre partenerul de viață: taxe și facturi neplătite, amenzi sau moșteniri ce trebuie împărțite cu rudele. Interesante vor fi relațiile cu străinătatea. Posibil să plănuiești călătorii, să discuți cu persoanele aflte în alte țări sau să ți se ofere posibilitatea să studiezi undeva departe de casă. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura începând cu 25 Decembrie. De unele persoane te vei îndepărta definitiv.

 

Gemeni

Sănătatea se îmbunătățește vizibil, aspect care va fi remarcat atât de persoanele din anturajul apropiat, cât și de specialiștii în sănătate. Relațiile parteneriale se animă mult, fiind posibile propuneri de colaborare sau reconfigurarea benefică a celor vechi. Bine ar fi să-ți susții punctele de vedere, dar la nevoie să ții cont și de spusele celorlalți. În preajma datei de 11 Decembrie se conturează o etapă partenerială nouă, cu efecte pe termen lung. Însă nu te aventura pe un teren nou doar de dragul noutății. Analizeză situațiile ivite și sfătuiește-te și cu alții mai experimentați decât tine. În intervalul 24 – 26 Decembrie se pare că vei primi bani, cadouri sau favoruri din partea colegilor de muncă sau a celor dragi. Bucură-te de toate și oferă și tu la rândul tău vorbe frumoase, încurajatoare si cadouri de sezon. Relațiile sentimentale sunt tensionate, așa încât evită să ai așteptări prea mari din partea persoanei iubite sau copiilor.

Rac

Vei avea mult de lucru pe tot parcursul lunii. Este posibil să apară o colaborare nouă sau una deja existentă să-și schimbe favorabil termenii și condițiile de desfășurare în preajma datei de 11 Decembrie. Totuși fii prudent și analizează bine, pe îndelete ceea ce ți se propune, deoarece există riscul să te suprasoliciți și să-ți fie greu să duci totul la bun sfârșit. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te odihnești regulat. Pe de altă parte, relațiile sentimentale sunt minunate, astfel că pentru tine iubirea va pluti în aer la orice pas. Totul este să fii atent la pașii făcuți, pentru că entuziasmul amoros durează doar până la finele acestei luni. În intervalul 24 – 26 Decembrie îți vei schimba radical atitudinea și modul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele vieții. Este o perioadă importantă, în care poți trasa alte planuri de viitor.

 

Leu

Mentalul este agitat, astfel că insomniile, discuțiile contradictorii, răzgândirile vor fi accentuate pe tot parcursul lunii. Ordonează-ți gândurile, cultivă pozitivismul și îndepărtează-te de persoanele provocatoare și de situațiile stresante. Călătoriile sunt recomandate numai în regim de urgență, cele care nu suportă amânare, altfel ar fi bine să te bucuri de confortul casei și de împrejurimi. Sunt posibile neplăceri serioase în călătorii. Ocupă-te numai de activități ușoare, iar la nevoie cere sprijinul persoanelor de încredere. Segmentul amoros este important și activat pe tot parcursul lunii. Posibil să se lege o idilă pe termen lung, chiar să te gândești la a deveni părinte sau a te apropia mai mult de copii. În plan profesional se va deschide o etapă nouă, asta însemnând că poți găsi un loc nou de muncă sau activitatea de la actualul se va diversifica. Intervalul 24 – 26 Decembrie folosește-l pentru odihnă alături de cei dragi.

