Horoscop pentru 15 decembrie 2015. Iată care sunt cele mai triste zodii

Distribuie

Horoscop zilnic 15 decembrie 2015. Dacă vreți să aflați care zodii vor sta azi mai mult deprimate, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Nu ești în cea mai bună formă. Ai fel de fel de probleme și gânduri pe care nu le înțelege nimeni în afară de tine. Te zbați și alergi toată ziua după bani, dar norocul te ocolește.

TAUR

Ai emoții. Incertitudinile care te-au copleșit ieri dispar astăzi, însă tot ți se pare că trăiești într-un haos complet. Te simți exploatat de șefi, însă reușești să îi împaci atât pe ei, cât și poftele tale de viață.

GEMENI

Ai ghinon. Oportunismul tău nu mai dă roade în ultima vreme, iar o schimbare de strategie se impune. Mai întâi, însă, îți faci de cap cu tot felul de mici discuții între prieteni.

RAC

Mai sentimetal din fire, nu te poți gândi la nimic altceva în afara persoanei pe care o iubești. Ai, însă, extrem de multă răbdare. Agitația interioară își face greu loc în sfera empirică, astfel că alegi din nou să te distrezi până târziu în noapte.

LEU

Ești trist din cauza plictiselii. Te simți singur și nu înțelegi de ce. Experimentezi unele îndeletniciri domestice pe care nu le-ai practicat până acum. Ai succes, iar asta te scoate, cel puțin pentru o vreme, din letargie.

FECIOARĂ

Te îngrijorează lipsa de reacție și de considerație a unor prieteni dragi. Încerci să le atragi atenția, dar ei nu vor să te asculte. Cu toate că intențiile tale sunt lăudabile, poți trece drept pisălog.

BALANȚĂ

Ai multă energie și o folosești cu cap. Faci progrese în toate domeniile care te interesează și închei ziua mulțumit de eforturile tale. Pe de altă parte, ai mici probleme de entuziasm, mai ales în prima parte a zilei.

SCORPION

Crezi că lipsa activității te va ajuta să te odihnești? Greșești. Nu ai niciun fel de scăpare în fața unor amici, care te bat la cap încă de la primele ore. Dialogul va deveni tot mai aprins, pe parcursul zilei.

SĂGETĂTOR

Nu te gândești decât la binele celorlalți, iar asta duce la o neglijare inutilă a propriilor nevoi. Trebuie să te îngrijești mai mult de propria persoană, iar abia apoi să te preocupe durerile celorlalți.

CAPRICORN

Înveți multe lucruri noi astăzi. Asculți muzică și te delectezi cu mult umor. Ești într-o formă greu de egalat, iar ghinioanele recente par să fi dispărut complet. Nu e nevoie, însă, decât de o decizie proastă, iar totul se va ruina.

VĂRSĂTOR

Dai cu bâta în baltă astăzi. Faci o gafă care te va costa destul de scump pe viitor, chiar dacă efectele ei nu se văd imediat. O poți remedia cu mult efort, însă procesul poate fi oricând anulat de o nouă greșeală.

PEȘTI

Te chinuie problemele financiare, iar asta te face să ai câteva accese de furie. Nu sunt tipice și nu vor dura prea mult, însă este bine să înțelegi că lucrurile nu merg prost din cauza ta.

realitatea.net


Distribuie
..