HOROSCOP! Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru luna februarie 2014

Distribuie

Nativele din gemeni se vor simți cel mai în largul âlor când se vor concentra supra scopurilor și când vor depune eforturi pentru a le atinge. Cu cât vor avea mai mult succes, cu atât se vor simți mai bine în pielea lor și vor fi mai motivate. Vezi ce se va întâmpla în această lună şi la alte zodii.

HOROSCOP FEBRUARIE BERBEC 

Soarele va intra pe 18 februarie în Pești, zodie de apă, iar tu te vei simți cel mai în largul tău când vei fi departe de lumina reflectoarelor. Îți vei dori să-ți petreci timpul singură, fără să fii deranjată de alte persoane. Te vei simți mai obosită și mai lipsită de energie decât de obicei, mai ales dacă ești stresată, scrie fabuloase.ro.

Februarie va aduce o nouă planetă retrogradă, Mercur. Începând cu data de 6 februarie, este posibil ca anumite elemente din trecut să te ajungă din urmă. De asemenea, există riscul să te cerți cu o prietenă, ba chiar să rupi de tot relațiile dintre voi două.

Vei fi tentată să pui sub semnul îndoielii proiectele tale de viitor, care ți se vor părea dintr-o dată nerealiste și imposibil de atins. Drept urmare, nu este recomandat să iei decizii financiare importante până pe data de 28 februarie.

Pe 14 februarie, o lună plină se va produce în zodia Leu, iar tu vei avea astfel circumstanțe astrale favorabile pentru a încheia un proiect, a duce o relație amoroasă la un nivel superior sau a te despărți de iubitul tău dacă simți că lucrurile nu merg între voi.

HOROSCOP FEBRUARIE TAUR

Soarele va intra în zodia Pești pe 18 februarie și te vei simți cel mai în largul tău în compania unor prieteni. De asemenea, este posibil să începi să frecventezi un nou grup de cunoștințe. Te vei axa mai mult pe viitorul tău, pe visurile și scopurile pe care le ai, și vei încerca să găsești soluții pentru a-ți atinge obiectivele.

După data de 6 februarie, este posibil să ai unele neînțelegeri și certuri cu prietenele dar, ba mai mult, să te cerți definitiv cu o persoană. Pe de altă parte, este posibil ca o cunoștință veche să reapară în viața ta. Din nefericire, există riscul să apară și unele probleme pe planul carierei. Te vei întreba dacă ai profesia potrivită și vei avea îndoieli că viața ta se îndreaptă în direcția potrivită.

O lună plină se va petrece în zodia de foc Leu pe 14 februarie, iar ea te va ajuta să închei un proiect de renovare sau o tranzacție imobiliară.  De asemenea, sunt șanse să îngropi securea războiului cu un membru al familiei.

HOROSCOP FEBRUARIE GEMENI

Soarele va intra în zodia Pești pe 18 februarie, iar tu te vei simți cel mai în largul tău când te vei concentra supra scopurilor tale și când vei depune eforturi pentru a le atinge. Cu cât vei avea mai mult succes, cu atât te vei simți mai bine în pielea ta și vei fi mai motivată. Celorlalți din jur le vei părea rece, pragmatică și cu picioarele pe pământ.

După data de 6 februarie vor apărea unele probleme pe plan profesional. S-ar putea să te confrunți cu unele întârzieri, să ai un conflict cu unul dintre șefii tăi sau să nu primești recunoașterea și aprecierea pe care simți că le meriți. Este o perioadă propice pentru a te întoarce la un fost loc de muncă.

După data de 12 februarie, vei avea senzația că nu progresezi atât de repede pe cât ți-ai dori, iar asta îți va crea mari frustrări.

O lună plină se va petrece în zodia Leu pe 14 februarie, iar acesta va fi momentul când vei încheia un proiect important. Vei avea un conflict cu un vecin, cu care vei rupe orice fel de relații. Fie ți se va strica un produs electronic, fie mașina personală îți va face unele neplăceri. Sentimentele și emoțiile îți vor întuneca judecata, așa că gândește-te de zece ori înainte să iei o decizie.

