GROAZNIC ce a păţit această fată după ce a mers ani de zile la solar FOTO în articol

Distribuie

Anna Taylor obişnuia să se bronzeze la solar câte o oră în fiecare zi, timp de trei ani de zile. Într-o zi a observat o uşoară iritaţie pe faţă. Anna era obsedată de modul în care arată şi voia mereu să fie în pas cu moda. O piele bronzată i se părea că o face să fie sexy aşa că s-a gândit să aibă parte de bronz în fiecare zi, nu doar la plajă, pe timpul verii.

A mers în fiecare zi la solar timp de trei ani de zile. Uneori, tânăra îşi închiria un astfel de aparat pe care îl punea acasă, într-o cameră liberă, pentru a economişi bani.

Într-o zi, însă, a observat pe faţă ei o umflătura, un fel de roşeaţă. Nu i-a dat importanţa, însă umflătură părea că îşi măreşte volumul pe zi ce trece. A mers la medic, iar analizele au arătat un fapt socant. Umflătura era de fapt o tumoare canceroasă.

Pentru a nu-i pune viaţă în pericol, medicii i-au îndepărtat tumoarea lăsându-i pe faţă o cicatrice uriaţă. „Îmi plăcea foarte mult să simt căldura aparatului pe faţă, pe corp. Mă simţeam în regulă şi sănătoasă. Nu mă gândeam că mi-aş face ceva rău cu mâna mea”, a declarat tânăra pentru Daily Mail.

„Acum ştiu cât este de periculos”, a adăugat Anna care vrea să tragă un semnal de alarmă asupra efectelor negative ireversibile pe care le are dependenţa de solar asupra organismului.

Sursa: kanald.ro


Distribuie
..