 

Fecioară

Este o perioadă importantă în plan domestic. Sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile, dar și întâlnirile cu rudele sau vizitele în locurile natale. Posibil ca din 11 Decembrie să începi pregătirile pentru sărbătorile de sezon sau să plănuiești vacanța de iarnă. Ține cont și de sfaturile sau dorințele celor dragi vizavi de planurile domestice. Se recomandă prudență la capitolul financiar, deoarece tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Relațiile cu anturajul apropiat sunt minunate, astfel că dialogurile și întâlnirile cu prietenii îți vor îmbunătăți starea de spirit. Însă fii prudent și nu-ți divulga intențiile sau părerile personale despre alții. Posibil să ți se ivească ocazia de a calători pe distanța scurte, ocazie care ar trebui valorificată cu atenție și discernământ. În preajma datei de 25 Decembrie, relațiile cu anturajul socio-profesional va căpăta noi valențe. Atitudinea ta față de acest segment relațional se va modifica definitiv.

Balanță

Ești foarte combativ pe toată durata lunii, respingând tot ce vine din partea celorlalți sau provocându-i tu pe alții, fie din amuzament, fie din dorința clară de a-i îndepărta pe unii din preajma ta. Controlează-ți reacțiile, pentru că altfel încet, dar sigur, vei strica relații și situații bune. Rudele și prietenii apropiați te susțin și te înconjoară cu multă afecțiune și dăruire. În plan financiar, veniturile îți cresc și de asemenea cei dragi te vor copleși cu favoruri și cadouri. Este posibil să cheltuiești sume considerabile pe tratamente de îngrijire corporală sau pentru ameliorarea unei afecțiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Intervalul 24 – 26 Decembrie predispune la finalizarea unei etape socio-profesionale, dar cumva va afecta și segmentul domestic. Posibil sa renunți la o funcție, la anumite responsabilități profesionale sau se pot schimba definitiv condițiile de muncă și salarizare.

 

Scorpion

Intervalul 05 – 30 Decembrie predispune la îngrijiri corporale, de genul spa sau terapiilor alternative. Îți sunt favorizate cheltuielile pe obiecte personale de înfrumusețare, bijuterii, haine sau obiecte decorative pentru spațiul în care locuiești sau îți desfășori activitatea profesională. Segmentul financiar este bine susținut pe tot parcursul lunii. Din 11 Decembrie se va deschide o etapă nouă de câștig dintr-o activitate profesională, asta însemnând că veniturile tale vor crește destul de bine. Pentru cei dragi este bine să cumperi cadouri sau să te gândești la a oferi mici favoruri utile pe moment. Relațiile cu anturajul apropiat se animă în a doua parte a lunii, existând posibilitatea reluării unor prietenii vechi, dar umbrite până acum sau poți lega alte relații care vor dura multă vreme de acum încolo. Sănătatea este vulnerabilă în continuare pe sistemul renal și pe segmentele capului. Evită eforturile fizice solictante, odihnește-te și lasă deoparte grijile.

 

 

Săgetător

Ești plin de energie pe tot parcursul lunii, astfel că tentația de a te implica în tot soiul de treburi este mare și riscantă. Există posibilitatea să te implici în acțiuni care nu te privesc și unii se pot supăra pe tine. Ar fi bine să depui eforturi mai mult pentru bunăstarea ta materială și spirituală, pentru că susținerea astrală spre asta te îndeamnă. Începând cu 11 Decembrie se conturează o etapă nouă vizavi de felul în care te raportezi la lume și evenimentele ei. Dozează-ți eforturile, pentru că poți obosi ușor, datorită risipirii energiei vitale. Tratamentele de înfrumusețare, schimbarea garderobei sunt aspecte favorizate. Veniturile se pare că se îmbunătățesc după 10 Decembrie, dar nu te hazarda în cheltuieli sau asocieri în afaceri. Răsturnările de situație pândesc în umbră! Relațiile cu anturajul socio-profesional sunt tensionate. Bine ar fi să nu te mai bazezi pe aceste persoane și chiar să cauți să le eviți, pe cât posibil.