HOROSCOP FEBRUARIE RAC

Pe 18 februarie, Soarele va intra în Pești, zodie de apă ca a ta, iar tu te vei simți cel mai bine dacă vei reuși să-ți lărgești orizonturile într-un fel sau altul. Îți dorești să ai experiențe noi și să explorezi ce are de oferit lumea. De asemenea, îți vei dori să călătorești.

Vei fi mai optimistă decât în mod normal și vei avea tendința să vezi partea plină a paharului în situațiile cu care te vei confrunta.

Începând cu data de 6 februarie, când Mercur va deveni retrogradă, îți vei dori să progresezi, dar te vei simți țintuită acolo unde te afli în prezent. După data de 12 februarie, te vei ocupa de lucruri serioase, însă unele lucruri din trecut te vor ajunge din urmă. Îți vei da seama care sunt lucrurile din viața ta pe care trebuie să le schimbi, însă nu vei reuși să faci asta. În plus, există riscul să ai unele probleme cu banii.

Pe 14 februarie, o lună plină se va petrece în zodia Leu, iar tu veri reuși să finalizezi o tranzacție financiară. Dacă ai avut o a doua slujbă sau o colaborare pentru a câștiga bani în plus, de luna aceasta se vor opri. Mai mult, s-ar putea să te confrunți cu o cheltuială neprevăzută, așa că încearcă să pui niște bani deoparte până atunci. Îți va păsa mult de ceea ce spun alții despre tine și îți vei dori să le lași o impresie pozitivă.

HOROSCOP FEBRUARIE LEU

Pe 18 februarie, Soarele va intra în zodia Pești, iar principala ta prioritate va fi să-ți transformi viața într-un fel sau altul. Înțelegi foarte bine lucrurile care trebuie schimbate și vei depune toate eforturile pentru a realiza ce ți-ai propus. Îți vei dori să petreci cât mai mult timp alături de persoanele dragi din viața ta, însă trebuie să ai grijă să nu le sufoci.

Mercur va fi retrogradă începând cu 6 februarie, iar tu vei avea probleme în a administra banii altor persoane. Vei fi pesimistă și îți vei face foarte multe griji. Cineva care îți datorează bani nu ți-i va da sau vei avea dificultăți în a returna un împrumut. După data de 18 februarie s-ar putea să ai unele conflicte cu partenerul tău și s-ar putea chiar să îți dorești să rupi relația. Îți va fi dificil să-i înțelegi pe cei din jurul tău, iar reciproca va fi și ea valabilă. Este posibil ca un fost iubit să reapară în viața ta.

Pe 14 februarie, o lună plină se va petrece în zodia ta și vei culege ce ai semănat. Dacă ai muncit din greu, ai fost responsabilă și ai luat decizii inteligente, vei fi răsplătită din plin. Dacă ai fost cam leneșă, te-ai culcat pe o ureche și ai dat dovadă de iresponsabilitate, vei întâmpina unele probleme. Amintește-ți însă că este totodată o ocazie bună să te schimbi și să îți transformi viața în bine.

HOROSCOP FEBRUARIE FECIOARĂ

Soarele va intra în zodia Pești pe 18 februarie, iar tu te vei bucura cel mai mult de viață atunci când îți vei petrece timp în compania partenerului tău. Vei face tot ce-ți stă în putință pentru a evita să fii singură. În ceea ce privește viața socială, îți vei dori ca toată lumea să se înțeleagă bine cu toată lumea și să nu apară conflicte inutile.

Mercur va fi retrogradă începând cu 6 februarie, iar tu vei avea conflicte cu o rudă. De asemenea, este posibil ca un fost iubit să revină în viața ta.  După data de 12 februarie, s-ar putea să ai unele probleme la locul de muncă, fie că te vei certa cu colegii sau vei fi suprasolicitată de șefi. Din aceste motive, există riscul să-ți pierzi locul de muncă sau să decizi să demisionezi, decizie pe care cu siguranță o vei regreta mai târziu. Totodată, te-ai putea confrunta cu o problemă de sănătate, însă din fericire una nu foarte gravă.

