Horoscop: Ce calităţi şi defecte are în funcţie de zodia lui

Distribuie

Vărsătorul e foarte comunicativ, dar nu prea te poţi baza pe el, în timp ce Capricornul este de încredere, dar prea rece şi serios. Zodia iubitului tău îţi spune ce calităţi şi ce defecte are.

Berbec

Este foarte energic, dinamic şi entuziast, genul de bărbat cu care nu te plictiseşti niciodată. Ambiţios şi determinat, luptă mereu ca să fie primul pe plan profesional şi social, iar ca parteneră a lui ai doar de câştigat.
Pe de altă parte, dorinţa de a fi cel mai bun îl face lipsit de scrupule. În plus, e un pic egoist şi cam iute la mânie. Iar răbdarea e unul din punctele lui cele mai slabe.

Taur

Răbdător, de încredere şi tandru, este un iubit perfect atunci când vrea. Are un simţ practic foarte dezvoltat şi poţi să te bazezi oricând pe el.
Din păcate, îl preocupă cam mult partea materială şi poate deveni zgârcit, mai ales când înaintează în vârstă, făcând reproşuri pentru cheltuieli care nu îi sunt necesare lui. Are un temperament puternic şi devine răzbunător şi chiar violent când e „călcat pe bătături”.

Gemeni

Inventiv, comunicativ şi versatil, poate fi amantul perfect. Bazează-te pe el când e vorba de distracţie pentru că e entuziast şi neobosit.
Pe de altă parte, distracţia e ocupaţia lui preferată, ceea ce înseamnă că nu prea e de încredere. Neliniştit, certăreţ, schimbător nu este partenerul potrivit pentru o relaţie de durată. Să nu te miri dacă afli că te bârfeşte pe la spate. E un superficial.

Rac

Este un familist convins, sensibil, protector, prudent… tatăl perfect pentru copiii tăi. Siguranţa sentimentală şi financiară e foarte importantă pentru el şi se luptă să o obţină.
Problema este că poate fi un partener greu de mulţumit. Supărăcios, timid, sensibil, orgolios şi posesiv este predispus la certuri cu partenera de viaţă. Uneori e cam egoist şi vrea totul pentru el.

Leu

Este perfect pentru tine dacă vrei să urci pe scara socială. Generos, prietenos, mereu bine dispus şi foarte carismatic, cucereşte pe oricine şi este nelipsit la petreceri.
Însă când rămâneţi doar voi doi, vei constata că nu e chiar bărbatul perfect. E egoist, lăudăros şi nu se simte bine decât când e în centrul atenţiei. Nu îl preocupă decât plăcerea proprie şi nu e genul care să aibă grijă de o familie.

Fecioară

Foarte ordonat şi muncitor, obsedat de ordine, previzibil, cu simţ practic şi constiincios, este angajatul ideal.
Însă nu e şi iubitul ideal. E plictisitor, complexat, mereu îngrijorat chiar şi fără motiv, genul care îţi taie cheful de orice. Lucrează mult, în detrimentul familiei, şi tot el se plânge. Îi place să-i critice pe ceilalţi şi niciodată nu e mulţumit.

Balanţă

Este calm, împăciuitor, cu un pronunţat simţ al dreptăţii şi are un suflet mare. Este amicul perfect, pe care te poţi baza oricând, la bine şi la greu.
Însă în relaţiile de cuplu nu e tocmai comod. E nehotărât, cam leneş şi manipulator. În ciuda aparenţelor, e destul de egoist şi vrea să fie el cel care deţine controlul. E foarte greu să-l mulţumeşti.

Scorpion

Întreprinzător şi tenace, determinat şi îndrăzneţ, este un partener de viaţă în care poţi avea încredere. Dar este şi un iubit aproape perfect fiindcă are un libido dezvoltat şi e foarte tandru.
Dar libidoul lui poate deveni un mare defect dacă al tău nu este pe măsură. Gelos şi suspicios, manipulator şi sceptic, poate să fie greu de suportat uneori, mai ales că e genul care spune lucrurile verde în faţă şi poate jigni uşor.

Săgetător

Jovial, optimist, energic, îţi poate transmite pofta lui de viaţă şi îi atrage pe cei din jur. E cinstit şi sincer, optimist şi are un suflet mare.
Din păcate, nu este un pertener bun pentru relaţii de durată. Nu-i place să stea mult într-un loc, nu are ambiţie sau conştiinţă, nu are simţul datoriei, în schimb e foarte ironic şi adesea îi răneşte pe cei din jur cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

E tăcut, dar ambiţios, practic, dedicat scopurilor sale. Chiar dacă nu ai cele mai frumoase conversaţii cu el, e genul de om pe care te poţi baza. Are un simţ al datoriei foarte pronunţat.
Pe de altă parte, poate să fie cam rece, autoritar, negativist, rigid… genul care îţi taie orice chef de viaţă. Îşi face griji din nimic, nu iartă, e răzbunător şi pare lipsit de suflet, chiar dacă nu e aşa. E şi foarte orgolios.

Vărsător

Calm şi prietenos, îşi face prieteni uşor şi e capabil de conversaţii inteligente. Se pricepe foarte bine la cuvinte, e original, creativ şi, în general, o persoană plăcută, optimistă şi deschisă.
Totuşi, uneori cam prea deschisă… mai ales cu persoanele de sex opus. E imprevizibil, nu te poţi baza pe el şi poate avea obiceiuri ciudate. E genul boem-ciudat care te poate speria cu numai câteva cuvinte.

Peşti

Pare iubitul perfect pentru cei care vă văd împreună: tandru, inventiv, romantic, înţelegător. În plus, e şi modest, are un simţ artistic pronunţat şi comunică foarte bine.
Din păcate e prea emotiv uneori, prea visător şi lipsit de motivaţie. Nu te poţi baza pe el, are un caracter duplicitar şi e predispus dependenţelor.

unica.ro


Distribuie
..