Horoscop martie. Zodia care va câștiga mai mulți bani decât și-a imaginat

Distribuie

Potrivit astrologilor, în luna martie multe dintre zodii vor avea parte de schimbări în plan amoros, însă nativii uneia dintre ele se vor bucura de un câștig financiar la care nici nu visau.

Berbec

Numeroase şanse şi oportunităţi se vor dechide în faţa ta pentru a evolua pe mai multe planuri. Tot ceea ce ai de făcut este ca printre momentele de muncă să ai parte şi de puţină relaxare.
Dacă eşti într-o relaţie vei fi dornică de stabilitate. Din acest motiv vei avea parte de discuţii aprinse cu partenerul.

Siguranţa financiară va fi subiectul central al acestei luni. Vei fi nevoit să îţi planifici mai bine timpul şi să te gândeşti la noi strategii de câştiguri şi cheltuieli.

Taur

În aceste zile vei fi mai clară în gândire în ceea ce priveşte derularea unor proiecte. Familia îţi va fi un adevărat sprijin pentru a-ţi urma visele.

Se conturează posibilitatea unei noi iubiri, dacă nu eşti deja într-o relaţie. Dacă ai deja pe cineva drag încearcă să ai mai multă încredere în aceasta.

Vei avea parte de cheltuieli mari, fie prin anumite cadouri sau chiar prin traiul de zi cu zi. Te vei descurca cu bugetul pe care îl ai, de aceea nu e nevoie să disperi. Aceste temeri sunt nefondate, deoarece ai suficienţi bani pentru a te descurca şi a strânge chiar o parte pentru luna următoare.

Gemeni

Provocările din jurul tău vor fi mari, dar e necesar să păstrezi totuşi o atitudine calmă în funcţie de fiecare situaţie.

De ce nu îţi faci timp pentru a călători undeva, unde îţi doreşti de mult timp să o faci cu persoana dragă? Asta vă va apropia relaţia mai mult şi vei avea parte de momente de neuitat.

Ai success în comunicare, tocmai de aceea îţi vei impresiona superiorii şi vei putea avea parte de o mărire de salar.

Rac

Vei avea parte de anumite probleme de sănătate. Ocupă-te de sufletul şi trupul tău! Fă-ţi timp pentru consultaţii şi analize medicale. Nu le amâna pentru a nu a avea parte de o înrăutăţire a situaţiei.

Evită deciziile importante în ceea ce priveşte relaţia ta. Va fi o lună dificilă pentru a da crezare celor spuse de persoana dragă.

Vei fi nevoită să onorezi nişte plăţi restante, reprezentate de facturi, taxe au impozite. Fii meticulos cu cheltuielile ce le vei avea de făcut.

Leu

Vei fi în contradictoriu cu cei din segmentul profesional aproape toată luna. Nu mai fi atât de altruist, mai gândeşte-te şi la problemele celor din jurul tău.

În relaţii cu partenerul vei avea parte de confuzii greu de remediat. Ascultă-l înainte de a concluziona în mod greşit.

Va fi o lună plină de surprize, de ascensiune financiară.

Fecioară

Ordonează-ţi ideile, priorităţile şi ajută-i pe ceilalţi atât de mult cât poţi.

Vei emana un farmec irezistibil în această lună, fapt ce te va determina să îţi găseşti un nou partener sau să îţi consolidezi relaţia.

Când te aştepţi mai puţin generozitatea îţi va fi răsplătită şi mai ales munca depusă în ultima perioadă.

Balanţă

La locul de muncă, anumiţi colegi vor dori să te provoace pe teme diverse. Evită-i şi ocupă-te doar de sarcinile pe care le ai.

Partenerul îţi va urmări fiecare mişcare, fiecare vorbă şi gest. De aceea fii foarte atentă în acţiunile tale, în ceea ce vrei să exprimi. Vei putea chiar să fii testată pentru a vedea dacă ar trebui să îţi acorde încrederea.

Vei fi dornic să investeşti din ce în ce mai mult, să economiseşti câţi mai mulţi bani. Dar ştii foarte bine că nu totul se rezumă la ei, nu uita şi de familia pe care o ai, nu îi neglija.

Scorpion

La locul de muncă se preconizează schimbări importante. Nu e momentul potrivit pentru a-ţi expune doleanţele, mai aşteaptă o perioadă pentru a nu face ceva greşit.

Vei avea parte de momente delicate cu partenerul de viaţă. Cauzele vor fi neînţelegerile din ultima perioadă. Încercaţi să fiţi mai răbdători unii cu ceilalţi şi să lăsaţi irascibilitatea deoparte.

Se ivesc cheltuieli importante. Dar cu toate astea, va fi o lună reprezentată şi de încasarea unei sume destul de mari.

Săgetător

Va exista riscul să fii foarte deschis cu cei din jurul tău, lucru care va fi în defavoarea ta mai târziu. Fii prudent şi vorbeşte exact ce e necesar!

Canalizează-ţi toată energia pe relaţia cu partenerul, pentru a o îmbunătăţi. Lasă totul în trecut şi uită momentele tensionante dintre voi doi.

Evită extravaganţele sau investiţiile pe termen lung. Frecvente vor fi oscilările financiare, de aceea nu te vei putea baza pe precizie.

Capricorn

Distanţează-te de cotidian şi meditează asupra viitorului tău şi nu mă refer doar la o perioadă scurtă. E intervalul perfect să faci o mare schimbare în viaţa ta.

Nici nu mai ştii de când nu aţi mai avut parte de momente de neuitat împreună. De aceea ar fi cazul să organizaţi o ieşire atunci când veţi avea timpul necesar pentru a vă bucura de moment frumoase.

De o perioadă destul de mare te gândeşti doar la investiţiile financiare ce ar trebui să le faci. E momentul introspecţiei, a analizei proiectului ce urmează să îi dai curs.

Vărsător

Renunţă la tiparele mentale şi la obiceiurile vechi deoarece îţi vor împedica progresul. Vei avea claritate la noi începuturi unde vei dori să te avânţi.

Această lună va pune accentul pe interior, pe înţelegerea mai profundă a realităţii în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

Vei fi inspirată să închizi unele capitole sau relaţii şi să păşeşti spre noi experienţe, de pe urma cărora vei câştiga o sumă frumoasă de bani.

Peşti

Este luna reinventării, a schimbării. Fii pregătit să faci noi alegeri, dar reflectează foarte bine înainte de a acţiona.

Îţi va fi din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut. Vei fi capabilă să închizi anumite capitole şi să ai parte de un nou început lângă altcineva.

Dacă vei avea cutezanţa să te analizezi, să spui DA ideilor, propunerilor acestor zile este posibil să păşeşti spre un drum nou în ceea ce priveşte proiectele, de pe urma cărora vei avea multe de câştigat.

publika.md.


Distribuie
..