O lună plină se va petrece în Leu pe 14 februarie, iar tu te vei simți trasă în jos de trecutul tău. Va trebui să renunț la un lucru de care te simți foarte atașată. De asemenea, s-ar putea ca unul dintre secretele tale să ajungă în văzul lumii.

HOROSCOP FEBRUARIE BALANȚĂ

Pe 18 februarie, Soarele va intra în zodia Pești, iar tu te vei simți cel mai în largul tău muncind din greu și ducând la împlinire sarcinile pe care le primești. Vei fi foarte ocupată și va trebui să faci o listă cu toate lucrurile pe care le ai de făcut dacă vrei să nu uiți nimic. Vei fi descurcăreață, atentă la detalii și vei avea foarte multă energie.

Mercur va fi retrogradă începând cu data de 6 februarie și este posibil să apară o problemă de sănătate. N-o neglija, chiar dacă nu este ceva serios, pentru că s-ar putea agrava în timp. După data de 12 februarie, vei avea unele probleme cu persoanele dragi din viața ta. Dacă ești singură, nu vei reuși să cunoști pe cineva care să-ți stârnească interesul și este posibil să-ți dorești să te împaci cu un fost iubit. Dacă ești atașată, vei avea senzația că iubitul nu-ți oferă suficientă dragoste și atenție.

Pe 14 februarie, o lună plină se va petrece în Leu, iar o relație de prietenie va lua sfârșit sau se va naște. Vei avea instincte rebele și îți vei dori mai multă independență.

HOROSCOP FEBRUARIE SCORPION

Pe 18 februarie, Soarele va intra în Pești, zodie de apă ca a ta, și te vei simți cel mai în largul tău când vei face lucrurile care îți plac cel mai mult în viață. Îți vei dori să-ți iei liber de la serviciu și să te ocupi cu activitățile care -ți produc cea mai mare plăcere. Cu cât vei munci mai mult, cu atât vei fi mai nefericită. Dacă ești singură, vei cunoaște câțiva bărbați care îți vor stârni interesul, însă nu te vei apropia de ei. Dacă ești într-o relație, este o perioadă ideală pentru a reaprinde scânteia dintre voi.

Mercur va deveni retrogradă pe 6 februarie, iar tu te vei confrunta cu un volum mare de muncă, ce nu-ți va lăsa mult timp pentru a te bucura de viață. S-ar putea să ai unele probleme cu copiii sau cu partenerul tău. Dacă achiziționezi sau vinzi o locuință, vor apărea unele întârzieri în semnarea contractelor.

Pe 14 februarie, o lună plină se va produce în zodia Leu, iar tu vei finaliza un proiect important la muncă, vei fi promovată sau te vei apropia mai mult de cariera la care visezi. Totodată, este posibil să fii nemulțumită de drumul pe care mergi și să îți dorești o schimbare de carieră.

HOROSCOP FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Pe 18 februarie, Soarele va intra în Pești, iar tu te vei simți cel mai bine când te vei afla în locuri cunoscute sau când vei discuta cu persoane pe care le cunoști bine. Îți vei petrece mult timp acasă, alături de membri ai familiei și vei evita pe cât posibil să ieși din zona ta de confort. Dacă te vei enerva, vei avea tendința să suprareacționezi.

Pe 6 februarie Mercur va deveni retrogradă, iar în familia ta vor apărea certuri și neînțelegeri. S-ar putea să primești o veste proastă de la o rudă sau să ai o conversație delicată cu un alt membru al familiei. Totodată, este posibil să  ți se strice un obiect în casă, a cărui reparație îți va face o gaură în buget. După data de 12 februarie, vei avea probleme de comunicare. Vei avea senzația că spui ceea ce trebuie, însă persoanelor cu care vei sta de vorbă le va fi greu să te înțeleagă. De asemenea, te vei confrunta cu o lipsă de concentrare.

