Horoscop: Iată ce îţi prezic ASTRELE pentru săptămâna 17-23 februarie

Distribuie

Săptămâna asta, racii s-ar putea să lase impresia partenerului că sunt mai puțin vorbăreţi decât de obicei. Asiguraţi-vă partenerii că nu sunt ei de vină pentru asta. Iată ce rezervă astrele pe plan amoros în perioada 17-23 februarie şi pentru celelalte zodii.

BERBEC

Percepția asupra lumii ți se va schimba săptămâna aceasta, iar un astfel de lucru era necesar pentru ca relația ta să evolueze. S-ar putea să descoperi că tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește o chestiune importantă pentru tine, scrie fabuloase.ro.

TAUR

Dacă viața ta intimă te împiedică să-ți urmărești scopurile profesionale așa cum ți-ai dori, săptămâna aceasta ar fi bine să-ți reevaluezi prioritățile. Una e să fii îndrăgostită de cineva și pregătită pentru a începe o relație, alta este să flirtezi și să te vezi ocazional cu cineva, iar săptămâna aceasta s-ar putea să plătești un preț pentru că n-ai gândit rațional.

GEMENI

S-ar putea ca în perioada această tu și un prieten să vă faceți curaj și să recunoașteți că vă simțiți atrași unul de celălalt. Conversația s-ar putea să fie stânjenitoare la început, însă amândoi știți că este necesară. Dacă ești deja implicată într-o relație, joi și vineri va exista o stare de armonie între tine și partenerul tău.

RAC

Săptămâna asta, s-ar putea să-i lași impresia partenerului că ești mai puțin vorbăreață decât de obicei. Asigură-l că nu el este de vină pentru asta. Mintea ți-e plină de gânduri zilele acestea, așa că n-ar fi totuși o idee deloc rea să le împărtășești pe unele dintre ele cu partenerul, pentru a te simți mai bine. Ai grijă totuși să nu-l copleșești.

LEU

Există riscul să faci unele gafe  cu partenerul tău. Este perioada propice pentru a evalua relația pe care o ai. Poate că este timpul să îți aduni curajul și să îți dezvălui mai mult personalitatea pentru iubitul tău.

FECIOARĂ

Vei avea probleme în a-i face pe ceilalți să-ți înțeleagă ideile. S-ar putea să te simți chiar un pic frustrată pentru că partenerul tău nu va avea suficientă răbdare pentru a te asculta. Încearcă să nu tragi concluzii pripite, pentru că vineri vei avea parte de o conversație care îți va reda încrederea în relația pe care o ai.

BALANȚĂ

Dacă simți că nu te mai poți exprima la fel de bine ca altădată, încearcă să nu fii prea dură cu tine însăți. Din fericire, nu vei avea efecte pozitive în plan amoros. Dacă locuiești cu partenerul tău, s-ar putea să nu reușiți să comunicați bine în ceea ce privește o problemă casnică.

SCORPION

Să nu fi mirată dacă o flacără pe care o credeai stinsă se va reaprinde săptămâna aceasta! Această reaprindere îți va trezi sentimente pe care le credeai dispărute. Va trebui fie să le înfrunți, fie să le urmezi. La urma urmelor, doar tu știi ce este cel mai bine pentru tine.

SĂGETĂTOR

Vei avea săptămâna aceasta unele probleme de comunicare. E bine să te gândești de două ori înainte să spui ceva, mai ales în conversațiile cu partenerul. Este o perioadă nefavorabilă în care spusele tale pot căpăta proporții negative la care nu te-ai fi gândit.

CAPRICORN

Săptămâna asta va deveni evident că relația ta poate fi îmbunătățită în planul comunicării. Vei avea parte fi de încheierea unei conversații lăsate neterminate, fie de niște cuvinte care ți-au fost ascunse până acum. Totuși, asta se va întâmpla doar dacă vei fi dispusă să abordezi un subiect sensibil.

VĂRSĂTOR

Ar fi indicat ca săptămâna aceasta să-ți reevaluezi modul în care te raportezi la relația pe care o ai. Este posibil să regândești cât ești dispusă să împarți cu partenerul tău. Ești pregătită să puneți banii la comun sau așa ceva te-ar face să te simți ciudat? Vei avea oportunitatea de a evalua dacă distanța pe care o păstrezi între tine și partenerul tău este benefică sau dacă vă împiedică să deveniți cu adevărat intimi.

PEȘTI

Săptămâna aceasta va trebuie să iei o decizie importantă în ceea ce privește viața ta amoroasă. Ești fericită alături de actualul tău partener? Dacă nu, găsește puterea de a recunoaște asta. Dacă ești fericită, atunci gândește-te dacă îi ascunzi ceva. Nu te mai minți singură și găsește curajul de a da cărțile pe față.


Distribuie
..