Heidi Klum, cu SÂNII absolut GOI, în văzul tuturor! FOTO în articol

Distribuie

Heidi Klum arată senzaţional la 41 de ani şi nu se sfieşte să-şi expună trupul frumos. Vedeta a făcut recent senzație pe o plajă din Saint Barts. Frumoasa nemțoaică a făcut topless și și-a arătat sânii de adolescentă, deși este mama a patru copii.

Picioare lungi, talie de viespe şi chip perfect, modelul Heidi Klum, mama a patru copii, le face cu succes concurenţă, la 41 de ani, mult mai tinerelelor ei colege de breaslă. Vedeta se află în vacanță, în Saint Barts, alături de iubitul ei, Vito Schnabel, potrivit libertatea.ro.

Fosta soţie a lui Seal nu s-a sfiit să se arate în toată splendoarea, purtând doar un slip minuscul și pălărie de protecție împotriva soarelui arzător din Saint Barts.

Heidi se pare că a început să nu-și mai ascundă coprul frumos și a depășit complet complexele din tinereţe, când nu era deloc mulțumită de modul în care arăta. Într-un interviu realizat în urmă cu doi ani, Klum mărturisea că în tinereţe nu se simţea foarte bine în pielea ei, deoarece se compara cu alte manechine. Considera că are sânii prea mari pentru podiumul de modă, că e puţin cam scundă şi chiar a vrut să renunţe la un moment dat.

 


Distribuie
..