HOROSCOP 2016: Ce turbulenţe vă aşteaptă anul viitor, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Ce îți pregătesc astrele pentru perioada următoare? Vezi ce fel va fi, în general, anul 2016 din punct de vedere astrologic, apoi vezi ce te așteaptă, în funcție de zodia ta!

 GENERALITĂȚI

Anul 2016 va fi un exemplu de instabilitate și dezechilibru din punct de vedere astrologic. Mișcările planetelor vor scoate puțin zodiile din comoditatea cu care le-a obișnuit anul 2015 și vor aduce un suflu nou în toate aspectele vieții lor: bani, cariera, dragoste și sănătate.

HOROSCOP 2016 – SĂNĂTATE

Toate zodiile vor avea un interes sporit pentru alimentație și se vor orienta spre o dietă sănătoasă și echilibrată, care să îi vindece și să le dea o stare de sănătate bună. Planetele le oferă oportunitatea de a se orienta spre tratamente alternative precum acupunctura, homeopatie, melotarapie. E o perioadă exelentă pentru a ne reconecta cu natura și a ne vindeca spiritual.

HOROSCOP 2016 – DRAGOSTE

Balanța guvernează casa relațiilor și a căsătoriei, iar tranziția lui Jupiter (în septembrie 2016) din Fecioară în Balanță va reprezenta o poartă deschisă pentru toate zodiile care își așteaptă sufletul pereche. Ultimul trimestru din anul 2016 va fi potrivit pentru căsătorii și legăminte de iubire.

Saturn va avea o influență negativă asupra zodiilor, care vor fi din ce în ce mai dornice să dețină controlul, motiv pentru care, în relația de iubire, va apărea gelozia. Atenție la cei care au relații formate în anii 2014 și 2015!

HOROSCOP 2016 – BANI

La nivel global, banii sunt influențați de planeta Uranus, care va aduce în 2016 o reformă financiară. La nivel personal, fiecare zodie se va orienta spre schimbare și va căuta mijloace prin care să își îmbunătățească situația materială.

Pluton în Capricorn va îndemna zodiile să se orienteze spre ceea ce este cu adevărat important și le va ajuta să găsească o cale prin care să echilibreze problemele cu banii.

HOROSCOP 2016 – CARIERA

Pentru ca Jupiter se află în Fecioară până în septembrie 2016, această planetă influențează norocul la muncă pentru toate zodiile: gata cu șansele de avansări „peste noapte”, bonusurile și cadourile primite pur și simplu. Anul acesta recompensele și promovările vor veni doar pe fondul unor luni de muncă, unor dovezi de hărnicie, modestie și eficiență. Totuși, pentru cei muncitor, Jupiter va fi un imbold pentru a culege roadele eforturilor făcute în ultimii ani.

Se resimte și influența lui Saturn, care se deplasează în zodia Săgetător și îi ajută pe cei nehotărâți pe plan profesional să își găsească echilibrul. Această planetă va îndemna zodiile spre pragmatism și le va dezvolta simțul practic.

Uranus este în zodia Berbec din 2011, așa că și în 2016 își va face simțită prezența. Uranus este planeta revoluției și a inovației, așa că va inspira progrese mari în știință și tehnologie.

sursa: teotrandafir.com.


Distribuie
..