HOROSCOP: cum arată femeia ideală pentru el, în funcţie de zodia lui

Distribuie

Scorpionul adoră femeile sexy şi pasionale, nu neapărat frumoase, pe când Capricornul vrea o femeie elegantă şi “serioasă”. Vezi ce îl atrage pe iubitul tău!

Semn de foc, Berbecul este pasional, aventurier, cuceritor. Şi îi plac femeile care îi seamănă: pline de viaţă, energice, pasionale, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu este genul care pune mare preţ pe aspectul fizic al unei femei, dar este cucerit imediat de o personalitate puternică. În general are relaţii cu acel gen de femei care sunt atât de şarmante încât nimeni nu observă că de fapt sunt urâţele.

Taur

Îi plac femeile frumoase, dar nu îi plac manechinele. Perfecţiunea îl sperie şi nu îi stârneşte încrederea. Pentru el o femeie frumoasă are un zâmbet plăcut, un păr frumos sau un alt atu pe care ştie să-l folosească. Îl atrag micile defecte fizice, căci ştie foarte bine că nici el nu e perfect. Îi plac femeile fragile, feminine, romantice, pe care îşi doreşte să le protejeze toat viaţa.

Gemeni

Nativul din Gemeni nu prea dă atenţie femeilor care nu sunt frumoase. Vorbeşte cu toate, flirtează cu toate, dar în final le alege doar pe cele care arată bine. Iar norocoasa care l-a cucerit trebuie să fie un adevărat cameleon ca să ţină pasul cu schimbările lui de dispoziţie – azi vampă misterioasă, mâine copilă inocentă, şi tot aşa. În ce priveşte caracterul, îi plac femeile vesele, care vorbesc mult şi zâmbesc des.

Rac

Fiind atât de sensibil, Racul are nevoie de o femeie mai hotărâtă şi fermă. Însă nu acestea îi plac lui. Pe al îl atrag femeile la fel de sensibile ca el, cu care are ce discuta şi care îi înţeleg părerile, angoasele, planurile. Nu are pretenţii în ce priveşte aspectul fizic – dacă eşti cât de cât prezentabilă, înseamnă că eşti pe gustul lui.

Leu

Leul este unul din cele mai pretenţioase semne când vine vorba de femei. Îi plac femeile nu frumoase, ci de-a dreptul superbe, care nu doar arată bine, ci se îmbracă bine, sunt deştepte şi au o carieră puternică. Ai zice că aşa ceva se găseşte mai rar, dar el nu duce lipsă de cuceriri. Adesea cade în capcana fizicului şi îl poţi vedea alături de fete care arată bine şi atât, eventual cu silicoane sau alte operaţii estetice.

libertatea.ro


Distribuie