 

Scorpion

Intervalul 05 – 30 Decembrie predispune la îngrijiri corporale, de genul spa sau terapiilor alternative. Îți sunt favorizate cheltuielile pe obiecte personale de înfrumusețare, bijuterii, haine sau obiecte decorative pentru spațiul în care locuiești sau îți desfășori activitatea profesională. Segmentul financiar este bine susținut pe tot parcursul lunii. Din 11 Decembrie se va deschide o etapă nouă de câștig dintr-o activitate profesională, asta însemnând că veniturile tale vor crește destul de bine. Pentru cei dragi este bine să cumperi cadouri sau să te gândești la a oferi mici favoruri utile pe moment. Relațiile cu anturajul apropiat se animă în a doua parte a lunii, existând posibilitatea reluării unor prietenii vechi, dar umbrite până acum sau poți lega alte relații care vor dura multă vreme de acum încolo. Sănătatea este vulnerabilă în continuare pe sistemul renal și pe segmentele capului. Evită eforturile fizice solictante, odihnește-te și lasă deoparte grijile.

 

 

Capricorn

În prima parte a lunii ești retras și cufundat în gândurile tale. Ocupă-te numai de activități ușoare, pentru că organsimul este slăbit și are nevoie de odihnă. Posibil să se accentueze unele afecțiuni așe ficatului, șoldurilor sau coapselor. Dialogurile și consultațiile medicale pot fi frecvente, dar pe cât posibil evită-le în intervalul 08 – 12 Decembrie, pentru că riscul de erori este mare și greu de ameliorat. După 10 Decembrie te vei simți mai bine și vei reveni în forță în mijlocul celorlalți. În preajma datei de 22 Decembrie este bine să-ți trasezi planuri noi de viitor și să renunți la relațiile și situațiile care nu ți se mai potrivesc. În relațiile cu șefii, autoritățile la modul general se continuă și chiar se accentuează animozitățile, tensiunile, provocările. Fii prudent și te implica în discuții aprinse sau contraditorii cu oficialitățile sau cu persoanele autoritare din segmentul familial. Este rost să-ți strici reputația și chiar să pierzi un anumit statut social

 

Vărsător

Relațiile cu anturajul socio-profesional sunt animate pe tot parcursul lunii. Se pare că unele relații de prietenie vechi se vor revigora, iar din 11 Decembrie pot apărea altele noi, de bună calitate și durabile. Deocamdată, până afli clar intențiile acestor persoane, ferește-te să-ți expui planurile de viitor sau părerile personale. A doua parte a lunii predispune la izolare, introspecție și reflecție asupra situațiilor în care ești implicat. Posibil ca în urma unor analize atente asupra segmentului profesional să concluzionezi că ai nevoie de o schimbare radicală. Astfel, spre finele lunii vei reuși să renunți la situațiile sau relațiile de muncă care nu ți se mai potrivesc, stabilind totodată o nouă strategie de abordare a acestui segment. De folos îți sunt dialogurile tăinuite cu personale dragi sau cu oamenii din segmentul profesional care s-au dovedit loiali până acum. Sănătatea devine vulnerabilă după 10 Decembrie, așa încât acordă-i atenția și eforturile necesare.

 

Pești

Lumina reflectoarelor te scoate mult în evidență la locul de muncă, astfel că se conturează întâlniri și dialoguri profesionale de mare anvergură. Este posibil să primești o funcție de conducere, responsabilități noi cu efect asupra multor oameni. Fii prudent și analizează bine înainte de a accepta provocările dinspre segmentul profesional. Unele te vor împovăra prea mult și astfel îți va rămâne puțin timp și energie pentru segmentul familial. Relațiile cu prietenii se animă după 10 Decembrie. Schimbul de informații, dialogurile, vizitele la cei dragi sau ei la tine vor fi frecvente și de bun augur. Ascultă ce îți spun ceilalți, pentru că ai oportunitatea de a afla soluții bune pentru rezolvarea problemelor din viața ta. În plan sentimental se încheie definitiv o etapă în preajma datei de 25 Decembrie. Evită să te implici în vreo idilă!

sfatulparintilor.ro

 


Distribuie
..