Horoscop. Cât de invidioasă eşti, în funcţie de zodia ta. Află ce spun astrele despre tine

Distribuie

Nativa din Fecioară este destul de critică şi îi place să judece persoanele din jurul ei, însă nu o face niciodată cu rea intenţie sau cu invidie.

1 din 13

Nativa din această zodie nu ar trăda niciodată pe nimeni cu scopul de a-i fura ceva din ce are şi nici nu îi stă în caracter să aspire la ceea ce au alţii.

Îşi vede întotdeauna de viaţa ei şi caută să se simtă ea confortabil în funcţie de dorinţele ei, nu de ale altora. Şabloanele nu există pentru ea şi nu se pune problema de invidie.

2 din 13

Nativa din Leu este foarte ambiţioasă şi cere mult de la ea, însă nu este capabilă să facă rău nimănui pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

Tot ce are, are datorită propriilor forţe şi nu este invidioasă pe cei din jurul ei, chiar dacă uneori viaţa i se pare nedreaptă. Îi place să critice uneori, însă doar pentru amuzament alături de prietenele ei.

3 din 13

Nativa din această zodie este destul de critică şi îi place să judece persoanele din jurul ei, însă nu o face cu rea intenţie niciodată.

Se mulţumeşte cu ceea ce are şi de cele mai multe ori este fericită cu viaţa ei, decât nemulţumită de ea. Îi respectă pe cei din jurul ei pentru ceea ce sunt şi nu îi place să se bage în treburile altora.

4 din 13

Nativa din această zodie este destul de parşivă şi profitoare, de aceea comportamentul ei se schimbă în funcţie de ţelul pe care îl are la acel moment.

Poate să îţi zâmbească ştiind că va obţine ceva de la tine, dar poate să te bârfească pe la spate dacă nu îi convine ceva. Este destul de invidioasă, iar frustrarea acesteia iese de multe ori în evidenţă.

5 din 13

Nativa din Scorpion este foarte invidioasă şi uită chiar şi de prieteni sau familie atunci când vrea să obţină ceva.

Nu suportă să fie tratată de către nimeni cu superioritate şi atunci când nu primeşte ceea ce vrea, începe să îi critice pe cei din jurul ei şi să îi pună într-o poziţie proastă.

6 din 13

Nativa din această zodie se mulţumeşte cu ceea ce este capabilă să obţină şi nu acceptă nimic din partea altora, pe degeaba.

Nu aspiră şi nici nu tânjeşte la banii ori la faima celor din jurul ei, ba chiar de cele mai multe ori se bucură pentru ei. Este o fire ambiţioasă şi îşi doreşte mereu să evolueze, însă doar prin propriile forţe.

7 din 13

Această nativă se situează undeva la mijloc, nu este nici foarte invidioasă, dar nici nu se poate spune că nu o interesează poziţia ei în raport cu a celorlalţi.

Vrea să fie prima întotdeauna, iar atunci când cineva îi ia locul are tendinţa de a ataca persoana respectivă cu acuzaţii care mai de care mai neadevărate.

8 din 13

Această nativă nu este invidioasă, însă atunci când se simte ameninţată pe nedrept devine agresivă verbal.

Nu suportă ca poziţia să îi fie pusă în pericol atunci când este evident că ea este cea mai bună, însă atunci când cineva se dovedeşte a fi cu adevărat aşa, cu siguranţă îşi acceptă soartă cu demnitate.

9 din 13

Această nativă caută să îi fie bine, însă nu pe spatele altora.

Nu ar fi mulţumită dacă ea ar avea de toate, iar cei din jurul ei ar duce-o rău, aşa că cu siguranţă nu se încadrează în categoria persoanelor invidioase. Nu obişnuieşte să se uite în ograda vecinului şi nici să critice dacă vede vreo nedreptate.

10 din 13

Nativa din această zodie ar face orice pentru a fi pe primul loc şi în centrul atenţiei, de aceea e capabilă să uite cine îi este prieten în astfel de momente.

Cu toate acestea, ea încearcă în permanenţă să îşi ţină ascunse intenţiile şi nici nu lasă loc de interpretări atunci când acţionează

11 din 13

Nativa din Taur îşi vede de treaba ei întotdeauna şi nu se întinde mai mult decât poate, de aceea nu intră în categoria zodiilor invidioase.

Aceasta caută mereu să îi fie bine, iar atunci când ajunge unde şi-a dorit încetează căutarea, fără să se uite sau să o intereseze de ograda vecinului.

12 din 13

Nativei din această zodie îi place să îi judece pe cei din jur, tocmai pentru că este invidioasă pe ceea ce au aceştia.

De cele mai multe ori este acidă şi răuvoitoare şi în loc să lupte pentru a ajunge sus, alege să îi saboteze pe cei din jurul ei care au o poziţie mai bună decât ea. Nu este un exemplul demn de urmat.

eva.ro


Distribuie
..