HOROSCOP: Iată care sunt 3 cele mai ÎNCĂPĂŢÂNATE zodii

Distribuie

Toată lumea cunoaşte deja că semnele zodiacale cele mai încăpăţânate sunt taurul, leul, scorpionul şi vărsătorul. Anume acestea sunt cele în a căror personalitate regăsim cel mai bine reprezentată trăsătura încăpăţânării, dar iată ce ne spun specialiştii.

Taur 

În personalitatea complexă a Taurului se pot întrezări mai multe trăsaturi de caracter care vin toate la pachet. Generozitatea, puterea, voinţa vin la un loc cu încăpăţânarea. Pe bună dreptate, Taurul este considerat a fi una dintre cele mai încăpăţânate zodii ale horoscopului, scrie horoscop.garbo.ro. Are obiceiul de a stărui cu îndârjire în ceea ce face şi ce spune, chiar dacă împrejurările sau ceilalţi îi demonstrează că nu este cazul. Ambiţios din fire şi vrând ca totul să fie conform propriei percepţii, rareori acceptă să cedeze ideilor sau voinţei altora.

Vanitos, pentru Taur a accepta un punct de vedere care îl contrazice pe cel propriu înseamnă a accepta o înfrângere. Taurul stă neclintit în principiile lui de viaţă, în ceea ce simte, face şi spune. Cand se întâlneşte cu un alt încăpăţânat pe măsura lui, ciocnirile sunt câteodată agresive şi violente verbal. A spune ca el, dar a face ca tine, poate fi o soluţie de compromis pentru acest semn zodiacal fix.

Vărsător

Vă vine să credeţi sau nu, chit că se vrea a fi unul dintre cele mai deschise şi tolerente semne ale horoscopului, Vărsătorul este şi unul dintre cele mai încăpăţânate semne. Este poate chiar mai îndărătnic decât Taurul însuşi. Ataşat puternic de ideile sale şi de principiile sale de viaţă, Vărsătorul nu poate exista în afara lor. Deşi din exterior Vărsătorul pare o persoană relaxată, cu care te poţi înţelegă uşor, lucrurile nu stau chiar aşa când ajungi să îl cunoşti mai bine.

Nu-l poţi scoate din propriul stil de viaţă, propriul sistem de valori, din viziunea pe care şi-a fabricat-o asupra lucrurilor. Apropiaţii Vărsătorului ştiu că, oricât de nonconformist ar fi, nimic din ceea ce ai face nu îl poate face să-şi schimbe mintea. Atunci când i-a intrat în cap o idee, nimeni şi nimic nu i-o mai poate scoate cu excepţia propriei persoane.

Scorpion

Prin natura sa, Scorpionul este hotărât, sigur pe el şi pe ideile sale, iar spiritul său nu acceptă ideea de a fi dominat. Scorpionul are mai mult o încăpăţânare şi o fixitate de natură emoţională. Ambiţia sa îndărătnică intervine în peisaj mai ales atunci când sunt implicate şi emoţiile sale. Atunci când ia o decizie emoţională, nimic nu îl mai poate întoarce din drumul său. Nici sfaturile tale bine intenţionate, nici faptul că nu îi doreşti nimic altceva decât binele şi fericirea.

În acelaşi timp, Scorpionul devine de o încăpăţânare şi atunci când vine vorba de a ‘juca’ şi a face după cum i se spune. Chiar dacă îţi dă dreptate, nu suportă ideea de “supunere” şi de conformare în faţa voinţei altora. Va alege întotdeauna maniera proprie de a face lucrurile pe care i le sugerezi doar pentru a nu face în totalitate ca tine. Această zodie are tendinţa de a-şi urma inima şi emoţiile, cu riscul de a suferi şi de a le produce celorlalţi suferinţă. Scorpionul este ranchiunos din fire şi nu îi uită uşor pe cei care l-au rănit. Atunci când crede că ceva este bine şi este drept, va lupta până în pânzele albe să-ţi demonstreze acest lucru.


Distribuie
..