Horoscop chinezesc 2016 – Iată ce îţi aduce anul MAIMUŢEI

Distribuie

Anul 2016 se va afla sub semnul Maimutei de Foc. Citeste horoscop chinezesc 2016 si afla previziunile detaliate pentru toate toate zodiile.

Anul Nou chinezesc diferă de al nostru, astfel că în 2016 vom sărbatori intrarea în Anul Maimuţei de Foc pe 8 februarie, întrucât anul începe în zodiacul chinezesc în prima Lună Nouă din zodia Tigrului / Vărsătorului.

În Anul Maimuţei de Foc orice este posibil, astfel că este de prisos că în 2016 să ne planificăm prea mult viaţa, căci influenţa Maimuţei asupra anului 2016 va face ca lucrurile să fie destul de imprevizibile.

În acest context, pe plan mondial se anunţă schimbari majore, precum răsturnări politice ori revoluţii sau mişcări de grup, fapt ce va duce la o oarecare destabilizare pe mapamond.

Maimuţa este considerată de asiatici ca fiind un animal obraznic, ce explodează de exuberanţă, aspecte ce pot fi însă şi în favoarea noastră. „Cadoul” oferit de Maimuţă pentru noi toţi va fi capacitatea de a găsi soluţii, unele destul de neconvenţionale, la probleme mai vechi, apăsătoare.

Astfel, vom fi nevoiţi să facem gesturi îndrăzneţe în perioada urmatoare, asta şi pentru că va fi un an al aspiraţiilor şi vom ajunge să ne dorim un pic mai mult faţă de anul precedent.

Comunicarea cu cei din jur va fi în Anul Maimuţei mai rapidă, linguşitoare şi mai alunecoasă decât de obicei, aşa ca putina vigilentă nu ar strica, întrucât aceste caracteristici sunt mai ales în avantajul înşelătorilor şi al escrocilor.

Anul Maimuţei trebuie să fie unul în care scăpăm de stres, iar acest lucru se face cel mai bine prin mişcare. Un nou stil de viaţă, cu practicarea unor sporturi, cu mers mai des la sală şi cu schimbarea alimentaţiei este recomandat în astfel de situaţii.

teotrandafir.com


Distribuie
..