Horoscop 11-17 august. Vezi ce ți-au rezervat astrele în această săptămână

Distribuie

Luna Plină ne influențează pe toți. Află ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta, în săptămâna 11-17 august!

Berbec

Pe 10 august apare Luna Plină pe cer, iar asta înseamnă pentru tine centrul atenției. Atenție! Fiecare acțiune a ta va reflecta direct în situația de acasă, așa că încearcă pe cât posibil să fii sincer și onest, pentru că nu este deloc cazul să arăți că nu poți fi de încredere!

Taur

Luna Plină vine în cazul tău cu multe idei, foarte curajoase, iar asta înseamnă că ai șanse mari să intri în contact cu numeroase persoane generoase, gata să te asculte. Chiar și așa, nu uita modestitatea acasă! Weekendul 16-17 va fi minunat pentru Taur, așa că bucură-te de fiecare moment!

Gemeni

Atenție la echilibru! Poți avea zile foarte  bune, atât timp cât nu te uiți pe tine doar de dragul celorlalți, care sunt mai mult sau mai puțin merituoși. Te așteaptă zile pline săptămâna aceasta!

Rac

Te bucuri că toți din jurul tău se înțeleg bine, iar pe tine nu poate decât să te și relaxeze acest lucru. Armonia este de preț pentru tine, mai ales la serviciu. Te vei înțelege bine cu colegii de echipă și chiar reușești să impresionezi cu câteva idei bine argumentate.

Leu

Luna Plină de pe 10 august s-ar putea să îți aducă în vedere o nouă cucerire. Dacă este de termen lung sau doar o aventură ține doar de situația ta amoroasă actuală. Ești o lumină foarte atrăgătoare, însă nu fi și o persoană crudă!

Fecioară

Te gândești tot mai mult la activități sportive, pentru sănătatea ta, iar Luna Plină îți aduce cu atât mai mult în vedere acest aspect. Nu mai cocheta cu ideile, treci la fapte și vei vedea cât de bine te simți când faci mișcare!

Balanță

Este o săptămână plină de idei bune venite tocmai din partea ta! Simți din nou că îți place să te distrezi și că vrei să guști din plăcerile vieții, fără să mai simți vina de după. Vestea bună e că Balanțele se pot distra și fără să facă abuz, ci au nevoie de persoanele potrivite, la momentul potrivit.

Scorpion

Este foarte important să îți deschizi mintea la noi idei săptămâna aceasta, altfel vei rata câteva indicii importante ce te pot ajuta pe viitor. Socializează, povestește, ascultă și gândește!

Săgetător

Simți nevoia unor gesturi mărețe… chiar și venite din partea ta. Luna Plină, însă, te sfătuiește să te abții și doar să te menții pe linia de plutire, altfel ai putea regreta deciziile luate acum. Află mai întâi dacă îți dorești acel lucru cu adevărat sau dacă este doar o chestiune de moment.

Capricorn

Casa Banilor aste atinsă în mod direct de către Luna Plină, ceea ce înseamnă noi surse de câștiguri. Chiar și așa, înainte să semnezi orice sau să te pui de acord, află dacă nu cumva există și asteriscuri ce îți pot da bătăi de cap mai târziu. E important să fii precaut!

Vărsător

Săptămâna aceasta pare că toți vor câte ceva de la tine. Ești sub multă tensiune, însă nu uita – nu te pot obliga să faci ceva, dacă nu ești de acord sau dacă nu este o prioritate pentru tine. Iar în situația asta nu uita de diplomație, în timp s-ar putea să ai și tu nevoie de alții…

Pești

Tot ce îți dorești e puțină intimitate, singurătate în care să îți vezi de propriile dorințe și nevoie. Ei bine, nu prea vei avea parte de acest lucru, pentru că prietenii te vor căuta întruna. Relaxează-te, simte-te bine în compania lor, dar acordă-ți și ție un pic de timp.

avantaje.ro.


Distribuie
..