HOROSCOP: Cele mai leneșe zodii

Distribuie

Horoscop zilnic. 6 octombrie 2015. Dacă vreți să aflați ce vă rezervă astăzi astrele.

BERBEC

Iei decizii neinspirate în prima parte a zilei, însă, treptat, îți dai seama de ele și ai timp să le corectezi. Din păcate, nu mai ai timp și pentru alte lucruri pe care ți le-ai propus.

TAUR

Ai vrea să dormi toată ziua, însă ai multe obligații. Ești încurajat de cei din jur să faci lucrurile care îți plac, dar lipsa ta de energie se vede de la o poștă.

GEMENI

Faci economii pe toate planurile. Chiar și așa, situația ta financiară nu este grozavă. Tot azi, primești vizita unui prieten foarte vechi.

RAC

Ai foarte multe lucruri de făcut și încerci să te concentrezi asupra celor mai importante. Dai greș lamentabil, însă nu renunți. E o decizie bună.

LEU

Ai făcut unele promisiuni pe care încerci să le respecți. Ai nevoie de puțină înțelegere din partea prietenilor, iar lucrurile vor merge ca pe roate.

FECIOARĂ

Te simți singur și ocolit de șansă. Încerci să faci lucrurile cât mai ușoare cu putință pentru tine, însă ești presat din toate părțile.

BALANȚĂ

Ai noroc atât în dragoste, cât și la bani. Un câștig financiar este foarte probabil astăzi, dar poți avea parte și de o experiență romantică neobișnuită.

SCORPION

Comunici prea mult și prea gălăgios pentru ca oamenii din jur să te ia în seamă. Problemele de exprimare sunt legate strâns de frustrările sociale cu care te confrunți de ceva vreme.

SĂGETĂTOR

Lași la o parte inhibițiile și ataci probleme care până acum ți se păreau inabordabile. Și mai interesant este că ai succes imediat. Încrederea în forțele proprii e la cote înalte.

CAPRICORN

Lenevești aproape toată ziua și nu ai chef de nimic. Ești trezit la viață de o veste foarte bună, care îți poate modifica programul în lunile viitoare.

VĂRSĂTOR

Ai probleme de sănătate, însă le ții sub control cu ajutorul unor tratamente potrivite. Reușești să funcționezi normal, însă doar pentru o vreme.

PEȘTI

Te gândești la fel de fel de scenarii care ți-ar putea schimba viața, însă toate par improbabile și lipsite de sens. În mod bizar, unul dintre ele chiar începe să prindă contur.

 

realitatea.net


Distribuie
..