Pe 14 februarie, o lună plină se va petrece în zodia Leu, iar tu vei reveni în țară dacă ești plecată sau vei încheia un proiect profesional. Vei apăra cu ardoare lucrurile în care crezi, însă trebuie să-ți amintești că și alte persoane au dreptul să aibă părerile lor.

HOROSCOP FEBRUARIE CAPRICORN

Soarele va intra în zodia Pești pe 18 februarie și te vei simți cel mai în largul tău când vei realiza activități care îți stimulează inteligența. Vei fi mai curioasă decât de obicei și vei dori să înveți lucruri noi. Din nefericire, te vei plictisi totodată repede, așa că vei avea avea tendința de a-ți abandona inițiativele. De asemenea, vei fi mai sociabilă și îți vei dori să petreci mult timp în compania prietenelor tale.

Pe 6 februarie Mercur va deveni retrogradă și vei avea probleme de comunicare cu persoanele din jurul tău. Vei depune eforturi pentru a le face să te înțeleagă, însă pur și simplu asta nu se va întâmpla. Totodată, și ție îți va fi greu să le înțelegi la rândul tău. De asemenea, există riscul să primești unele vești proaste. După 12 februarie vor apărea unele dificultăți pe plan financiar. Va trebui să-ți reajustezi bugetul, pentru că vor apărea cheltuieli neprevăzute. Evită să-ți cumperi ceva de care nu ai cu adevărat nevoie.

O lună plină se va petrece pe 14 februarie în zodia Leu, iar tu riști să intri într-o depresie dacă nu ești atentă. Va trebui să identifici situațiile care te nemulțumesc și să te concentrezi pe lucrurile pozitive din viața ta.

HOROSCOP FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Pe 18 februarie, Soarele va intra în zodia Pești, iar cel mai important lucru pentru tine va fi să te simți în siguranță pe plan financiar. Dacă stai bine cu banii, te vei simți extraordinar, însă în caz contrar vei fi supărată și te vei enerva din orice. E o perioadă propice să câștigi niște bani în plus, fie luându-ți a doua slujbă, fie lucrând la un proiect. Vei avea energia necesară pentru a-ți duce sarcinile până la capăt.

Mercur va deveni retrogradă pe 6 februarie, iar tu vei avea senzația că universul conspiră împotriva ta. Din fericire, nu va exista o zi în care să nu apară câte o problemă. Va trebui să dai dovadă de calm și de răbdare, pentru că nu vei face decât să agravezi situația dacă te vei enerva.

O lună plină se va petrece în Leu pe 14 februarie, iar acesta va fi momentul în care fie vei rupe o relație, fie vei intra într-una nouă. Vei fi mai sensibilă și emotivă decât de obicei și vei încerca să-ți găsești un echilibru în viață.

HOROSCOP FEBRUARIE PEȘTI

Pe data de 18 februarie, Soarele va intra în zodia ta, iar tu te vei simți cel mai bine în lumina reflectoarelor, când toată atenția este îndreptată asupra ta. Vei fi drăgăstoasă și iubitoare și îți vei dori să primești la fel de multă afecțiune pe cât oferi. Vei fi generoasă ca de obicei, însă trebuie să ai grijă să nu-ți neglijezi propriile dorințe și nevoi. S-ar putea să ți se ivească o oportunitate care te va entuziasma.

Mercur va deveni retrogradă pe 6 februarie, iar tu vei avea senzația că ai fost lovită de un blestem și că toată lumea îți dorește răul. După 12 februarie, un element din trecutul tău pe care îl credeai îngropat definitiv se va întoarce pentru a te bântui. Păstrează-ți calmul și luciditatea și lucrurile se vor rezolva de la sine.

Pe 14 februarie, o lună plină se va petrece în zodia Leu, iar tu vei finaliza un proiect profesional sau vei încheia o altă activitate începută în ultimele luni. Dacă ai muncit din greu în ultima perioadă, vei fi cu siguranță răsplătită. Dacă ai lăsat-o mai moale, vei fi forțată să începi să pui osul la treabă. Este o perioadă bună pentru a renunța la un obicei nesănătos și pentru a te ocupa mai mult de sănătatea ta.

 


Distribuie
..